• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 24 °C
  • Giresun 22 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Yerel yöneticiler öğrencilerle buluştu

Yerel yöneticiler öğrencilerle buluştu
Sivas'ın Suşehri ilçesinde yerel yöneticiler, meslek yüksekokulu öğrencileriyle tanışma yemeğinde bir araya geldi...

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Suşehri Şube Başkanlığı tarafından, Belediye Başkanı Sedat Sel ve bazı meclis üyelerinin katılımıyla Suşehri Öğretmenevi Lokantası'nda, ilçede bulunan Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tanışma yemeği verildi.

Tanışma ve Kaynaşma yemeği olarak tertip edilen gecede konuşan İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören tüm öğrencilerin ilçenin misafiri olduğunu ve onları kendi çocuklarından hiçbir zaman ayırt etmediklerini belirtti. Sel, “Bundan böyle sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Tabi ki sıkıntılarınız ister istemez vardır. Ailenizden uzak olmanız bunun başlıca sebeplerinden bir tanesidir. Ama sıkıntılarda yaşamın bir parçasıdır” dedi.

Kendisinin siyasete girmeyi lise yıllarında düşündüğünü belirten Sel, “Siyasete girmeye lise son sınıfta karar verdim. Bu kararım ile 4 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Ama siyasi hayatıma başlayalı ise 25 yıl oldu. Bunun için sizlerin de hedefinizi şimdiden belirlemeniz gerekir. Bu sizlerin hedefine bağlıdır. Hayatta hiçbir şey uzak değildir” ifadelerini kullandı.

Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'nun her zaman ilk göz ağrısı olduğunu kaydeden Sel, “Daha önceki dönemimde 'Meslek yüksekokulunu kuramazsın' dediler. Ama şükürler olsun ki, yaptığımız görüşmelerde o dönemde okulumuzu açtık. İlk eğitimine belediyemizde tahsis ettiğimiz odalarda başladılar. Daha sonra kendi okulunda eğitimlerine devam ettiler. Bunun için Timur Karabal Meslek Yüksekokulu benim ilk göz ağrımdır. Sizlerin sorunları benim şahsi sorunumdur. Hangi konuda rahatsız edildiğinizde, ya kaymakamlığa, ya polise, ya da direk benim yanıma gelmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

GENÇLERE PROJE GELİŞTİRME MERKEZİ KURULUYOR

Suşehri Belediyesi olarak gençlere yönelik proje geliştirme merkezi kuracaklarını belirten Sel, “Şu anda bu merkezimizin tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin üst katında bulunan ve halen tadilat çalışmaları devam eden üniversite gençlerimize yönelik proje geliştirme merkezimizi açtığımızda, gençlerimiz bu merkezde Avrupa Birliği fonları ile ilgili danışmanlar eşliğinde bilgilendirilecek ve herkes kendi projesini kendisi yapacaktır. Amacımız gençlerimizi Avrupa Birliği fonlarını tanıması ve bilmesidir. Bu nedenle bu merkezimizi en kısa sürede siz değerli gençlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nuh Genç ise yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ben de bir eğitimciyim. Bende sizler gibi zamanında ailemden ayrı okudum. Bu nedenle sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi.

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Suşehri Şube Başkanı İsmail Şahin ise, yerel yönetimin, meslek yüksekokulu öğrencileriyle tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu yemeği tertip ettiklerini, yemeğe katılanlara teşekkür ettiğini söyledi. Yemek programında öğrencilerin sorunları ve görüşleri dinlendi.

K.:İnternet Haber/Sivas

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.