• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Giresun 9 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
İstanbulda Faaliyet gösteren Şebinkarahisasrlılar Yardımlaşma Derneği facebook sayfasında son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı bir kınama mesajı yayınladı.

Saygıdeğer Üyelerimiz, Dostlarımız ve Hemşerilerimiz,

Yöremizin en köklü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen derneğimizin temsilcileri olarak, ülkemiz genelinde seçimler sonrası başlayan terör olaylarını ve asayiş sorunlarını büyük bir dehşet ve üzüntü ile takip etmekteyiz. Devletimizin asker, polis, memur ve sivil vatandaş evlatlarının hain terör pusularında can vermeleri ciğerimizi parçalamaktadır. Bu vesile öncelikle son bir aylık süreçte karanlık güçler ve adı ne olursa olsun hain terör odaklarınca devletimizin egemenliğine, bekasına, bin yıldır kardeşçe aynı topraklarda yaşadığımız milletimizin birlik ve beraberliğine, insanlarımızın huzur ve mutluluğuna, can güvenliğine kasteden tüm saldırıları lanetliyoruz. Son bir vatan evladı kalana kadar vatanı savunma kararlılığı genlerinde mevcut bulunan Büyük Türk Milletimizin bu çapulculara fırsat vermeyeceğini geçmişte gösterdiği gibi bundan sonra da göstermeye devam edecektir.

Meydana gelen melun saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, geride kalan tüm yakınlarına ve aziz milletimize sabırlar, metanetler diliyoruz. Vatan savunmasında hayatını kaybederek şehit olan, yaralanarak gazi olan asker, polis, memur, sivil vatandaş tüm insanlarımızın vebali ve sorumluluğu geride kalan milletimizin fertlerinin, devletimizin sırtındadır. Bu vebal uyarınca her bir ferdimiz bu sorumluluk gereğince yapılanları unutmadan millet olmanın gereğince dikkatlice hareket etmelidir. Gün birlik ve beraberlik, tek yumruk olma günüdür.

Halkın içinden çıkan ve amacı özelde camialarımızın genelde de milletimizin öncelikle birlik ve beraberliğini temin olan ve bunun için çalışan sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bizlere de büyük sorumluluk düştüğünün farkındayız. Bu şekilde dernekler olarak camiamızın ve milletimizin sevinçli zamanında bir ve bütünsek, kederli zamanlarımızda da bir ve bütün olmak için her zamankinden fazla çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Hain teröristlere veya bunların yurtdışı uzantılarına fırsat vermemek ve onları sevindirmemek, ülkemizin ve milletimizin huzuru için canı pahasına mücadele eden askerimize ve güvenlik güçlerine destek vermek için lütfen her açıdan hassasiyet gösterelim.

Yine ülkemizin bu hassas döneminde sivil toplum temsilcileri olarak önerimiz, devlet yöneticilerimizin öncülüğünde, bölücülük yapmayan, bölücülüğe prim vermeyen tüm siyasi partilerimizin, tüm sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ülkemizin her yerinde milyonların katılımı ile yurt içinde ve yurtdışındaki tüm hainlere gereken cevabı vermek için terörü lanet için protesto yürüyüşleri yapılmasıdır. Bu kararlılığı devlet millet işbirliği ile ortaya koymak zorunda olduğumuzu düşünüyoruz.

Tekraren, bu topraklarda milli birlik ve beraberliğimize, insanlarımızın huzur ve mutluluğuna,   değil saldırı, en ufak bir rahatsızlık verecek, kimden, nereden, hangi görüşten hangi adla olursa olsun yapılacak tüm olumsuz girişimi ve saldırıları, terörün her türlüsünü lanetliyor, reddediyor ve protesto ediyoruz. Saygılarımızla .31.07.2015

                                                                                        ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

                                                                                               YÖNETİM KURULU ADINA DERNEK BAŞKANI

                                                                                                                          MEHMET ŞİMŞEK

Bu haber toplam 7062 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.