• BIST 8718.11
  • Altın 2244.085
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1487
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Giresun 9 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ŞEBİNKARAHİSAR CHP İLÇE BAŞKANI OKTAY ALP BASIN AÇIKLAMASI

ŞEBİNKARAHİSAR CHP İLÇE BAŞKANI OKTAY ALP BASIN AÇIKLAMASI
YEREL SEÇİMLERDEN BU YANA SESİ ÇIKMAYAN CHP İLÇE BAŞKANI OKTAY ALP BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN YILANCIYI ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Şebinkarahisar Belediye Başkanlığına aday olan ve seçimi kazanamayan Chp ilçe başkanı Oktay ALP yerel seçimlerden bu yana hiç bir basın açıklaması yapmamıştı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden sessizliğini bozan Oktay ALP Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCIYI hedef alan sert bir açıklama yayınlayarak belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Chp İlçe Başkanın Açıklaması

Sayın hemşerilerim yeni Şebinkarahisar gazetesinde gecen hafta Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri Cavit İŞCAN ve Sefer BARDAKCI nın Belediye Meclisinde görüşülmesi içi verdikleri önerge ve önergedeki sorulara ilişkin Belediye Meclisinin 06.08.2015 tarihli kararı yayınlandı.

Önergede arkadaşlarımız soruyor hayvan barınağına kaç para harcadınız? Bu soruya cevap verilmiyor. Sayın Belediye başkanı Şebinkarahisarlının kaç parasını çar çur ettiğini söylemek yerine yeni yapılacak hayvan barınağının hikâyesini anlatıyor. Orman ve Su İşleri Müdürlüğü bu barınağı kapattı. Madem bu barınağın usulüne uygun olmadığını öğrendin. Bir buçuk yıldır bu sorunu niye çözmedin. Yeni barınak projesi ne zaman uygulanacak?

Şehir hamamı meselesine gelince; Sayın Başkan altı buçuk yıldır Şebinkarahisar da Belediye Başkanlığı yapıyorsun ve mevcut hamamın ihtiyaca cevap vermediğini herkes gibi sende biliyorsun. Ne hikmetse koskoca Şebinkarahisar da hamam yapacak bir yer bulamadın…! Şehirdeki tek hamamın kapanmasını mı istiyorsunuz. Vay Şebinkarahisarlı nın haline.

 Yine Meclis Üyesi arkadaşlarımız soru önergesinde Şehir meydanındaki Trafik karmaşasını anlatıp Başkanın seçim öncesi kamuoyuna sunduğu Meydan Projesinin niye gerçekleşmediğini soruyorlar. Verilen cevapta Şebinkarahisar Kaymakamlığı Mal müdürlüğünün 09.07.2015 Tarihli 390 Sayılı yazılarının Giresun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğüne gönderildiğini söylüyor.

 Sayın hemşerilerim 30 Mart 2014 Tarihinde yapılan Belediye seçimleri öncesinde Belediye Başkanının kamuoyuna sunduğu ve görselliğini kamuoyuyla paylaştığı meydan projesi var. AKP li Belediye Başkanı o Tarihte Belediyeye ait olmayan mülkün üzerine hayali meydan projesi yapmış ve kamuoyuna sunmuş. Bunun yorumunu sizlere bırakıyorum? İşin tuhafı seçimler olalı bir buçuk yıl olmuş meydan projesi ile ilgili vaatleri sayın başkanın aklına yeni gelmiş. Kısacası arkadaşlarımızın önerge verdiği günlerde şehir meydanı projesi aklına düşmüş. Hatırlaması bile şehrimiz için iyi bir şey.

 Sayın hemşerilerim biz buradan Sayın Belediye Başkanına hatırlatalım. Aşağı Bahçeler, Kavaklar ve Yavuz Selim Mahallesi girişinden aşağı Müftü Mahallesi istikametine akan kanalizasyonlar insan sağlığını ve çevreyi tehdit ediyor.

 Çiftlik Mahallesi hala temiz bir içme suyu bekliyor. Belediye Başkanı tarafından kendilerine verilen sözün tutulmadığını iddia ediyorlar. Avutmuş Mahallesi Karşıyaka semtinde (Eşşek Gölü) vatandaşlar nasıl olursa olsun ama bir su aksın. O nada razılar. Yine Çiftlik Mahallesinde Çöp konteynırları nın uzun sure alınmadığı konusunda mahalle sakinlerinin şikâyeti ayyuka çıktı. Diğer mahallelerdeki çöp konteynırlarının çevreye yaydığı kötü koku ve hijyen açısından zararları herkes tarafından bilinmekte. Bu konteynırların periyodik olarak temizlenmesi ve ilaçlanması çok zor bir iş mi?

 Bu sorunların tarafınızdan bilinmiyor veya unutulmuş olabileceğini düşünerek…! Buradan bir kez daha size hatırlatmak istedik.

 Cumhuriyet Halk Partisi

Şebinkarahisar İlçe Başkanı

Oktay ALP

Bu haber toplam 10293 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.