• BIST 8718.11
  • Altın 2246.872
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1918
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 9 °C
  • İzmir 8 °C
  • Giresun 9 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AVUKAT HAKAN ÖZBAY MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

AVUKAT HAKAN ÖZBAY MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU
ŞEBİNKARAHİSARLI HEMŞERİMİZ AVUKAT HAKAN ÖZBAY MHP’DEN İSTANBUL 2.BÖLGE 9.SIRADAN ADAY GÖSTERİLDİ

Şebinkarahisar Cemiyetine yıllardır hizmet eden ve her zaman içinde olan, sayfamız yazarlarından, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin 50. Yılında başkanlık yapmış Av. Hakan Özbay geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisinden İstanbul 2.Bölge’den aday adaylığı için başvurusunu yapmıştı.

18 Eylül 2015 Cuma günü açıklanan listede Şebinkarahisarlı Hemşerimiz Av. Hakan ÖZBAY İstanbul 2.Bölge 9.Sıradan aday gösterildi.

Adaylığının açıklanmasından sonra Şebinkarahisar ve yöremizin diğer ilçerindeki hemşerilerimiz tarafından sosyal medya üzerinden, köy ve mahalle derneklerin'den birçok tebrik ve destek mesajı aldı.

Av. Hakan ÖZBAY kişisel Facebook sayfası üzerinden adaylık süreci ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Saygıdeğer Gönül Dostlarım,

Sizlerle daha önce de paylaştığımız üzere, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, uzun yıllardır teşkilatlarında göre yaptığım ve en son Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcılığını yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partimizden 03.09.2015 tarihinde İstanbul 2. Bölge için müracaatımı yaparak milletvekili aday adayı olmuştum. Bu süreçte temel düsturumuz, insana hizmet etmenin en büyük ibadet olması hasebiyle, insanımıza samimiyetle hizmet etmektir.

Şimdi ise bu sabah açıklanan listelere göre parti yetkili kurullarımızca yapılan değerlendirmeler sonucu İstanbul 2. Bölgeden Milletvekilliği Adaylığına layık görülerek görevlendirilmiş olduğumuzu öğrendim. Sürecin başından bu yana dile getirdiğimiz ve sizlerle paylaştığımız üzere, niyetimiz gönül yapmak ve gönüllere hitap etmek ve hayır olduğu için akıbetimizin de hayır olmasını diledik. Bu sonucun ve açıklanan listelerin öncelikle ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz ve ülkücü hareket için, camiamız için hayırlı uğurlu olmasını Cenab'ı Allahtan niyaz ediyorum.

Yine her zaman olduğu gibi şahsıma verilen bu şerefli, onurlu görevin öncelikle şahsım, eşim, çocuklarım, tüm ailem için hakkımızda hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden diliyorum. Milletvekilliği adaylık müracaat kararımın başından bu yana beni destekleyen, sürekli zamanlarından feda ederek sivil toplum kuruşlarında ve siyasette çalışmama imkân tanıyan Sevgili Eşim Nuray Bölük Özbay 'a ve moral kaynaklarım sevgili yavrularım Kağan Özbay ve Aysima Özbay'a çok teşekkür ediyorum. Yine bu vesile ile gerek cemiyet hayatındaki çalışmalarımda, gerekse siyasi çalışmalarımda her zaman varlıkları ile benim yanımda olan, varlıkları ile bana güç veren kıymetli annem ve babama ve diğer tüm aile bireylerime de şükranlarımı sunuyorum.

Milletvekilliği adaylık kararı almadan önce, kendileri ile istişare ettiğim, uzun yıllardır Giresun Camiası içinde, birçok sivil toplum kuruluşlarında birlikte çalıştığımız, değerli dernek ve vakıf başkanlarımıza, Giresun Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Turan'a, İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Sayın Avni İşcan ve Başkan Vekili Sayın Mustafa Koca’ya ve vakıf yönetimine, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Mehmet Şimşek'e, Başkan vekili Sayın Ekrem Çiftçi'ye, ve dernek yönetimine, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Bora Kılıç ve dernek yönetimine, Şebinkarahisar Kültür ve dayanışma Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Tayfun Yücel ve dernek yönetimine, Alucra ve Çamoluk vakıf ve dernek başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, tüm köy ve mahalle dernek başkanlarımıza, hemşerilerimize ve vermiş oldukları moral ve destek için çok teşekkür ederim.

Yine başından bu yana paylaşımlarımızda arayarak, mesaj göndererek, sosyal medyada başarı dilerek, hayırlı olsun dileyerek dua eden tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, hemşerilerime ve tüm seçmenlerimize de özellikle şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizlerin geniş kesimlere ulaşmamızı sağlayan yerel ve ulusal, yazılı ve görsel basında görev yapan tüm emektar medya mensuplarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum.

Yine bu vesile ile on yıla yakın bir süredir her aşamasında görev yaptığım, adaylık müracaatımın başında kendileri ile istişare ederek müracaat kararı aldığım MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığımızın çok değerli başkanı Sayın Murat Doğan Bey başta olmak üzere tüm ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza, Ülkü Ocakları Ocak Yöneticilerimize, yine partimize İstanbul'da ilk üyeliğimi yapan o dönemki ilçe başkanım ve değerli ağabeyim MHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız Sayın Osman Gür Bey'e, yine İl Başkan Yardımcımız Sayın Müjdat Öztürk Bey'e destek ve referansları ile bizi onurlandıran MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş Bey'e ve il yöneticilerimize, MHP Giresun Milletvekilimiz Dr. Orhan Erzurum Bey'e, bizleri bu görevde uygun gören partimizin aday listelerini hazırlayan MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza şahsıma vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları güven için çok teşekkür ederim.

On yıldır partimizin teşkilatlarında elimizden geldiğince her aşamada yapmış olduğumuz çalışmaları ve gayretlerimizi, genç yaşımızda milletvekilliği adaylığı ile ödüllendirerek bizlere teveccüh gösteren, anamızın ak sütü kadar temiz Türk İslam Ülküsü Davasının tek siyasi merkezi olan Milliyetçi Hareket Partimizin bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye de şahsıma duyulan güvene layık olmaya çalışacağımızı taahhüt ederek teşekkür eder, en derin saygılarımızı sunarım.

 

AV. HAKAN ÖZBAY

 MHP İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI

 0 532 707 33 56

HAKAN ÖZBAY KİMDİR ?

30.03.1975 Tarihinde Giresun Şebinkarahisar Hacıömer Köyünde doğdu,

İlkokulu, Şebinkarahisar  Hacıömer Köyü İlkokulu ve İstiklal İlkokulunda , Ortaokulu Şebinkarahisar Yavuz Selim Orta Okulunda, Liseyi Şebinkarahisar Lisesinde okuyarak  1992 yılında liseden mezun oldu.

Üniversite eğitimi için İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanınca Şebinkarahisar’dan eğitim için 1993 yılında ayrıldı ve 1998 yılında lisans eğitimini tamamladı.

Mesleki yaşantısını serbest avukat olarak devam ettirmek istediğinden ve  mesleğinin yapısı  gereği kendi memleketinde çalışmak istemediğinden ,iş hayatına atılmak üzere İstanbul’a yerleşti. Avukatlık stajını hemşehrisi Av. Murat Özdabak’ın bürosunda tamamladı ve 2000 yılında avukatlık ruhsatını aldı. Bir müddet hukuk bürolarında çalıştıktan sonra , askerlik hizmeti için müracaatını yaptı ve askerlik hizmetini kısa dönem er sıfatı ile  Deniz Kuvvetlerine bağlı olarak 2000 yılı sonunda tamamladı.2001 yılı Mayıs ayında Beyoğlu /Karaköy’de Özbay Hukuk ve Danışmanlık Bürosu unvanı ile kendi ofisini kurarak  çalışmaya başladı. O tarihten bu yana aynı adreste , oluşturduğu ekibiyle istihdam sağlayarak , birçok avukat yetiştirmiş olup,  mesleki yaşantısına devam etmektedir.

İstanbul’a gelir gelmez, memleket hasreti ve sevgisi uyarınca , sosyal ihtiyaçlarını da gidermek adına Giresun ve Şebinkarahisar STK’ları ile tanıştı. Özellikle Şebinkarahisar Vakıf ve Derneklerinde uzun yıllar birçok pozisyonda görev yaptı. Öğrencilik döneminde burs aldığı ve 12 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptığı Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneğine,  derneğin 50. Kuruluş yıldönümünde iki yıl başkanlık vazifesini yürüttü. Birçok vakıf ve dernekte üyelikleri mevcuttur. Bu STK’ların bir çok eğitim, kültür ve sosyal dayanışma alanında yürüttüğü projelerinde aktif görev aldı, hukuk müşavirliklerini yürüttü.

Yine dernek çalışmaları sırasında tanıma fırsatı bulduğu Nuray Bölük Özbay hanımefendi 2005 yılında evliliklerini gerçekleştirdiler. Bu evliliklerinden 2009 doğumlu  yılında Kağan Özbay, 2011 doğumlu  Aysima Özbay isimli iki çocukları vardır.

Mensubu bulunduğu siyasi partinin Beyoğlu İlçe Başkanlığında imkan bulduğu oranda yöneticilik yapmakta ve  siyasetle de uğraşmaktadır. Aynı zamanda Noterlik Belgesi ve Özel Güvenlik Eğim Sertifikası sahibidir. Beykent Üniversitesinde Yüksek Lisans başlangıcı yapmış olup, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Eğitimci bir ailenin çocuğu olarak , aldığı vatan, millet ve bayrak sevgisi ile , arı memleket kültürünü ve duruşunu yaşamının her anına yansıtarak , önce ailesine , sonra eş, dost ve akrabalarına ve ülkemiz insanına faydalı olmak için sürekli bir azim içinde çalışmalarına devam etmektedir.

ŞEBİNHABER ailesi olarak Hakan ÖZBAY'IN aday gösterilmesini şahsında hayırlara vesile olmasını diliyor, tebrik ediyoruz.

ŞEBİNHABER / SERKAN ÇİFTCİ

Bu haber toplam 9927 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.