• BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • Ankara 6 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Giresun 9 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

MHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BORA KILIÇ'TAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BORA KILIÇ'TAN BASIN AÇIKLAMASI
ŞEBİNKARAHİSARLI HEMŞERİMİZ MHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BORA KILIÇ'TAN BASIN AÇIKLAMASI

 İstanbul’da yaşayan ve memleketimiz için bir kazanım olan, yıllardır birçok sivil toplum kuruluşunda görev almış Şebinkarahisar’a ve Şebinkarahisarlıya her zaman hizmet eden Hemşerimiz Bora KILIÇ bir önceki seçimlerde Giresun Milliyetçi Hareket Partisinden 3.Sırada Milletvekili Adayı olmuştu.

1 Kasım 2015’de yapılacak olan genel seçimler içinde geçtiğimiz günlerde tekrar Giresun milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yapan kılıç sayfamıza bir basın açıklaması gönderdi.

 

Bora KILIÇ’IN açıklaması ;

NERDE KALMIŞTIK!

SAYGIDEĞER GİRESUNLULAR, AZİZ HEMŞERİLERİM,

ÇOK KIYMETLİ GÖNÜL DOSTLARIM,

                              İlk gençlik çağlarımdan itibaren, ailemden aldığım terbiye ve eğitim çerçevesinde sürekli toplumun içindeyim ve insanlara her ortamda hizmet etmekten büyük bir mutluluk ve huzur duyuyorum. Bu kapsamda cemiyet ve siyaset hayatına çok genç yaşta atıldım ve bu çalışmalarım kesintisiz devam etmekte. Geçmişte, memleketim Giresun Şebinkarahisar  Kınık Köyümün kurucu dernek başkanlığı ve üyeliği, Taşdelen Belediye Meclis Üyeliği, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkan Vekilliği, üyeliği,  İstanbul Şebinkarahisar Vakfı üyeliğim, Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneğimizin yeniden yapılandırılmasında kurucu dernek başkanlığı, Giresun Vakıf ve Derneklerinin organizasyonlarındaki çalışmalarımız ve mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisindeki teşkilat ve yöneticilik çalışmalarımda en başta Allah rızası için, hiçbir ayrım yapmadan içimdeki insan sevgisi ile insanlarımıza hizmet etmeyi şiar edindim.

                              Yine aynı düsturla hareket ederek, malumunuz 7 Haziran ‘da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partimizin Giresun Milletvekili adayı olarak verilen çok şerefli bir görevi, sorumluluğumuzun gereğince yerine getirdik. Bu sürecin başlangıcından seçimin sonuçlanmasına kadar geçen iki aylık sürede memleketimize hizmet açısından yeni bir heves ve heyecan getirmek amacıyla gece gündüz Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerimiz ve görev verilen diğer mahallerde propaganda çalışmalarımızı yürüttük. Bu çalışmalarımız sonucunda da arzu etmiş olduğumuz sonucu şükürler olsun ki aldığımızı düşünüyorum.

                                Partimizin ortaya koyduğu temel ilkeler çerçevesinde bir görev adamı olmanın verdiği bilinçle, Giresun genelinde partimizin oyunu en üst seviyeye ulaştırmak ve hedeflediğimiz milletvekilliği için sonuna kadar  bölgedeki ilçe teşkilatlarımız, gönüldaşlarımız ve ekip arkadaşlarımızla ter akıttık. Kendi doğup büyüdüğüm topraklar olan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız ilkesinden hareketle oluşturduğumuz seçim kampanyamızı partimizin propaganda esasları temeli üzerinden şekillendirdik. İki aylık süreçte uzak yakın her köy ve mahallemize ulaşarak hemşerilerimizle buluşup dertleştik. Bu yoğun çalışmamızın sonucunda Cenabı Allah’ın izni ile Giresun’da, ömrünü bu davaya ve partiye vermiş değerli büyüğümüz Dr. Orhan Erzurum’un milletvekili olarak TBMM’ ne gitmesinin mutluluğunu, gururunu ve onurunu yaşadık. İlimizde kaç dönemdir elde edilemeyen MHP’li milletvekili hedefine şükürler olsun ki hep birlikte ulaşmış olduk. Bu sonucun alınmasında destek veren başta seçmenlerimiz olmak üzere, tüm parti teşkilatlarımıza ve maddi, manevi emeği geçen tüm dostlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

                               7 Haziran sonrası yaşanan sürecin değerlendirmesini ayrıca yapmak koşulu ile gelinen süreçte önümüze seçim sandığı maalesef tekrar konulmuş durumda. Ancak biz aynı güç ve heyecanla yine dimdik ayaktayız. Yine aynı ruh ve heyecanla 02.09.2015 tarihi itibariyle 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinden yeniden Giresun Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatında bulunmuş durumdayız. Yine her zamanki gibi yüce Allah’tan bu müracaatımızın, hakkımızda hayırlısını nasip etmesini niyaz ediyorum. Yine tekrar dile getirmek isteriz ki biz bu temiz davanın ve partinin bir neferiyiz ve şahsımıza ne görev verilirse aynı heyecan ve şevkle çalışmaya hazırız. Memleketimizin çözülmesi gereken çok sorunu olduğu gibi insanlarımız çok büyük sıkıntılar içinde. İlkeli ve etik siyasetin ve temiz kampanyanın nasıl yapılması gerektiğini 7 Haziran öncesi ortaya koyduğumuz gibi, 1 Kasım’a kadar da meydanı boş bırakmayacağız.7 Haziran’da ortaya çıkan sonuçla daha da artan gücümüzle, Giresun’a ve Giresunluya olan sevgimizle, her zamankinden çok daha fazla çalışacağız. Artık hedef büyüdü ve Giresunlular MHP’li bir vekilin üç aylık bir görev süresinde bile neleri başarabildiğini ve siyasete neler kazandırdığını, nasıl güzel bir hava oluşturduğunu  gördü.

                        Saygıdeğer Hemşerilerim, artık görev ve sorumluluğumuz çok daha artmış olup, Giresun’da MHP’li ikinci bir vekilin çıkması için hepinizin, dualarına ve desteklerine ihtiyacımız var.

                       Heyecan yeninden başlıyor. Var mısınız yarım kalan bu işi tamamlamaya?

Nerde kalmıştık.!

 

SAYGILARIMLA

BORA KILIÇ

MHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

Bu haber toplam 8185 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.