• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Giresun 15 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Vali Öner ve eşi Giresun’daydı

Vali Öner ve eşi Giresun’daydı
Isparta Valisi Ali Haydar Öner, bir süre önce evlendiği eşi Saadet Şen ile aralıklarla 2000-2004 tarihleri arasında görev yaptığı Giresun'a geldi...

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, bir süre önce evlendiği eşi Saadet Şen ile aralıklarla 2000-2004 tarihleri arasında görev yaptığı Giresun'a geldi. Oldukça mutlu oldukları görülen Öner çifti, 2 gün boyunca dostlarıyla hasret giderirken, Giresun'un tarihi turistik yerleri ile yaylarını gezdiler.

Faik Karakılıç ve eşi tarafından konuk edilen Vali Öner ve eşi önceki akşam Giresun'daki dostları tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldı.

FİSKOBİRLİK EFİT A.Ş tesislerinde verilen yemeğe, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun eski belediye başkanı Hasan Karaibrahim, Baro eski başkanı Şansal Dikmen, Bülent Bektaşoğlu, Faik Karakılıç, GİFSAD Başkanı Mustafa Öztürk, Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Yüksel, TÜRÇEK Başkanı Hakan Adanır, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yüksel, Gazeteci Ufuk Kekül ve Mustafa Demir, bazı demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri ile kültür ve sanatla uğraşan bazı kişi ve kuruluşlar katıldı.

"GİRESUN'UN YERİ BAŞKA”

Yemekte bir konuşma yapan Vali Öner, “Günü geldiğinde hüzünle vedalaşacağız, günü geldiğinde özlemle kavuşacağız. Bu özlemle kavuşma sürecine katıldığınız için hepinize ben ve eşim şükranlarımızı sunuyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Giresun da anılarımız çok. Kaymakam adaylığımız burada geçmişti. Tirebolu'da kaymakamlık yapmıştık. Allah kısmet etti valilik görevini de burada bir dönem yürüttük.

Ayni ilde kaymakam adaylığı, hem kaymakamlık ve hem de valilik tek mülki idare amirliğini yapan karşınızdaki arkadaşınız. Onun bahtiyarlığın da bana sizler yaşattınız.

Buradaki kaymakam adaylığı süreci, Tirebolu ilçesindeki kaymakamlığım benim Giresun'a vali olarak atamam da çok önemli hususlardır.

Sizlerin teveccühüyle bunlar gerçekleşti. Bu akşam göstermiş olduğunuz sevgi teveccühü, ben buradan uğurlarken olduğu kadar belki ondan da güzel. Dostlarımız vefalarını, teveccühlerini esirgemediler bu akşam burada sevgi hanesiyle bizleri kucakladılar. Size eşim ve ben teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Giresunluların yaşamımda özel bir yeri var. Kapım her zaman onlara açık” dedi.

“GİRESUN'UN GELİNİYİM”

Gösterilen ilgi nedeniyle duygulanan ve gözleri dolan Saadet Şen ise; “Sayın Valinin görev yaptığı illeri görmeyi özellikle istedim. İyi ki böyle düşünmüşüm. Kendisinin buralarda ne kadar sevildiğini görüyorum. Böyle takdirle anılan birisiyle birlikte olmaktan mutluyum. Kendimi sizleri tanıdıktan sonra Giresun'un gelini olarak görüyorum” diye konuştu

Vali Ali Haydar Öner ve eşine Giresun Musiki Cemiyeti ve Giresun Müzik Dostları Derneği sanatçıları ortaklaşa Türk Halk müziği ve Türk sanat müziğinden şarkı ve türküler sundular.

Secede, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel'in Sanatçı İbrahim Öztürk'le yaptığı düet beğeniyle izlendi.

Gecenin ilk dansını yapan Öner çifti salonda bulunanlar tarafından alkışlandı.

Eşi Saadet Şenle Isparta'dan yola çıkan, Çankırı ve oradan Giresun'a gelen Vali Ali Haydar Öner, daha sonra uzun yıllar valilik yaptığı Bayburt' a gitti.

K.:Giresun Ekspres 

Bu haber toplam 2744 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.