• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • İzmir 22 °C
  • Giresun 17 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Ticaret Odası Koçkay 'da Toplandı

Ticaret Odası Koçkay 'da Toplandı
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Giresun turizminin en gözde yeri Kümbet Koçkaya (Kümbet Mountaın Resort)
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Giresun turizminin en gözde yeri Kümbet Koçkaya (Kümbet Mountaın Resort) tesislerinde yapılan Ekim ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.


Ticaret Odası Koçkaya'da Toplandı



Giresun Ticaret ve Sanayi Odası aylık olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Giresun turizminin en gözde yeri Kümbet Koçkaya (Kümbet Mountaın Resort) tesislerinde yapılan Ekim ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın bir aylık çalışmalarıyla ilgilide meclise bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, KOSGEB tarafından 2,5 milyar TL'lik kredi paketinden Giresunlu üyelerinde faydalanabilmesi için uğraş verdiklerini ifade etti.

Başkan Çakırmeikoğlu,”KOSGEB Giresun'da şube olarak faaliyet göstermektedir.İmkanları kısıtlı olduğu için avantajlarını üyelere yeterli oranda duyuramamaktadır.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler bu görevi üstlendik.Örneğin bölgemizi direkt ilgilendiren iki tür KOSGEB kredi paketi var.Biri, sel mağdurlarına dönük sıfır faizli 100 bin TL'ye kadar olan kredi,biride 25 bin TL'lik kredi.Bu kredilerden üyelerimizin de faydalanabilmesi için mesaj,haber ve ilan veriyoruz.”dedi. Ekim ayı içersinde SEGEM ile Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklaşa bir eğitim programı düzenlediğine de dikkat çeken Başkan Çakırmelikoğlu,bu seminerin bölge genelini kapsayacak şekilde yapıldığını ve eğitim sonucunda sigortacıların bir nevi çalışma sertifikası aldıklarını söyledi.


Kümbet Mountaın Resort'ta yapılan meclis toplantısında Giresun turizminin dünü ve bugünü de tartışıldı.
Kümbet Koçkaya Mountaın Resort tesislerinin Giresun turizmine önemli katkılar yaptığına dikkat çeken Meclis Başkanı İbrahim Kara,Koçkayası işletme yetkililerinin davetlisi olarak burada bulunmaktayız.Bölgemizde doğa turizminin gelişebilmesi için bu tarz tesislerin mutlak desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Başkan Kara,”Kümbet Mountaın Resort'un Giresun turizmine daha fazla katkı sağlamasıKümbet Mountaın Resort İşletme Müdürü Hüseyin Aydemir ise tesisin Giresunluların olduğuna değindi.
Aydemir,”Giresunlu tesisine her yönlü katkı sağlamalıdır.Öncelikle il dışında tanıtımını yapmalıdır.Bu tesis başarıya ulaştığında Giresun turizmi önemli bir ivme yakalar.”diye konuştu.
Diğer yandan Giresun turizmine katkılarından dolayı Kümbet Mountaın Resort tesisine Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına Giresun Ağır Ceza Reisi Halil Adıgüzel,bir teşekkür plaketi verdi.
Ayrıca ülke genelini kapsayan 366 Oda ve Borsa çalışanları içersinden ilk 50'ye girme başarısı gösteren ve Avrupa Birliği Uzmanlık sertifikası alma hakkı kazanan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ticaret sicil memuru İbrahim Atiksoy'a plaketini ve altınını Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol verdi.
Cumhuriyet Başsavcısı Akyol,başarılarının devamını diledi.


Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.