Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 19 Mayıs Etkinliklerinde 2. ziyaretini Belediye Başkanlığına yaptı.
Şebinkarahisar Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri tarafınca büyük bir ilgi ve hoşgörü ile karşılanan dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tanışma konuşması ile başladılar.
Köydernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin köy sorunları ile ilgili soruları cevaplayan Başkan Şahin YILANCI ve Meclis Üyeleri Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Belediye başkanı Şahin YILANCI 7 Mayısta düzenlenen gece ve Feshanede yapılan çalışma ile ilgili Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Şahin YILANCI Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel KISA'ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine plaket verdi.
Resimler Kısa Süre Sonra Eklenecek
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.