• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Giresun 18 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Piraziz Belediye Başkanı Şenel Toprağa Verildi

Piraziz Belediye Başkanı Şenel Toprağa Verildi
Şenel bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Yaklaşık bir yıl önce yakalandığı mide kanseri sonucu dün sabah vefat eden Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel için bugün Piraziz de tören düzenlendi.

Belediye önünde düzenlenen törene Başkan Şenel'in yakınları sıra;Vali Dursun Ali Şahin, , Milletvekilleri Adem Tatlı, Mehmet Geldi, Selahattin Karaahmetoğlu, İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Hamit Yüksel, Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Okay Memiş, Belediye Başkan Vekili Cafer Mavi, Giresun Belediye Başkan Vekili Orhan Kurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Çetinbaş, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, AK Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Belediye Başkanları Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere, Esnaf Odaları Başkanı Ali Kara, çok sayıda daire müdürleri ve Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan merhum başkanın oğlu Şafak Şenel, “Babam Piraziz'e yıllarını verdi. Cemaatin kalabalığı beni gururlandırıyor” diyerek katılmacılara teşekkür etti ve helallik istedi.

Belediye Başkan Vekili Cafer Mavi'de başkan Şenel'in 30 yılını Piraziz halkına adadığını belirterek, görevde bulunduğu süre içerisinde de kimsenin kalbini kırmayarak herkese yardımcı olmaya çalıştığını belirterek “ Yaptığı hizmetten dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'da Başkanın herkesle iyi ilişki içinde olduğunu belirterek “Milletimiz kendine hizmet edeni unutmaz. Bu kalabalık bunun ispatıdır” dedi.

Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da, Başkanla her zaman dostluk ve kardeşlik içinde bulunduğunu, Piraziz'e atandığında kendisini ilk kutlayanın Başkan Şenel olduğunu ve her an ilgisini sevgisini ve desteğini gördüğünü kaydetti. Kaymakam Pehlivan “Başkanın kocaman yüreği vardı. Sevinçli ve kederli günlerimizde hep halkının yanında oldu. Ağzından hiçbir zaman kötü söz çıkmadı.” diyerek sözlerini tamamladı.

Mülkiyi Başmüfettişi ve Piraziz'in ilk Kaymakamı Hamit Yüksel'de, Başkan Şenel'in insani yönünün çok mükemmel olduğunu belirterek “Piraziz bir çınarını kaybetti” dedi.

Milletvekili Mehmet Geldi' de “Başkan Şenel hayatı boyunca Piraziz'in birlik beraberlik içerisinde iyi bir yerlere gelmesini isterdi. Çalışkan ve sevilen bir başkandı, hoş bir seda bıraktı. Bu kalabalık buna şahitlik ediyor. Mekanı cennet olsun” dedi.

Milletvekili Adem Tatlı' da “ Acımız büyük. Başkan Şenel, hizmetleri ve gönül adamlığı yoluyla halkının sevgi ve saygısını kazanmış bu kalabalık bunun göstergesidir. Ruhu şad olsun” dedi.

Vali Dursun Ali Şahin'de son sözün söylendiği yerdeyiz diye başladığı konuşmasında tatil günü olmasına rağmen bu kadar kalabalığın toplanmış olmasının başkanın ne kadar sevildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Vedalar üzüntülüdür. Diye konuşmasına devam eden Vali Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı. “ Devletin her kademesinden, ilçelerden, komşu illerden, gurbetten gelen insanlar sonu, olan hayattan sonsuz olan hayata yolculuğunda, sana güle güle demek için , ruhun şad olsun demek için buradalar. Senin verdiğin hizmetler senin arkanda olacaktır. Dünya hayatı öbür dünyanın bir mayasıdır. Ölüm mekan değişikliğidir. Herkes bunu tadacaktır. Hiçbir şey gizli değildir. Sürekli koruma ve denetim altındayız ve dünyada yaptıklarımızın hesabını öbür tarafta vereceğimizi unutmayalım. Ölüm eşe dosta akrabaya bir vedadır. İbretin en büyüğüdür. İyi insan için ölüm bir mutluluk kapısıdır. İyi hizmetlerle aramazdan ayrılan bir başkan bugün hakka yürüdü. Yürüyüşün mübarek olsun.”

Konuşmaların ardından Hakkı Memiş ve Nuri Genç hocaların dualarıyla Belediye önündeki tören sona erdi.

Başkan Şenel'in cenaze namazı Merkez Eren Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Gülyalı Ambarcılı Köyünde toprağa verildi.
Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.