• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 19 °C
  • Giresun 13 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Kemerde şairler buluşması

Kemerde şairler buluşması
Şairler Buluşması,Şiir Senlikleri haberleri aldıkça; televizyonlarda radyolarda Şiir Yorumcusu şiir dostlarına daha çok yer verildiğini gördükçe adeta bayram çocukları gibi seviniyor mutlu oluyoruz.
Şairler Buluşması,Şiir Senlikleri haberleri aldıkça; televizyonlarda radyolarda Şiir Yorumcusu şiir dostlarına daha çok yer verildiğini gördükçe adeta bayram çocukları gibi seviniyor mutlu oluyoruz. ve Kemer'de Şairler Buluşması haberini sizler paylaşıyor Sizi bilgilendirmemize vesile olan Şair Şiir Yorumcusu Fatma Uçarlar'a teşekkür ediyoruz.

ISPARTA GÖLLER BÖLGESİ ŞAİRLER E YAZARlLAR DERNEĞİ ŞAİRLER BULUŞMASININ 9. SU KEMER'DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Isparta Göller Bölgesi Şairler ve Yazarlar Derneği'nin 9. Geleneksel Şairler buluşması 02-04 Ekim 2009 tarihinde Antalya'nın doğa harikası KEMER İlçesi'nde yapıldı

Bu etkinliğe yurt genelinden ve yavru vatan Kıbrıs Almanya Bosna Hersek ve Azerbaycan'dan katılan şairlerimiz oldu. Yaklaşık 120 kişinin katılımıyla KEMER L'ONCORA otelde yapılan etkinlikte Şiirlerin okunmasının yanı sıra Türkçe'nin yozlaşması konulu bir de konferans verildi.

Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Melahat ECEVİT'in yaptı.Toplantıda etkinliğe destek sağlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Bolat ÜNSAL'a ve dernek çalışmalarına hizmet verenlere plâketler takdim edildi.

Etkinliğe katılan şiir dostlarından bazıları: Abidin GÜNEYLİ Abbas ŞENEL Ahmet AKBABA Ali GÖZÜTOK Ali İRŞADİ Aliye ATICI Asım KISBET Ayşe DEMİRALAYA Ayşegül DİNÇBAŞ Baki YILDIRIM Bedia YENER Birdal Can TÜFEKÇİ Bolat ÜNSAL Cemile ARİF Emine SÖNMEZ Engin ÇIĞ Fatma ONUR Fatma UÇARLAR Gülay ÖĞÜN Gülser HÜNÜK Hanifi KARA Halise TEKBAŞ Haşim AKGÜL İbrahim UÇAR Necati OCAKÇI Halil ERGÜN Halil KARACAN Hatice AKBABA Mansur EKMEKÇİ Melahat ECEVİT Murat Vecdi SOYDAN Nazif ECEVİT Nurdane UZUN Nusret TURAN Osman KARAASLAN Sadık AKBAŞ Sabiha Nevin İSLAM Süleyman ÇOŞKUNER Süleyman DEMİR Şaziye ÇELİKLER Tuncay YALIN Yahya AKENGİN ve Zeki ÇELİK.

Göller Bölgesinde gerçekleştirdikleri şiir etkinlikleri ile yaptıkları şiirli şuurlu yayınlarla hem derneklerini hem de dernek üyelerini şiir dostlarıyla şiir ortmamlarında ve doğa harikası vatan topraklarında özlemle buluşturan canlarımıza şiir yüklü duygularla teşekkür ediyoruz.Zaman zaman otak paydalarda anlaşmak üzere bir araya gelmesini arzuladığımız canlarımızın isimlerini gördük resimlerini gördük.

Şiir adına şiirli şuurlu günlerin parlak geleceği adına mutlu olduk.

Organizasyonlarda eksik aksak yanlar bulunsa bile drt dörtlük organizasyonların sıcaklığndan daha fazlasını hissediyor ve güzel hatıraları Toroslar'dan yankılanan şiirlerle paylaşmaya yaşatmaya devam ediyoruz.

Etkinlik bundan böyle anılara aksedecek anılarla kültür sanat sayfalarında yer bulacak daha çok şiir dostu tarafından paylaşılacak. Etkinliğe emek verenleri katılanları ve katkı yapanları tek tek ayakta selamlıyoruz.Bu tür şiir etkinliklerinin çoğalarak ŞİİRE SEVGİ ŞAİRE SAYGI ŞİİR KİTAPLARINA DAHA ÇOK İLGİ SANATA DEĞER ilkeleriyle Türkiye geneline yayılmasını diliyoruz.


Haber:Hikmet OKUYAR
Bu haber toplam 3531 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.