• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Hyundaiden satış rekoru Coşkun Rakipsiz

Hyundaiden satış rekoru Coşkun Rakipsiz
2007 vs 2008 yılına oranla da pazarda küçülme olmasına rağmen Hyundai içersindeki hem pazarımızı hem de 1.nciliğimizi elimizden bırakmadık.

Hyundai'den satış rekoru,,Coşkun Rakipsiz.
 
Hyundai, 2009’un ilk üç ayında Türkiye’de 10 bin 186 adet otomobil satışı gerçekleştirip yüzde 14,9 pazar payı elde etti ve geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki 6 bin 503 adetlik satışını yüzde 57 oranında artırmış oldu. Otomotiv pazarında satışlar geçtiğimiz yılın ilk üç ayına göre yüzde 20 oranında daralırken Hyundai’nin satışlarını yüzde 47 oranında artırdı. Bu satışlarda Coşkun HYUNDAİ Plaza bayiler arasında rakipsiz,Bu 3 aylık periyoda bayiler arasında tek başına 704 araç ile 1 numara olan Coşkun; Yıllardır rakipsiz birinciliğini sürdürmekte,
 

Hyundai, 2009’un ilk üç ayında Türkiye’de 10 bin 186 adet otomobil satışı gerçekleştirip yüzde 14,9 pazar payı elde etti ve geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki 6 bin 503 adetlik satışını yüzde 57 oranında artırmış oldu.

 

 

Bu satışlarda Coşkun HYUNDAİ Plaza bayiler arasında rakipsiz,Bu 3 aylık periyoda bayiler arasında tek başına 704 araç ile 1 numara olan Coşkun; Yıllardır rakipsiz birinciliğini sürdürmekte.

Otomotiv pazarında satışlar geçtiğimiz yılın ilk üç ayına göre yüzde 20 oranında daralırken Hyundai’nin satışlarını yüzde 47 oranında artırdı.
 
Coşkun Ailesi.
 
 

1983 yılında Kazım Coşkun tarafından Ziverbey de kurulan firmamız. 1993 yılında Gönül Coşkun ve Kemal Coşkun tarafından Hyundai bayiliği ile yeni bir vizyon ve misyon üstlenerek otomotiv camiasındaki yönünü HYUNDAI markasını da arkasına alarak güçlendirmiştir. Markasına inanmışlığı ve sektördeki yaptığı yenilikçi atılımlarıyla Coşkun Oto yapısını güçlendirerek büyüme ve yaptığı marka yatırımlarıyla lider olma vasfını bütünleştirmiştir.

Hedeflerini almış olduğu yatırım kararı ile bütünleştirip , 1999 yılında Ümraniye Çekmeköy de 8500 m2 alan üzerine kurulu 3500 m2 kapalı alana sahip Plaza kompleksi ile birlikte 2.el alanı olarakda 3.400 m2 açık alanda müşterilerine kaliteli ve güven dolu profesyonel hizmet vermek için atılım yapmış otomotiv piyasasına da yapmış olduğu yatırımla yeni bir istihdam yaratarak kadrosunda bulunan konularında uzman 80 çalışan sayısına ulaşmıştır.Firmamızı 2000 yılında almış olduğumuz radikal kararlarla atılımlarını ve HYUNDAI markasındaki hizmet kalitesini arttırarak başarılarına başarılar katmaya devam etmiştir.

Firmamızın HYUNDAI markasında 97 yılından bugüne dek Filo satışlarında Türkiye 1.si olma gururunu taşımakta , 2002 ve 2005 ,2006, 2007 yıllarındaki almış olduğu Türkiye satış ve performans 1.ncilik ödülleri yanına 2008 yılı Türkiye satış 1.si olmanın da onurunu yaşamaktadır.

Günümüzde Coşkun Plaza bünyesinde bulundurduğu Satış & kiralama & servis & Yedek parça & sigorta & ikinci el hizmetlerindeki kaliteli hizmetini uzman ve profesyonel kadrosu ile devam ettirmektedir.

Servis hizmetlerimiz kendi plazamız bünyesinde gerçekleşmekte olup, günde ortalama 55 araç girişi sağlanmaktadır. Ayrıca hasar olarak ta aylık hasar giriş ortalamamız 150 araçtır.

Vizyonunu ve Misyonunu müşteri memnuniyeti ilkelerinin vermiş olduğu dinamikliği piyasaya artılar olarak dönüşünü yapmayı ilke edinen firmamız ilerleyen yıllarda da yapacağı atılımlarla devam ettirecektir.

Aldığı bu güçle zirvedeki bu yerini koruyan Coşkun Plaza 2009 yılında da bu üstünlüğü sürdürmektedir.

2005 vs 2006 yılına oranla % 66 büyüme gösteren firmamız aynı zamanda toplam cirosunda % 65 büyüme göstermiştir.

2007 vs 2008 yılına oranla da pazarda küçülme olmasına rağmen Hyundai içersindeki hem pazarımızı hem de 1.nciliğimizi elimizden bırakmadık.

Genç ve dinamik bir kadro ile çalışan Coşkun Plaza, Haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Operasyonel uzun dönem kiralama konusunu biraz açmak gerekirse , bilindiği üzere şirketler araç filolarını eskiden 4 veya 5 yılda bir satın alma yoluyla değiştirirlerdi. Bu da şirketler için yüklü bir maliyet, fazla personel istihdamı ve zaman kaybına neden oluyordu.

Fakat günümüzde bu sistem değişti, artık araç alımı yerine bunu kiralamak daha avantajlı bir konuma geldi. Bizim gibi firmalar bu maliyet unsurlarını en aza indirerek hizmet sunmaya başladır. Şirketlere avantajları ise yüklü araç alımlarında ayrı bir bütçe veya para bağlamalarına gerek kalmadı. Araç filolarına harcayacakları bu parayı işletmelerinin gelişimi için harcayabilirler veya sermaye yapabilirler, ayrıca bu filo araçlarının takibi için bir veya iki personel bulunduracaklarına bu personel arkadaşları başka işlerine kanalize edebilirler. Yüklü servis faturaları ve kontrolleri ile uğraşmazlar. Araç kaza veya bakım zamanlarında yerine ikame araç alarak personellerini daimi mobil kıllarlar. Daha büyük bir avantajı ise kiraladıkları bu araçların kira fatura bedellerini direkt olarak muhasebe giderlerine işleyebilirler.Haber.giresunajans.com.Şeref SİNİR.


 

 

Bu haber toplam 5419 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.