• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 9 °C
  • İzmir 8 °C
  • Giresun 9 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

GİRESUNSPOR SÜPER LİG’İ HEDEFLİYOR

GİRESUNSPOR SÜPER LİG’İ HEDEFLİYOR
Giresunspor teknik direktörü Sefer Yılmaz Hedef en az Play-Off Afyonkarahisar kampını tamamlayan PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz, bu yıl Play-Off'a kalmak için mücadele edeceklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor'da teknik direktör Sefer Yılmaz Afyonkarahisar kampı ve yeni sezon ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kamp genellikle çok iyi geçti, bu sene gerçekten iddialı zevkli bir lig olacak. Bazı takımlar direk şampiyonluğu, bazı takımlar direk play-off’u zorlayacak” dedi.

 Yılmaz, bugün sona eren Afyonkarahisar kampı öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Hazırlık maçlarının takım için verimli geçtiğinin altını çizen Yılmaz, “Kamp genellikle çok iyi geçti. Biraz hava sıcaktı ama bu Türkiye’nin genelinde olan bir sıkıntıydı ama futbolcu arkadaşlar bundan çok fazla etkilenmedi. Ya da etkilense de özveriyle o zorlukları da aştık. Kısa bir süre kaldı sezona.

 Bütün takımların olduğu gibi ufak tefek eksikliklerimiz var. Belki birkaç tane transfer yapabiliriz. Belki takımımızın içindeki oyuncuları değişik mevkilere kaydırabiliriz. Bu sorunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için uğraşıyor. Hazırlık maçları bizim için iyi oldu. Afyon’daki kamp döneminin son günü. Dün özellikle iki maç aldım.

 Genç arkadaşlarımız vardı, kampa daha sonradan katılan arkadaşlarımız vardı. Onları da 90 dakika görebilmek için iki maç arka arakaya yaptık. Daha önceki maçlarda kısa süreler alabilmişlerdi. O yüzden iki maç yapıp bütün oyuncuları 90 dakika değerlendirdim. Bu yolla maç temposunu da yakalayabilmelerini istedim” diye konuştu.

sefer1.jpg

 “BİZİM DE HEDEFİMİZ EN AZINDAN PLAY-OFF'U ZORLAMAK”

 Tecrübeli teknik adam Yılmaz, takımın durumunda memnun olduğunu da ifade ederek, 18 tane yeterli oyuncularının olduğunu ancak bunu 20’ye çıkarıp bütün mevkilerde alternatifli kadro yapmak için çalışmalar sürdürdükleri dile getirdi. Yılmaz ligle ilgili olarak ise şunları söyledi:

 “Takımlarımızın 2-3 tanesini gördük. PTT Cup turnuvasında rakiplerimizle oynadık. Gerçekten güçlü kuvvetli takımlar. Karabükspor zaten geçen sene Süper Lig düşen bir takımdı. Oldukça fazla sayıda transfer de yaptılar. Tecrübeli kaliteli oyuncuları aldılar. Adanaspor da buradaki turnuvada kupayı kazanarak gücünü gösterdi. Alanyaspor da geçen sene keza yaptıkları ortada. Play-off’a kadar yükselmişlerdi.

 Onlar da çok fazla kadrolarını bozmayıp, üstüne takviye de yaptılar. Buradaki kupada aldıkları sonuç onlar için çok da belirgin bir sonuç değildi. Diğer takımları ise basından televizyondan takip etmeye çalışıyoruz. Herkes takımını güçlendirmeye çalışıyor. Bu sene gerçekten iddialı zevkli bir lig olacak. Bazı takımlar direk şampiyonluğu, bazı takımlar direk play-off’u zorlayacak.

 Herkesin bir hedefi var. Bizim de hedefimiz en azından play-offu zorlayıp oradan süper lige çıkabilmek.”

Öte yandan Giresunspor’un Afyonkarahisar kampı bugün sabah saatlerinde sona ererken, yeşil-beyazlı ekip takım otobüsü ile kentten ayrıldı.

Bu haber toplam 4410 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.