• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • İzmir 22 °C
  • Giresun 27 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

GİRESUN YEREL YÖNETİMLER ŞURASI YAPILDI

GİRESUN YEREL YÖNETİMLER  ŞURASI YAPILDI
AK PARTİ DE HEDEF : GİRESUN BELEDİYESİ
K Parti Şubat Ayı Yerel Yönetimler Şura Toplantısı, Giresun'da 18.02.2012 tarihinde Giresun İl Özel İdaresi Kültür Sitesi'nde yapıldı.
Yerel Yönetimler şura toplantısına, Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Rize Milletvekili Sn. Nusret Bayraktar, İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, İl Yürütme ve Merkez ilçe Yürütme Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, AK Parti'li Belediye Başkanları, Belde Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Sn. Nusret Bayraktar, Türkiye'de istikrarın sürdüğünü belirterek Ergenekon yapılanmalarına, dünyada ekonomik sarsıntılara rağmen Türkiye büyümeye, gelişmeye ve ekonomik güven vermeye devam ediyorsa AK Parti iktidarı sağlam temeller üzerine kurulmuş demektir'' dedi. Avrupa'da ve dünyada ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye örnek alınacak ülkeler arasına girmiş olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarının yerel yönetimleri güçlendirecek birçok kanun değişikliğine gittiğini de hatırlatan Bayraktar, "Köylü milletin efendisidir sözünden hareketle şehirlere göç ederek boşalan köylere dönüşü sağlamak için KÖYDES, BELDES, Kentsel Dönüşüm projeleri geliştirildi ve uygulandı. Yaylalara, meralara yönelik kanunlarda değişikliğe gidildi. Bunların hepsi yerel yönetimler içindir. Çünkü yerel yönetimler ne kadar başarılıysa merkezi yönetimde de başarı o derecedir. Bundan önce örneklerini bazı partilerde gördük. Merkezi yönetimde güçlü olmalarına rağmen yerel yönetimdeki başarısızlıkları merkezi yönetimi sarstı. Başbakanımızın da yerel yönetimdeki başarısı referans olmuştur. AK Parti üç dönemdir oylarını artırarak iktidara gelmiş tek partidir. Bunun nedeni yerel yönetimlerdeki başarıdır" diye konuştu.


Daha sonra AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk ise, Genelde başarılı olmak için önce yerelde başarılı olmak gerektiğini belirterek "Yerel yönetimlerin çalışmalarını ve başarılarını çok önemsiyoruz dedi. Çünkü genelde başarılı olmanın yolu yerelde başarılı olmaktan geçer. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da en büyük referansı yerelde başarılı olmaktan geçmiştir. Bu nedenle 2014 seçimlerinde de başarılı olmak için yerel yönetimlerimize büyük görevler düşüyor" dedi.


Giresun Belediyesi'ni 2014 seçimlerinde kazanmayı hedeflediklerini ifade eden AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, "Bugün Giresun'da ilçe ve belde belediyelerinin çoğu AK Parti'li olmasına rağmen bizi Giresun Belediyesi'nin CHP'li olmasıyla değerlendiriyorlar. Bu yüzden 2014 yerel seçimlerinde mutlaka kazanmalıyız. Bunun için ilçe ve belde belediyelerimize de büyük görevler düşüyor. Çünkü AK Parti'li belediyelerimiz ne kadar başarılı olursa Giresun halkı bu hizmeti ve başarıyı AK Parti'li belediyelerde görecek ve Giresun Belediyesi'ni AK Parti'ye teslim edecektir" dedi.


AK Parti'li ilçe belediye başkanları adına konuşan Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ise, "Bizden olmayan belediyeleri kazanmak için örnek çalışmalar sergilememiz gerektiği doğrudur. Ancak en önemlisi halka olan sorumluluğumuzu ve borcumuzu ödemek zorundayız. Bunu başarabilirsek zaten başarılı olacağımız şüphesizdir. Bir belediye başkanını mutlu eden sahip olduğu koltuk, makam mevki değil, yaptığı eserdir" dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Ecz. Hatice Kocaoğlu, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerin katıldığı toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Av. Sabri ÖZTÜRK

AK PARTİ Giresun İl Başkanı.
Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.