• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 18 °C
  • Giresun 14 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Duman Köyü Yardımlaşma Derneği Basın Açıklaması

Duman Köyü Yardımlaşma Derneği Basın Açıklaması
Duman Köyü Yardımlaşma Derneği Basın Açıklaması

KAMUOYUNA DUYURU 

      Bizler adil ve tarafsız yönetiminize inanarak “dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı” çerçevesinde Geleneksel hale getirdiğiniz futbol turnuvasına bu yılda katılan Duman Köyü Futbol Takımının yöneticileriyiz.

      Bizler bu turnuvaya katılırken bir tek amacımız ve hedefimiz vardı oda yukarıda adı geçen “Dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı” ilkeleri çerçevesinde bir araya gelerek hemşehrilerimiz arasında dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmekti. Ancak gördük ki bizler bu ilkeler peşinde koşarken bazı takımlarımız maalesef yalnızca sportif başarıyı öne çıkararak her türlü yolu mübah saymışlar ve sportmenlik dışı davranışlara tevessül ederek haksız rekabet ortamı doğurmaya çalışmışlardır. Yönetiminiz daha önce bu durumda olan üç takımı tespit etmiş ve turnuvadan men ederek taraflı tarafsız herkesin alkışını ve takdirini kazanmıştır. Bu dirayetli tutum bizleri, haksızlık karşısında sessiz kalınmadığı, bu tür yollara tevessül edenlerin mutlaka cezalandırıldığı adil ve tarafsız bir yönetimle karşı karşıya olduğumuz duygusunu güçlendirmiş ve mutlu etmiştir. Dilekçemiz ekinde sunduğumuz evraklardan da anlaşılacağı üzere yarı finalde rakibimiz olan Kayadibi Köyü, Ufukspor Geleneksel Futbol Turnuvası katılım şartlarını ihlal ederek Esame Listesinde yabancı oyuncu ya da oyunculara yer vermişlerdir. Yıllardır bizler Duman Köyü olarak her türlü kurala riayet ederek elendiğimiz yerde kalanlara başarı dileyerek işimize baktık. Zannımız odur ki kurallara uyduğumuz için bu güne kadar cezalandırıldık. Zira bu gün öğreniyoruz ki yabancı futbolcular yıllardır adı geçen takımlarda oynamaya devam etmişlerdir.

      Bizim Kayadibi Köyü ile asla ve kat'a olumsuz bir düşüncemiz bulunmamaktadır. Yapılan bu yanlışı Kayadibi Köyü'ne de mal edemeyiz. Bu tamamen Futbol takımı yöneticilerinin sorumluluğunda gelişen bir olaydır. Kaldı ki şahsım turnuvanın ilk maçında cenazesi dolayısı ile maça çıkamayan Kayadibi Köyü'nün hükmen yenik sayılmasını Facebook'ta ki sayfamda eleştirdim. Önce Kayadibi Köylülerine Kayadibi Köyü sayfasında başsağlığı diledim sonrada yanlarında olduğumu ifade ettim, desteklerimi ilettim. Haksızlığa uğradıklarını deklare ettim. Ufukspor Yönetimi kaptanımızın ilk maçımızda bacağının kırılması dolayısı ile kaptanımızı ve derneğimizi ziyaret ettiğinde bizzat yönetim kurulundaki bazı arkadaşlara ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Ceylan'a bu tavrın yanlış olduğunu, bunu düzeltmeleri gerektiğini söyledim. Maçın yeniden oynanmasına karar verildiğinde en az Kayadibi köylüleri kadar mutlu oldum. Zira “dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı” adına yola çıkılan bir turnuvada fırsattan istifade etmek gibi etik olmayan bir durum söz konusu idi.

      Gelinen noktada Kayadibi Köyü futbol takımı etik olmayan bir biçimde kadrosunda yabancı futbolcuya sahte evrakla yer vermiştir. Bunu hoş karşılamamız söz konusu değildir. Konunun ivedilikle incelenerek hakkı gasb edilen Duman Köyü futbol takımının finale adının yazılması gerekmektedir. Aksi durumda yapılan yanlış, ödüllendirilmiş olacaktır. Bunu arzu etmemekle birlikte yanlışta ısrar edilmesi durumunda kanuni haklarımızı yasal yollardan arayacağımızı bütün kamuoyunun bilmesini isteriz.

      Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.  

DUMAN KÖYÜ  SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 

YÖNETİM KURULU ADINA DERNEK BAŞKANI

Süreyya AYDIN 

Bu haber toplam 2706 defa okunmuştur
  • Yorumlar 8
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.