• BIST 9894.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Çankırı'dan Elimiz Boş Döndük

Çankırı'dan Elimiz Boş Döndük
Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda iç sahada kazanan Çotanaklar, deplasmanlardan boş dönmeye devam ediyor.

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda iç sahada kazanan Çotanaklar, deplasmanlardan boş dönmeye devam ediyor. 

Yeşil-beyazlılar, 10. dakikada öne geçtiği müsabakada Yahya’nın 45. ve 49. dakikalarda kaydettiği gollere engel olamayınca Çankırıspor’a 2-1 mağlup oldu. Ayrıca Selçuk müsabakanın 68. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

STAT: Çankırı Atatürk 

HAKEMLER: Emre Altun **, Fahri Aksoy **, Volkan Sarıkaya ** 

ÇANKIRISPOR: Ömür Hacısalihoğlu **, Orkan Balkan **, Gökhan Şahin **, Hüseyin Keleş **, Nuri Çakır **, Ahmet Turan * (Dak. 75 Aykut Çakay *), Onur Çakmakçı **, Hüseyin Akoğlu **, Ali Yakup **, Yahya Alpaslan **** (Dak. 89 Gürkan *), Eşref Koçak **(Dak. 61 Can Polat *) 

GİRESUNSPOR: Mehmet Ali Tunç **, Ömer Karancı *, Kıvanç Dağ *, Süleyman Varlık *, Cihan Gökal *, Ramazan Durdu **, Veysel Kılıç ** (Dak. 86 Emre Cömert *), Selçuk Yıldırım *, Ali Ölmez *(Dak. 57 Habip Tok *), Uğur Işıkal * (Dak. 73 Fatih Şen *), Ümit Teke ** 

SARI KARTLAR: Hüseyin Keleş, Ali (Çankırıspor), Selçuk, Ömer Karancı, Süleyman (Giresunspor) 

KIRMIZI KART: Dak. 68 Selçuk (Giresunspor) 

GOLLER: Dak. 45+1 ve Dak. 49 Yahya (Çankırıspor), Dak. 10 Ümit Teke (Giresunspor) 

Giresunspor, Polatlı Bugsaşspor deplasmanının ardından Çankırı’dan da eli boş döndü.

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda iç sahada kazanan ancak deplasmanlarda istediği skorları elde edemeyen Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası sınavında İnegölspor’u yenince taraftarlarını umutlandırmıştı. 

Çankırıspor deplasmanında 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Çotanaklar, karşılaşmanın 10. dakikasında Ümit Teke’nin şık golüyle öne geçti. Ancak anlamsız bir şekilde geriye yaslanan ve hücum organizasyonlarda etkili olamayan Giresunspor, ilk yarının uzatma dakikasında Yahya’nın sayısına engel olamayınca devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. 

SELÇUK KIZARDI

Giresunspor, 2. yarıya etkili başlamasına karşın 49. dakikada Yakup’un golüne bir kez daha engel olamadı. Müsabakanın 68. dakikasında Selçuk Yıldırım çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Çotanaklar kalan dakikada beraberlik golü için yüklense de bunda başarılı olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Müsabakaya Giresunspor başladı. 

Dak. 2: Çankırıspor maça etkili başladı ve ilk gol pozisyonuna giren ekip oldu. Süleyman’ın eline çarpan topun ardından serbest vuruşu Eşref kullandı. Arka direğe ortalanan topa Mehmet Ali çıktı ancak müdahale edemedi. Gökhan’ın vuruşunda top çok az farkla direğin dibinden auta çıktı. 

Dak. 10 (GOL): Giresunspor ilk hızlı atağında golü buldu. Ramazan ile başlayan Giresunspor atağında bu oyuncu bekletmeden pasını Uğur’a aktardı. Ümit savunmanın arkasına sarktı. Uğur’un nefis pasına hareketlenen Ümit Teke, Giresunspor öne geçirdi: 0-1 

Dak. 19: Giresunspor’da Ali Ölmez’in kullandığı köşe atışında top bir anda arka direkte Kıvanç’ın önünde kaldı. Kıvanç ayak yerine kafayla vurmayı tercih edince meşin yuvarlak kaleci Ömür de kaldı. 

Dak. 22: Sağ kanattan Uğur ile gelişen Giresunspor atağında Ali’den önce savunma kapandı ve tehlikeyi uzaklaştırdı, kısa düşen topu bu kez Cihan tamamladı ancak top direğin bir karış yanından auta çıktı. 

Dak. 23: Çankırıspor atağında Orkan’ın vuruşunda top çok az farkla yandan auta gitti. 

Dak. 31: Ev sahibi takımda kazanılan serbest vuruşu Hüseyin Akoğlu kullandı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan bulaşan Gökhan’ın vuruşunda top direkten döndü ve auta çıktı.

Dak. 39: Yahya’nın indirdiği topa Ali çok sert vurdu ancak kalesinde iyi yer tutan Mehmet Ali müthiş bir refleksle rakibine gol şansı vermedi. Daha sonrasında Kıvanç’a çarpan top kornere çıktı. 

Dak. 45+1 (GOL): Çankırıspor ilk devrenin birinci uzatma dakikasında beraberliği yakaladı. Ahmet Turan’ın pasıyla ceza sahasına hareketlenen Yahya ayağının dışıyla topa dokundu ve oyuna denge getirdi: 1-1 

Dak. 47: Giresunspor’da Ali Ölmez’in kullandığı serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı. Gerilerden gelen Selçuk’un vuruşundan sonuç çıkmadı. 

Dak. 49 (GOL): Çankırıspor öne geçti. Eşref’in savunmanın arkasına yolladığı topa yine Yahya hareketlendi. Yahya, 15-20 kadar topu sürdükten sonra düzgün bir vuruşla skoru 2-1’e getiren golü kaydetti. 

Dak. 76: Gelişen Çankırıspor atağında Yahya’nın sol çaprazdan şutu az farkla auta çıktı. 

Dak. 80: Giresunspor beraberlik golü için geldi. Ümit Teke’nin sol kanattan ortasına savunmasından ileri çıkan Süleyman kafayla vurdu. Top kaleci Ömür’ün bakışları arasında direğin bir karış yanından auta gitti.

Dak. 86: Çankırıspor atağında Aykut’un sağ çaprazdan sert şutu yan filelerde kaldı. 

Kalan dakikalarda başka önemli bir pozisyon olmayınca müsabaka 2-1 ev sahibi Çankırıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Zafer Akten

Spor28

Bu haber toplam 3578 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.