• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Giresun 17 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BEKTAŞOĞLU: AKP GİRESUNDA HAYAL SATIYOR

BEKTAŞOĞLU: AKP GİRESUNDA  HAYAL SATIYOR
BEKTAŞOĞLU: AKP GİRESUNDA HAYAL SATIYOR

Bektaşoğlu, AK Parti yöneticilerini Giresun'a hayal satmakla da eleştirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Örgütü olarak “Giresunluluk Bilinci” içerisinde kentin çıkarları adına çalışmalar yapılmasını istememiz Giresun AKP merkez ilçe başkanını rahatsız etmiş ve bu olayı kimlik siyaseti yapmak olarak yaftalamışlardır. Aylardır varlığı ve yokluğu bir olanlar yaptığımız açıklama sonrası siyasi arenada arzı endam etmek zorunda kalmışlardır. Biz Giresun'da yaşamaktan, Giresunlu olmaktan ve kimliğimizde yazan Giresun isminden ancak onur ve gurur duyarız. Arkadaşlar Giresunlu olmaktan hicap duyuyorsa ve Giresunluluk bilinci ile siyaset yapmak onlara zor geliyorsa bir sonraki seçimde Ordu'dan aday olabilirler!


Artık deniz bitmiş kara görünmüştür! AKPyöneticileri kafalarını kumdan çıkarmalı ve Giresun'un menfaatleri için laf değil hizmet üretmelidirler. İnsanlara hayal satmasınlar. Giresun'un içinde bulunduğu durum ortadayken Trabzon, Ordu, Samsun ve Rize gibi kentler AKP iktidarı döneminde birçok açıdan yatırım zengini olmuşken Giresun'a üvey evlat muamelesi yapıldığını artık sokaktaki 5 yaşındaki çocuklar bile çok iyi bilmektedir”dedi. 
Bektaşoğlu açıklamasında şunları söyledi: ”Örneğin son genel seçime sayılı günler kala apar topar ortaya atılan fizibiliteleri veya etütleri dahi yapılmadan kamuoyuna açıklanan 28 günde 28 proje vaadinden kaçını gerçekleştirdiniz? Dahası bu 28 projeyi alt alta sıralayabilen kaç tane AKPyöneticisi var?Basından takip ettiğimiz kadarıyla kangrene dönen Giresun'a doğalgaz getirme çalışmaları yine yeni yeniden Mart ayında başlayacakmış. Bu başlayacak olan çalışma kaçıncı çalışmadır veya bu işi alıp tamamlamadan kaçan müteahhit sayısı kaçtır biz bile unuttuk! Yıllar önce Orduyla birlikte başlayan doğalgaz çalışmalarında Ordu kenti doğalgazına kavuşurken Giresun hala boşa kürek çekmektedir. Bu çalışmalar iktidar partisinin gerekli önlemi bir türlü alamamasından kaynaklı olarak arap saçına dönmüştür. Elektrik konusunda vatandaşımızı mağdur eden AKSA firması doğalgaz işini de aksatmaktadır.Bir diğer konuda Nüfusumuzun sürekli azalmasındır. Bu arkadaşların iddia ettiği gibi Giresun yatırım zengini bir kent olsaydı sadece Merkez nüfusumuz değil genel nüfusumuzda artardı. 
Böylelikle siz AKP yöneticileri de Giresun'u Ordu'ya yamamaya uğraşmazdınız! Ancak gelin görün ki insanlarımız iş ve aş derdinden dolayı kentimizi terk etmekte ya şehir merkezine ya da büyük kentlere göçmektedir.  Kapanan Aksu Seka Kağıt fabrikası, pasifize edilen Fiskobirlik, Adel kalem fabrikası, Sunta fabrikası, Orman ana tamirhanesi, onlarca özel sektör fabrikalarının  kaybının yerine hangi işletmeleri koyabildiniz?AKP olarak Giresun için istihdam arttırıcı çalışmalarınız nelerdir? Memlekete 510 tane sanayi tesisinin kurulmasına yardımcı oldunuz da bizim mi haberimiz yok?Dolgu alanlarının Belediyemizin elinden alınıp hatıra ormanlarına çevrilmesi neticesinde buralarda hayata geçirilecek önemli projelerin önünü sırfCHP'li Giresun Belediyesi yapmasın diye engellemediniz mi? Bu projelere engel olmak Giresun halkına tarafınızdan kesilen bir ceza değimlidir? Tüm bunları yaparken Belediyeye dolgu alanlarını kullandırtmayan zihniyetiniz  aynı dolgu alanlarının birine özel idare tarafından proje yapılmasına izin vermiştir. Bu yaşananlar Giresunlulara reva gördüğünüz çifte standardın en somut göstergesidir.Hizmete çomak sokmaya bayılan Giresun'daki AKP'lilerin Üniversitemizin rektörlük seçiminde yaşattıkları hala hafızalarımızdan silinmemiştir. Bir türlü açtırılmayan tıp fakültesi hastanesini ve daha düne kadar tıp fakültesini Sivas'ta okuyan öğrencilerimizi unutmadık. 
Sizin zihniyetiniz Tıp fakültemize ülkemizde“hastanesi olmayan tek tıp fakültesi” unvanını kazandırmıştır!Ayrıca bu arkadaşlar Giresun Belediyesini karalamak için son günlerde yeni Kapalı Spor Salonunun yapılmasının Belediyemiz tarafından engellendiği yalanını utanmadan bu halka anlatmaktadırlar. 18 Mayıs 2008 tarihli yerel gazete arşivlerine bakarlarsa eğer dönemin Valisi ve AKP'li Belediye Başkanı tarafından Aksu şenlik alanına  yapılacak olan 5.000 kişilik spor salonu haberini “Giresun'a yeni Salon müjdesi” başlığı ile göreceklerdir!Giresun Belediyesi'nin çalışmalarının Halkımız tarafından büyük takdirle karşılandığını kendileri de çok iyi bilmelerine rağmen bunu söyleyemiyorlar. Göreve geldiğimizden bu yana hiçbir AKP n 39 adet müfettiş incelemesine, her türlü engellemelere rağmen Giresun Belediye Başkanımız Kerim Aksu ve ekibi ilk günkü gibi heyecanla, azimle ve kararlılıkla çalışmalarına devam etmektedir. “
Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.