• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Giresun 27 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BAŞKENT’TE OYUNDA KÖTÜ SONUÇTA: 1-0

BAŞKENT’TE OYUNDA KÖTÜ SONUÇTA: 1-0
Giresunspor, mutlak puan yada puanlar parolasıyla gittiği Ankara’dan eli boş döndü. Çotanaklar, Polatlı Bugsaşspor’a 82. dakikada Emre’nin golüyle boyun eğdi...

 

Giresunspor, mutlak puan yada puanlar parolasıyla gittiği Ankara’dan eli boş döndü. Çotanaklar, Polatlı Bugsaşspor’a 82. dakikada Emre’nin golüyle boyun eğdi. Ayrıca İsmail Aslan müsabakanın 79. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 
 

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda mücadele eden Giresunspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Polatlı Bugsaşspor’a 1-0 mağlup oldu.

 

STAT: Yenikent Asaş

HAKEMLER: Sinan Cem İyihuylu *, Rüştü Baykal **, M. Fırat Darcan **

POLATLI BUGSAŞSPOR: Ercüment Kafkasyalı **, Ali Kuleli ***, Mustafa Özgen **, Mustafa Er * (Dak. 66 Erhan Yılmaz **), Muhammet Bayır **, Galip Güzel **, Abdullah Gün **, Efe Can ***, Mehmet Uğurlu ** (Dak. 89 Orhan Alemdar ), Emre Aygün *** (Dak. 85 Yaşar Çetin *), Ahmet Güven ***

GİRESUNSPOR: Mehmet Ali Tunç ***, Berkan Yıldırım *, Kıvanç Dağ *, Süleyman Varlık ***, Cihan Gökal *, Cem Karahan ** (Dak. 85 Habip Tok *), Ömer Kandemir * (Dak. 76 Ömer Karancı *), Selçuk Yıldırım ***, İsmail Aslan *, Burak Karaduman * (Dak. 69 Ramazan Durdu *), Ümit Can Batman **

SARI KARTLAR: Galip (Polatlı Bugsaş) Berkan, Süleyman, Cihan, İsmail, Mehmet Ali, Ramazan, Cem, Ümit Can, Kıvanç (Giresunspor)

KIRMIZI KART: Dak. 79 İsmail Aslan (Giresunspor)

GOL: Dak. 82 Emre Aygün (Polatlı Bugsaşspor)

 

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda mücadele eden Giresunspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Polatlı Bugsaşspor’a 1-0 mağlup oldu.

Yenikent Asaş Stadında oynanan karşılaşmaya geçen hafta Tarsus’u deviren golü kaydeden Uğur Işıkal’ı yedek soyunduran Teknik Direktör Cengiz Demir, bu oyuncunun yerine orta sahada Burak Karaduman’a görev verdi.

Çotanaklar, başkent temsilcisi karşısında vasatın üzerine çıkamazken, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada ev sahibi Polatlı Bugsaşspor’u galibiyete taşıyan golü 82. dakikada Emre Aygün kaydetti.

Giresunspor’da Selçuk ve Ömer Kandemir’in haricindeki tüm futbolcular sarı kart görürken, orta dörtlünün solunda görev yapan İsmail Aslan karşılaşmanın 79. dakikasına kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hakem, Sinan Cem İyihuylu’nun yoktan yere kart göstermesi ve özellikle İsmail’in atıldığı pozisyonda ikinci sarı kart ve devamında kırmızı karta hükmetmesi Giresunspor cephesinde tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Giresunspor’u Polatlı Bugsaşspor deplasmanında yaklaşık 150 civarında taraftarı da yalnız bırakmadı.

Giresunspor, bu skorun ardından Spor Toto 2. Liginin ikinci haftasında ilk yenilgisini almış oldu.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Müsabakaya ev sahibi Polatlı Bugsaşspor başladı.

Dak. 14: Karşılaşmadaki ilk tehlikeli olabilecek atağı Giresunspor gerçekleştirdi. İsmail Aslan’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut, kaleci Ercüment’te kaldı.

Dak. 23: Bu kez etkili gelen taraf ev sahibi Bugsaşspor’du. Ahmet Güven, ceza sahası içerisinde Süleyman’ın müdahalesiyle bir anda yerde kaldı. Bugsaşsporlu oyuncular penaltı beklerken, hakem İyihuylu pozisyona devam kararı verdi.

Dak. 32: Gelişen Bugsaşspor atağında Ali’nin yaklaşık 30 metreden sert şutu üstten auta çıktı.

Dak. 35: Giresunspor’da Selçuk’un kullandığı serbest atışta ceza sahasında topa iyi yükselen Ercüment meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

Dak. 36: Bugsaş yine etkili geldi. Ahmet Güven’in pasıyla topla buluşan Emre, meşin yuvarlağı üstten auta yolladı.

Dak. 39: Bugsaşspor bu dakika içerisinde çok etkili geldi ve mutlak bir golden oldu. Efe Can’ın ara pasıyla bir anda topla buluşan Ahmet Güven, kaleci Mehmet Ali ile karşı karşıya kaldı. Ahmet Güven’in vuruşunda top açısını iyi kapatan Mehmet Ali’nin dizinden geri geldi ve sonrasında kapanan savunma tehlikeyi uzaklaştırdı ve ev sahibi takıma gol şansı vermedi.

İlk yarı golsüz sona erdi.

Dak. 48: Karşılaşmanın 2. yarısına da hızlı başlayan taraf Polatlı Bugsaş oldu. Abdullah’ın pasıyla topla buluşan Ahmet Güven’in vuruşunda top yan direkten geri geldi. Ardından savunma topu kornere attı.

Dak. 62: Gelişen ev sahibi takım atağında Emre, sağ kanattan hızla ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta gitti.

Dak. 64: Polatlı Bugsaşspor yine çok etkili geldi. Ahmet Güven’in pasında bu kez Mehmet topla buluşan isim oldu. Bu futbolcu, penaltı noktası üzerinde vuruşunu yapma hazırlığı içerisine girerken, Süleyman Varlık sakatlanma pahasına da olsa topun önüne yattı ve rakibine gol şansı vermedi. Bu pozisyonda Süleyman sakatlandı ancak daha sonra oyuna geri döndü.

Dak.68: Ali sağ kanattan ceza sahasına mükemmel bir top ortaladı. Emre Aygün iyi yükseldi ancak kafa vuruşu istediği gibi olmayınca takımını mutlak bir golden etti.

Dak. 71: Giresunspor’da İsmail’in bir türlü uzaklaştıramadığı topa Efe Can çok sert vurdu ancak sonuç gelmedi.

Dak. 82 (GOL): Ev sahibi Bugsaşspor baskılı oyununu golle süsledi. Erhan Yılmaz’ın da pasında topla buluşan Emre Aygün düzgün bir vuruşla fileleri havalandırmayı başardı. 1-0

Dak. 90+2: Oyuna sonradan giren Yaşar biranda kaleci Mehmet Ali ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Ali müthiş bir refleksle uzandı ve ikinci gole izin vermedi.

K.:spor28

 

Bu haber toplam 4081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.