• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Başkan Şükrü Genç: “Eğitime ve çocuklara verdiğimiz destek artarak devam

Başkan Şükrü Genç: “Eğitime ve çocuklara verdiğimiz destek artarak devam
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçemizdeki ilköğretim ve liselerin müdürlerine verdiğe kahvaltıda, belediyenin eğitime verdiği destek ve okullarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, eğitime ve çocuklara verdikleri desteğin devam edeceğini

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçemizdeki ilköğretim ve liselerin müdürlerine verdiğe kahvaltıda, belediyenin eğitime verdiği destek ve okullarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, eğitime ve çocuklara verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçemizdeki ilköğretim ve liselerin müdürlerine verdiğe kahvaltıda, belediyenin eğitime verdiği destek ve okullarda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, eğitime ve çocuklara verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Sarıyer'de göreve yeni başlayan okul müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Sarıyer Belediyesi'nin altyapısı hazırlanan ve yakın zamanda hayata geçireceği, çocukların okul dışı zamanlarında internet üzerinde öğrenmeye devam etmelerini sağlayacak interaktif online eğitim projesi de tanıtıldı.
İstanbul'da ilk defa Sarıyer Belediyesi'nin başlatarak, finans ve altyapı işlemlerini üstlendiği projeden, ilçemiz okullarındaki 6-12. sınıf öğrencileri kendilerine ücretsiz dağıtılacak şifreler sayesinde yararlanabilecek.

Eğitime destek projesi ile öğrenciler sisteme girerek, milli eğitim müfredatına paralel içerik sayesinde konu tekrarı yapabilecek, soru çözebilecek ayrıca çocukların sistemde yaptıkları işlemler öğretmenler tarafından denetlenip, değerlendirilebilecek.
Maden Mahallesi'ndeki Mehmet Restoran'da gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yanı sıra Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkan Yardımcıları Şinasi Yalçın, Recep Yel, Seçkin Özdemir, meclis üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, okullara bağışlarıyla katkı sunan yardımseverler, Sarıyer Öğretmen Evi Müdürü Ali Akdemir, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Başkan Şükrü Genç, belediye olarak göreve geleli 1.5 yılı geçtiğini ve bu süre zarfında en çok eğitime önem verdiklerini belirterek, “Biz inandığımız doğruları yapmaya devam ediyoruz. Bunun başında da eğitime ve çocuklarımıza yatırım yapmak geliyor. Bu anlayışla ilçemizdeki ilköğretim, lise, üniversite ayrımı yapmadan bütün eğitim kurumlarına destek veriyoruz” dedi.

Bir buçuk yıl içinde Sarıyer'deki okulların tamamına yakınınızda badana boya, tadilat, onarım işleri başta olmak üzere çok sayıda hizmet verdiklerini vurgulayarak, bu çalışmalarda destek olan, Açı Okulları'ndan Alihan Haydaroğlu, Oregon Boyaları'ndan Zeki Cincioğlu, Murat Çelik, Koç Üniversitesi'nden Zeynep Odabaşı ve Ruhi Yılmaz'a teşekkür etti.

Alınan meclis kararı doğrultusunda ihtiyacı olan çocuklara burs sağlayacaklarının altını çizen Başkan Şükrü Genç, okul müdürlerinden bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.
Başkan Şükrü Genç, eğitime verdikleri fiili desteğin yanı sıra, öğrencilere okul dışı zamanlarında da yardımcı oldukları Bilişim Gençlik Evi (BİGEV) hakkında da bilgi vererek, BİGEV'in adının Sarıyer Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (SAGEM) olarak değiştirildiğini ve kapsamının daha da genişletildiğini ifade etti.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise ilköğretim ve liselerde çok sayıda okul müdürünün değiştiğini hatırlatarak, yeni gelen müdürlerin Sarıyer'deki eğitim kalitesine önemli katkı sunacağına inandığını ifade ederek, “Okullarımıza verdiği destek ve yaptıkları çalışmalar için belediye başkanımız Sayın Şükrü Genç'e teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltıda tek tek söz alan ve kendilerini tanıtan okul müdürleri de Sarıyer Belediyesi'nin kendilerine her açıdan önemli destekler sağladığı için teşekkür ederek, tanıtımı yapılan eğitime destek projesine de katkı sunmaya ve yaygınlaştırılmasını sağlayacaklarını açıkladılar...

 


K.:Sarıyer.bld.tr

Bu haber toplam 2656 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.