• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Giresun 14 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Başkan Kerim AKSU Çotanaklarla kahvaltıda buluştu

Başkan Kerim AKSU Çotanaklarla kahvaltıda buluştu
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor taraftar grupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada taraftarlarla buluşan Aksu Giresunspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.
"GİRESUNSPOR SEVGİSİ BU DEĞİL"
Aksu burada yaptığı konuşmada, "Giresunspor bir markadır. Bizim en önemli markamızdır. Bazıları Giresunspor'u sadece Pazar günleri hatırlıyor. Kimileri hiç hatırlamıyor. Giresunsporluluk bu değildir. Gerçek Giresunsporlular takımına sahip çıktı. Ben de elimden geldiğince üç buçuk yıldır büyük mücadele verdim. Öyle bir noktaya geldik ki bugün bunlar tartışılmıyor. Tartışmalar çok farklı boyutlara ulaştı. Ben bu kulübe Fatih Sandal’ın, Terzi Hüseyin’in veya Ahmet’in, Mehmet'in başkan olmasına karşı değilim. Hangi yönetim gelirse gelsin her zaman desteğimiz sürecektir. Giresunspor’a belediye olarak desteğimizi veriyoruz. Ancak balıkçımız iki kilo hamsi satıp o parayla da bilet alıp maçı izliyor. Öyle iş adamlarımız var ki maçlara dahi gelmiyor. Giresunspor sevgisi bu değil " dedi.
 
"ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM"
Hala küme düşmenin verdiği üzüntüyü yaşadığını söyleyen Aksu, "Kendi içimde halen kırığım ve üzüntümü yaşıyorum. Moralim hala bozuk. Geride bıraktığımız maçlar aklıma geldikçe acılar çekiyorum. Keşke öyle olmasaydı diyorum. Bu ligde de elimizden geleni yapacağız. Dün, geçen sene, ondan önceki sene verdiğimiz destek bu sezonda devam edecektir. " şeklinde konuştu.
 
"KORSAN DEĞİL, ORJİNAL GİRESUNSPORLUYUM"
Giresunspor sevgisinin takımın maçlarını stadyumun üst kısmındaki fındık bahçesinden izlediği günlerden beri hep sürdüğünüdile getiren Aksu, "Giresunspor bizim sevdamız. Bizler bu makamlarda gelip geçiciyiz. Benim bu makamdan sonra Giresun ve Giresunspor dışında hiçbir şeyim olmayacak. Çünkü bu takım bizim markamız. Ben korsan değil, orijinal Giresunsporluyum. Buradaki önemli olan şey Giresunspor’dur. Bu takımı, el birliği ile eski günlerine kavuşturmalıyız." dedi.
 
"GİRESUNSPOR SİYASETE ALET EDİLMEMELİ"
Bir gazetecinin, son sezonlarda Giresunspor’un siyasete alet edilip edilmediği sorusunu da yanıtlayan Başkan Aksu, “Bir senedir siyasi birlik var. Ben Giresunspor’un çıkarlarını düşündüğüm için bu konu üzerine siyaset yapmam. Giresunspor egoları tatmin etme yeri değil. Bu takım Ahmet’in, Mehmet’in veya benim değil. Hepimizin işi Giresunspor’a destek olmaktır. Sporun partisi olmaz. Ancak bu takımla ilgilenmeyip sadece seçim zamanı Giresunspor atkısı takmakla da bu iş olmaz. Bank Asya 1. Ligi’ndeyken 17 takıma geldiği gibi Bakanlıktan Giresunspor’a da 500 bin lira ödenek ayrıldı. Sonra herkes bu kişileri övdü. Bu para zaten gelecekti. Giresunspor'umuza destek olmak bu değildir.” dedi.
 
"VALİ ŞAHİN'İN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK"
Aksu sözlerini şöyle sürdürdü; "Valimiz Dursun Ali Şahin Giresunlu değil. Ancak bir Giresunlu gibi Giresunspor’a destek veriyor. Valimizin yaptığı katkıyı kimse yapmadı. Burada çok netim. Vali ve Belediye Giresunspor’a her zaman sahip çıkmıştır.
 
Başkan Aksu son olarak kahvaltıya katılan taraftarlar ve basın mensuplarına teşekkür etti.
 
kaynak :Haberbiz.com
Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.