• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AGD den İsraile kınama

AGD den İsraile kınama
Dernek Giresun Şube Başkanı Bozan, "İsrail ürünlerine ambargo koyarak ürettikleri malları almayalım" dedi

Dernek Giresun Şube Başkanı Bozan, "İsrail ürünlerine ambargo koyarak ürettikleri malları almayalım" dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şube Başkanı Köksal Bozan, İsrail’in, dünya tarihinin gördüğü en vahşi soykırımı Filistin’e uyguladığını söyledi.

Dernek üyeleri, İsrail’in Filistin’e saldırısını kınamak amacıyla Hacı Miktat Camisi’nde Cuma Namazı’nın ardından cami avlusunda Filistin’de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılıp dua ettiler.

AGD Giresun Şube Başkanı Bozan, burada yaptığı açıklamada, ırkçı emperyalistlerin başını çektiği İsrail’in, bütün dünyanın gözleri önünde bir soykırım gerçekleştirdiğini belirtti.

Ateşkes zamanında ambargo ile Gazze halkını ölüme mahkum eden İsrail’in, ateşkesten sonra da füzelerle halkı yok etmeye çalıştığını vurgulayan Bozan, “Siyonist devlet İsrail, bütün dünyanın gözleri önünde Filistin’de insanlık dışı bir saldırı daha düzenledi. Savaş uçakları eşliğinde yapılan saldırılarda 400’e yakın Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Bizler, öncelikle çoğunluğunu masum sivillerden oluşan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet,  yaralılara şifa ve Filistinli mücahitlere güç niyaz ediyoruz” dedi.

Bozan, Filistin davasının, İslam dünyasının ortak davası olduğunu ve kendilerinin bu büyük vahşete seyirci kalmayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“AGD bu saldırıları bütün şiddetiyle lanetlediğimizi belirtmek istiyoruz. Bu saldırılar İsrail’in kana doymadığının bir göstergesidir. Bu, Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı ne ilk ne de son katliamdır. Bütün İslam âleminin yükünü üzerinde taşıyan Filistin, bugün kan revan içindedir. Batmış bir ekonomiye, işgal edilmiş topraklara, yıkılmış okullara, açlığa, susuzluğa ve hastalığa rağmen hala o toprakları bırakmamak için mücadele veren Filistin, gerçek bir destek beklemektedir. Filistin halkı insanlığın sessiz bakışları arasında yok edilmeye çalışılırken, İslam dünyasının parçalanmışlığı ise İsrail’e cesaret verip, katliamlarını pervasızca uygulamalarına sebep olmaktadır. Osmanlı’dan aldığı mirasla İslam dünyasının hamisi konumunda olan ve bütün dünyanın gözü üzerinde bulunan Türkiye ise her fırsatta İsrail’le stratejik ortaklığı pekiştirmeyi tercih etmektedir. Hükümet, zulme daha fazla ortak olmamak adına İsrail’le olan bütün diplomatik, ticari ve askeri ilişkilerine son vermelidir. Başbakan, BOP eş başkanlığından derhal istifa etmeli ve Yahudi lobilerinden aldığı cesaret madalyasını geri iade etmelidir. Bu saldıralar kimin dost kimin düşman olduğunu açıkça belli etmiştir. Senelerdir Müslüman kardeşlerimize yapmadıkları işkenceyi bırakmayan İsrail’le dost olunamayacağı bu saldırılarla bir kez daha görülmüştür. Bu açıdan Meclis’teki Türk-İsrail dostluk gurubunun bir hükmü kalmamıştır, derhal lağvedilmelidir. İsrail tel’inden ve kınamadan anlamaz. O, ancak müeyyideden anlar. İslam Ümmeti artık acizliği bir kenara bırakıp İsrail’e hak ettiği karşılığı vermelidir. Filistin’in yanında olabilmek için bugünden itibaren içtiğimiz sigaradan, sudan, meşrubattan, yediğimiz ekmekten, çikolatadan, tükettiğimiz deterjana kadar Siyonistlerin ürettikleri mallara ambargo koyalım. Artık onların ürettikleri malları almayalım”

Haber Kaynak: http://www.giresungundem.com/

Bu haber toplam 1596 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.