• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Giresun 22 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

8 Mart 2010 Dünya Kadınlar günü

8 Mart 2010 Dünya Kadınlar günü
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu , 8 Mart 2010 Dünya Kadınlar günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu ,  8 Mart 2010 Dünya Kadınlar günü büyük bir coşkuyla kutlandı. 1.Levent Şirvan Restaurantın salonunda saat 12.00'de toplanmaya başlayan Şebinkarahisarlı hanımlar, programın başladığı saat: 13.00'te salonu tıklım tıklım doldurdular. Bu arada program başlayana kadar Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Eyüp Genç tulumuyla horon havaları çaldı hanımlar oynadı. Katılım konusunda ilginin çok yoğun olması ve gelen misafirlerin bir kısmının oturacak yer dahi bulamaması heyecan yarattı. Salonumuza 400 yakın katılım oldu. Bu gerçekten son yıllarda hiç görülmemiş bir kalabalık ve ilgidir ki, Derneğimizin Yönetim Kurulu bu başarılı  çalışmalarını her geçen gün daha da ileri götürerek devam ettirmektedir.   Programın sunuculuğunu, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkan yardımcısı Sn. Semra Hanedar yaptı. Programın akışında Semra Hanedara, Basın Yayın Haberleşme ve İletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı Sn.Ali Sütcü yardımcı oldu. Semra Hanım açılışı yaptıktan sonra salona katılan tüm Hanımların Dünya Kadınlar gününü kutladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı sn. Tülay Güllü'yü kürsüye davet etti. Kadın Kolları Başkanı Tülay Hanım, Şebinkarahisarlı ve bütün Dünyadaki hanımların Dünya Kadınlar gününü kutlayarak bu programa katılanlara teşekkür etti. Salona katılan hanımlara karanfiller dağıtıldı. Protokol misafirlerimize özenle hazırlanan buketlerden oluşan çiçekler verilerek Kadınlar günü kutlandı. Aynı zamanda Sarıyer belediyesinin getirmiş olduğu karanfillerde misafirlerimize dağıtıldı. Şirvan Restaurantın garsonları ve görevlileri büyük bir titizlikle ikramları sundular. Bu arada  programı,  SHOW TV. Kanalı çekim yaparak yayınlayacağını duyurdu.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yücel Kısa selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Yücel Başkan 8 Mart 2010 dünya Kadınlar günü münasebetiyle tüm katılımcıların dünya Kadınlar gününü kutladı.

Derneğimizin Kadın Kolları  biriminin yapmış olduğu faaliyetlerin gösterildiği slayt gösterisini, Basın Yayın Haberleşme ve İletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı  Sn. Ali Sütcü sundu. Daha sonra İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Zabıta Amiri Sn. Osman Şavkan bey, İnsanlarımızın bilinçli hareket etmeleri bakımından Tüketici haklarıyla ilgili seminer verdi. Böylece hanımların daha bilinçli bir şekilde alış veriş  yapmalarını ayrıca tüketici haklarından nasıl faydalanabileceklerini anlattı.

Bu anlamlı ve önemli günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli hemşerimiz Sarıyer Belediye Başkanımız Sn Şükrü Genç eşiyle birlikte bizi onurlandırdılar. Sn. Şükrü Başkan kürsüye gelerek bütün kadınların Dünya Kadınlar gününü kutladı ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkanımız daha sonra hanımlarla beraber horon oynadı.

Programın sunumunu yapan Semra Hanedar zaman zaman güzel ve anlamlı sözlerle zaman zaman da kendi yazdığı  duygulu güzel şiirleriyle misafirlerin beğenisini kazandı alkış aldı.

Programın bundan sonraki kısmında sırasıyla değerli sanatçılarımız sahne aldılar. Önce başka bir yerde Programının olması nedeniyle Yöresel Sanatçılarımızdan Engin Bay kısa bir selamlama konuşması yaparak herkesin Dünya Kadınlar gününü kutlayarak salondan ayrıldı.

Değerli yöresel sanatçımız Yasin yeşil bey saz ekibiyle birlikte sahne aldı. Ses düzeninde bir arıza yaşandığı için Sanatçımız Yasin Yeşil o güzel Türkülerini mikrofondan bizlere maalesef duyuramadı.

Daha sonra yeni bir ses düzeni kurulana kadar Dernek Başkan Yardımcılarımızdan Gürsel Ekinci o güzel sesi ve kemençesiyle oğlu müslüm de darbukasıyla bir saat boyunca Türküler söyleyerek oyun havaları çalarak salondaki hanımlarımızı  coşturdular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Yeni ses düzeni kurulduktan sonra, Nurettin Bay saz ekibiyle sahne aldı. Nurettin Bay Türküleriyle salonu coşturdu.

Karadeniz TV.de program yapan misafir sanatçımız Bahar Hanım sahne aldı. Sanatçı Bahar Hanım, Karadeniz Türkülerini seslendirerek yaşanan coşkuyla horona devam edilmesini sağladı.

Son olarak Onur Bozatlı saz ekibiyle sahne aldı. Onur Bozatlı da Türküleriyle hanımları coşturdu. Çok şükür programımız bütün güzellikleriyle büyük bir coşkuyla başlayarak aynı coşkuyla saat:17:30'da sona erdi. Bu programda emeği geçen Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza, Salonu dolduran değerli Hanımefendilere, kıymetli Sanatçılarımıza şükranlarımızı  sunuyoruz. İnşallah 2011 Yılı Dünya kadınlar Gününü  sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde kutlamak üzere buluşmak dileğiyle, hepinizi Allaha emanet ediyor Saygılar sunuyoruz. 

Resimler İçin Tıklayınız

HABER: ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BASIN YAYIN HABERLEŞME VE İLETİŞİM BİRİMİ

Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.