• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Giresun 14 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

2013 HİZMET YILI TÖRENLE BAŞLADI

2013 HİZMET YILI TÖRENLE BAŞLADI
İl Özel İdaresi 2013 Hizmet Yılı açılışı bugün Vali Dursun Ali Şahin’in de katıldığı bir törenle yapıldı.

İl Özel İdaresi 2013 Hizmet Yılı açılışı bugün Vali Dursun Ali Şahin’in de katıldığı bir törenle yapıldı.

 

Valilik önünde yapılan törende ilk konuşmayı yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, başta yol ve su olmak üzere Özel İdare olarak sosyal ve kültürel alanlarda pek çok yatırıma imza attıklarını ve yeni sezonda da imza atmaya devam edeceklerini söyledi.  Genel Sekreter Emür, “ Yeni hizmet binamız, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi ve Konkasör tesislerimizde çalışmalar devam ediyor. Özel İdare olarak tüm birimlerle birlik beraberlik içinde koordineli olarak çalışıyoruz. Başta Özel İdaremizin ekip başı olan Sayın Valimize, İl Genel Meclis Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, kaymakamlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm çalışanlarımıza yardım ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 2013 yılında2012’den daha fazla hizmet yapmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Özel İdare olarak çalışıyor ve hizmete devam ediyoruz.

Muhtarlar adına konuşan Merkez Akıncı Köyü Muhtarı Ejder Alkan da 2012 yılında köylere yapılan yol ve su alanındaki çalışma ve yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, “Yapılanların yapılacakların teminatı olduğuna inanarak 2013 yılında yapılacak hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum.” Dedi.

Kaymakamlar adına konuşan en genç Kaymakamımız Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, özel idarenin köylerin yol, su ve altyapı çalışmalarıyla pek çok hizmete imza attığını belirterek, “ Kar kış demeden, yol yapımından, içe suyuna, çöp toplamadan, okul onarımlarına kadar pek çok alanda hizmet götüren Özel İdare çok başarılı bir yıl geçirdi ve bu yılda bu başarıları devam edecek. Halkımıza kamu hizmeti götürürken hiçbir şeyi esirgemeyen başta Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Yeni hizmet sezonunun herkese hayırlı olmasını diliyorum”dedi.2013-669-8.jpg

İl Genel Meclis başkanı Osman Öden de özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek “ Bu ile hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak ÇALIŞIYORUZ. Gayemiz Giresun’u daha güzel bir yere dönüştürmek. Çok zor bir coğrafyada olmamıza rağmen çok değerli hizmetlere imza attık. Bu şehrin çocukları olarak insanımızı daha mutlu etmek için hizmet götürmeye çalışıyoruz. İl Özel İdaresi Giresun’un bel kemiği, başta Valimiz olmak üzere destek ve yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

15 yıldır yapılamayan bir töreni yaptıklarını belirten Vali Dursun Ali Şahin de “İnşallah önümüzdeki yıllarda daha görkemli törenlerle birlikte olacağız. Özel İdaremiz hizmetler en ücra köşeye ulaşıncaya kadar çalışmaya devam edecek. Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Özel İdare aşk işidir, heyecan işidir. Bunlar olmadan hizmet olmaz. Hizmetleri ulaştırmak için soğukta sıcakta, yağmur çamur demeden var gücümüzle çalışacağız.  Hedef köye ve köylüye hizmet. Bugün Özel İdarenin cemresi düşüyor. Yolumuz açık olsun, hiçbir zaman kesilmesin. Bu yıl Özel İdarenin eğitimden sağlığa her yönden mühür vuracağı yıl olacak. Bektaş’ı  giydirmeyle Kümbetinde bir kısmını yeniden yaparak yeni bir görünüme kavuşturacağız. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 454 binayı yıkarak yerine zeytinlik evleri tipinde evler yapmak için proje çalışmamız var. Sizlere hizmet bizim için şereftir.”diye konuştu.

Tören kurban kesimi ve Valilik önüne park eden Özel İd2013-669-9.jpgare araçlarının incelenmesiyle sona erdi.

Törene Vali Dursun Ali Şahin’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz ve Ahmet Yılmaz, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, bazı daire amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Özel İdare Birim Müdürleri ve çalışanları, muhtarlar  ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu haber toplam 2511 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.