• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

YAZAMIYORUM ÇÜNKÜ

YAZAMIYORUM ÇÜNKÜ
Şebinhaber'in değerli okuyucaları, Değerli Şebinkarahisarlı Hemşehrilerim, bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan ötürü hepinize çok teşekkür ederim.
YAZAMIYORUM ÇÜNKÜ

Şebinhaber'in değerli okuyucaları, Değerli Şebinkarahisarlı Hemşehrilerim, bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan ötürü hepinize çok teşekkür ederim. Ramazan Bayramında Şebinkarahisar'daydım. Birçok değerli hemşehrim, Şebinhaber'de yazmama üzülmüş olsa gerek, yeniden yazmam konusunda ricada bulundular. Şebinkarahisarlıya haber vermeyi görev edinerek bunun sorumluluğunu en iyi şekilde yetiren getiren Şebinhaber'de uzun süre yazarlık yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Siz değerli okuyucularımı bu ara üzdüğümün farkındayım. Bir açıklama yapmak zorunda olduğumu düşündüm. Akademik çalışmalarım ve iş yoğunluğum nedeniyle sizlerden uzak kaldım. Yazamıyorum dememin asıl sebebi bu değil. Yazamıyorum dememin asıl sebebi, yazıp çizdiklerimizin bazı hemşehrilerim tarafından anlaşılmamasıdır. Hemşehrilerimiz bizim yazdığımız yazıları siyasi boyutlara çekerek farklı yorumlar yapıyorlar. Kimisi bu yazıların X partisi alehinde kimisi de Y partisi alehinde olduğunu düşünürken, kimisi de bu Mehmet Özdemir bizden yana gibi yorumlar yapıyorlar. Mehmet Özdemir, X yada Y'den yana değil. X yada Y düşüncesinin porozanlığını yapmıyor. Mehmet Özdemir'in yaptığı Şebinkarahisar'ın sorunlarını anlatmak ve bu sorunlara hep beraber çözüm bulmak. Eğer Şebinkarahisar'a Sayın Şahin Yılancı fadyalı oluyorsa Mehmet Özdemir Şahin Yılancı'nın başarılarından bahseder. Eğer Şebinkarahisar'a Sayın Lütfullah Akdoğan faydalı olmuşsa Mehmet Özdemir ona teşekkür eder. Eğer Şebinkarahisar'a Sayın Nurettin Canikli faydalı olmuşsa Mehmet Özdemir ona Şebinkarahisarlılar adına kalemiyle teşekkür eder. Eğer Şebinkarahisar'a Sayın Oktay Alp faydalı oluyorsa Mehmet Özdemir ona teşekkür eder. Eğer Şebinkarahisar'a Şükrü Genç faydalı oluyorsa ona teşekkür ederim. Mehmet Özdemir budur.

Biz Şebinkarahisarlılar olarak bazı kalıplaşmış kutuplardan malesef kurtulamıyoruz. En iyi yaptığımız iş insanları bir kalıba yerleştirmek. İnsanları bir kalıba yerleştirebildiğimiz için Şebinkarahisar'ı bir yere getiremiyoruz, Şebinkahisar'ı bir kalıba yerleştiremedik, bunu başaramadık. Bir iş başarılacağı zaman iyi konsantra olmak gerekir. Tüm enerjimizi o işe vermemiz gerekir. Tüm enerjiyi bir işe verebilmek için X, Y, Z yada K partilerinin milliyetçilğini yapmak yerine Şebinkahisar Milliyetçiği yapmayı öğrenmemiz gerekir. Çıkarlarımız uğruna, ya da popomuzun altındaki koltuk sevdası yüzünden Şebinkarahisar Sevdasını unutmamamız gerekir. Eğer bir milliyetçilik arıyorsanız yazarlarımızda Biz Şebinkarahisar Milliyetçisiz. Eğer siyasi bir düşünce arıyorsanız, biz Şebinkarahisar düşüncesindeyiz. Gelin Şebinkarahisar düşüncesinde olalalım ki Şebinkarahisar'ı bir yerlere getirelim.

Yazamamamın nedenini herhalde biraz olsun anlatabildim. Yazamıyorum; çünkü yazınca birşeyler olmuyor. Yazamıyorum çünkü Şebinkarahisar'ın ilerleyememesi beni üzüyor, yazamıyorum çünkü yazarak memleketimin yöneticilerine zarar vermek istemiyorum. Yazamayorum çünkü kalemi elime alınca gözlerim doluyor ve ağlıyorum. Yazamıyorum çünkü çünkü çünkü…

Bundan sonraki yazımda bayramda geçirdiğim Şebinkahisar izlenimlerimi yazacağım…
Saygılarımla
Bu haber toplam 1910 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.