• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 19 °C
  • Giresun 22 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜSEM) Kursları

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜSEM) Kursları
Giresun Üniversitesi sürekli eğitim, araştırma ve uygulma programları düzenleyecek...

Giresun Üniversitesi "Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜSEM) Kursları" düzenleyeceğini duyurdu. Üniversite tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre;

Merkezimizin amacı, Giresun Üniversitesi'nin örgün ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında verilecek sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirerek, ülke kalkınmasına hizmet vermektir.

Merkezimizin öncelikli amacı, üretken, duyarlı, sürekli öğrenme arzusu içerisinde ve gelişimi isteyen bireylerin, sürekli yenilenen teknolojilerin kullanımı vasıtasıyla, kurum ve toplumlara ulaşmasını sağlamaktır. Görevimiz, bilimsel bilgiyi yetişkinlerle ve kurumlarla paylaşmanın ve kuramsal bilgiyi uygulama ile bütünleştirerek toplum yararına sunmanın en etkili süreçlerini geliştirmek; böylece bireysel ve toplumsal sorunların çözümüne katkıda bulunmaktır.

Günümüz bilgi toplumunda eğitim, sadece gündelik hayatın yaşanmasını değil, geleceğin de sağlamlaştırılmasını sağlamaktadır. Tüketimin giderek artması, bedenen üreten insandan çok, zihnen üreten insanın yetiştirilmesini gerektirmektedir. Günümüz sorunlarının giderilmesinin, mevcut bilgi ve birikimlerin artırılmasıyla mümkün olabileceği bir gerçektir. Bu noktadan hareketle, çalışan ve üreten insanın eğitimi, gelecek yüzyılların refahının garantisi olarak kabullenilmelidir. Mevcut her türlü sosyal ve idari topluluğun temelini oluşturan bireylerin, beşeri ve mesleki eğitimleri mevcut eğitim sisteminin her parçasının en temel görevidir.

Eğitimli bireylerden oluşan toplumlardaki gelişim, eğitime yeterince önem vermeyen toplumlara oranla kıyaslanamayacak kadar yüksektir. Bilinçli, sistematik, mevcut teknolojilerden istifade eden, dinamik bir eğitim toplumların devamı için şarttır. Bu bağlamda merkezimiz, kamu, özel sektör; kurum, kuruluş ve kişilere ihtiyaç duydukları alanlarda, beklentileri doğrultusunda ulusal ve uluslararası düzeyde kurslar, seminerler, konferanslar ve eğitim programları düzenlemektedir.

Amaçları doğrultusundaki tüm etkinliklerini meslek içi eğitim, kurumlara eğitim, sertifika programları, önceden programlanmış seminerler, sözleşmeli seminerler, çeşitli kesimlere konferanslar gibi yollarla gerçekleştirerek, Üniversitemizin var olan deneyimli eğitim kadrosunu, gelen talepler doğrultusunda yönlendirmek, talepte bulunan kurum veya kuruluş çalışanlarını daha nitelikli ve donanımlı hale getirmek için katkıda bulunma çabası içerisindedir.

Bu amaçlarla planlanan eğitim programı şunlardır;
KPSS (Paket), ÜDS (Öğretim Elemanları), ÜDS-KPDS (Öğrenciler), GENEL İNGİLİZCE, İNGİLİZCE KONUŞMA, HALK OYUNLARI (7'den 70'e Halk Oyunları), TEMEL TİYATRO KURSU, HALK OYUNLARI (Gaziantep Yöresi), GELENEKSEL EL SANATLARI, EL İŞLEMELERİ KURSU, DİKSİYON, İNGİLİZCE (İlköğretim Öğrencileri).

Detaylı bilgi için :
İletişim: Giresun Üniversitesi Gazipaşa Yerleşkesi C Blok Zemin Kat-GİRESUN
WEB: http://giresun1.giresun.edu.tr/gusem/index.html
e-Posta: gusem@giresun.edu.tr
Telefon: 0 (454) 216 25 20 / 131

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.