• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

SİZE YAKIŞANI YAPTIK

SİZE YAKIŞANI YAPTIK
Şebinkarahisarlılara yakışanı yaparak yayın hayatımıza yeni yüzümüzle tekrar başladık...

Biliyoruz sizleri biraz üzdük. Yaklaşık bir hafta boyunca sizler için Şebinkarahisar'ın sesi kulağı olamadık. Ama merak etmeyin her şeyi takip ettik. Gün içinde takip edilen tüm etkinlikler sebinhaber ailesi çalışanları tarafından ekranlarınıza yansıtılacak. Şebinkarahisar'ın en çok takip edilen haber portalını daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniledik ve siz değerli okuyucularımıza, bu güzel haber portalını sunmaktan gurur duyuyoruz. Şuan haberleri takip ettiğiniz bu site, teknolojinin son örneğidir. www.hurriyet.com, www.zaman.com, www.milliyet.com, www.internethaber.com gibi birçok ulusal haber portalı www.sebinhaber.com'un kullandığı portal benzerinden yayın yapmaktadır. Bu şartları sizler için sağlamanın gerçekten onurunu yaşıyoruz. Tekrar sebinhaber'in yeni yüzünün tüm Şebinkarahisarlılara hayırlı olmasını diliyorum.


İnanın çok hummalı bir çalışma gerçekleştirildi. Siz değerli okuyucularımız sebinhaber'in bu birkaç günlük yayına ara vermesinde telefonlarımızı kilitlediniz. İlginiz için teşekkür ediyoruz. Maalesef bu sistemi hayata geçirebilmek için birkaç gün ara vermek gerekiyordu. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederiz. Bu ilginizden anlıyoruz ki daha dikkatli olmamız gerekiyor. Gösterdiğiniz bu ilgi ve alakaya bizde layık olmaya çalışacağız.

Bu hummalı çalışmada sitemizin kurucusu olan Basri Sariyerli, bazen sinirlendi bazen gerildi. Neden bu kadar ara verdik. Halkımıza ne diyeceğiz gibi endişe içerisinde dururken yine de sabrını koruyarak geçe gündüz bu portalı hayata geçirmek için elinden geleni yaptı. Yüreğine ve Şebinkarahisar sevdana sağlık Sayın Basri Sarıyerli….
Belki görevin en önemli kısmı yine sitemiz kurucularından olan Serkan Çiftçi'ye düşmüştü. Serkan hadi artık ne zaman yayındayız diye başının etini yedik. Serkan durmadan çalıştı. Tabi teknolojiyi sizlere anlatmam gerekmiyor. Teknolojiye bazen insanın güce yetmiyor. Teknoloji sizden zaman istiyor. Ama biz beklemek istemedik. Ve devamlı Serkan'a baskı yaptık. Neyse Serkancım sonunda yayına başladık. Biraz yoruldun eline koluna sağlık…

Ya Haber Müdürümüz Doğan Mert Yılmaz'a ne dersiniz? Şebinkarahisar'da halkımızı motive etmek ve biraz daha bekleyin demek görevi de ona düştü. Onun görevi de çok zordu. Halkı ikna etmek inanın çok zor oldu. Çünkü sebinhaber.com Şebinkarahisar'ın gözü kulağı olmuştu. Doğancım gerçekten yüreğine sağlık çok büyük emek verdin…
Bu hummalı çalışmada yer alan bir de portalımızın editörleri vardı. Ersin Nalçakan, Fatih Cağcağ ve Ufuktan Doğan durmadan bizleri arayarak neler oluyor. Haber girmek için sabırsızlanıyoruz. Hadin artık diyerek sitemde bulunuyorlar. Birkaç gün haber giremedikleri için üzülüyorlardı. Sayın editörlerim sizde bu yürek olduktan sonra sebinhaber ailesi daha çok haberler girecektir yüreğinize sağlık.

Fotoğraf editörlerimiz Osman Cağcag, Suat Çiftçi ve Murat Keçeci'nin bu birkaç günlük ara verme döneminde fotoğraf arşivleri dolmuş taşmıştı. Fotoğraflarını ve haberlerini halkla paylaşmak için heyecanla beklediler. Merak etmeyin dedik az kaldı. Zorla ikna ettik bu hevesli arkadaşları sizlerinde yüreğine sağlık arkadaşlar…

Ve nice ismini hatırlayamadığım arkadaşlara ve saygıdeğer yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Artık gün gelmişti 20 Ağustos'ta tekrar yayına başlayacaktık. Onun heyecanını yaşıyordu herkes ve gördüğünüz gibi size yakışanla yayındayız. Hepinize sabrınızdan ötürü çok teşekkür ederiz.
Daha güzel günlerde buluşmak üzere…

Sebinhaber adına
Mehmet Özdemir

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.