• BIST 10958.11
  • Altın 2502.776
  • Dolar 32.2055
  • Euro 35.0096
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Giresun 17 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

SERKAN ÇİFTCİ YAZDI DOĞRU HABERCİLİK YAPMAK SUÇMU

SERKAN ÇİFTCİ YAZDI DOĞRU HABERCİLİK YAPMAK SUÇMU
ŞEBİNHABER genel yayın yönetmeni Serkan ÇİFTCİ Mhp Şebinkarahisar İlçe Başkanlığının yapmış olduğu basın açıklamasına cevap.

Değerli ŞEBİNKARAHİSARLILAR;

12 Temmuz 2012 tarihinde ”ERBAA BELEDİYE BAŞKANI ASFALT FNİSHERİ KONUSUNDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTI” başlığı adı altında bir haber yapmıştık, Bu haber ile ilgili, Şebinkarahisar MHP İlçe Başkanı Sayın Veysel CENGİZ Bey bize bir basın açıklaması gönderdi.

Basın açıklamasında şu açıklamalar yer almaktadır;

“Şebinhaber adlı internet sitesinde çıkan haber de Sayın Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN beyefendi ile yaptıkları röportajdan paragraflar yayınlamıştır.

Temsil ettiğimiz kurumun adını kullanarak ithamlarda bulunmuştur. Partiler kurumsal kimliktirler ve ancak onları şahıslar temsil edeceğini bilecek kadarda bilgilidir. Unutulmamalı ki MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ve onun teşkilatları 43 yıllık bir çınardır.

İfadelerinizde dikkatli olmanızı rica ederim. Oku atıp yayı gizleme gayretiniz nedendir bilinmez. Koskoca teşkilatta ismini vererek itham edecek insan bulamadınız mı?

Biliniz ki teşkilatımızdan her kimse bir kurumu arayacaksa onun ita amirini arayacak özgüvene sahiptir.

Bahsettiğiniz kişi şahsım ise eğer, defalarca sordunuz başkanım Erbaa Belediye Başkanını aradınız mı diye? Bende size cevabını verdim. Diğer taraftan şahsım Erbaa Belediyesi Fen İşleri Müdürünü tanımaz. Tanısa da arayacaksa Belediye Başkanını arar ki bende sayın başkanda böyle bir görüşmenin olmadığını defalarca ifade ettik.

Bizler toplum için mücadele eden insanların özeli yoktur. İsteyen olur ise Haziran ayı tel ekstrelerimi açıklaya bilirim. Tabi sözü geçen bazı ses kayıtları varmış onlarda gün ışığına çıkar mı? ”

Veysel Beyin göndermiş olduğu basın açıklamasında Sayın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN beyefendi ile yaptığımız röportajdan paragrafların yayınlandığını, temsil ettikleri kurumun adına ithamlarda bulunduğumuzu ve oku atıp yayı gizleme gayretimiz olduğunu dile getirmiştir.

İlk olarak Sayın Veysel CENGİZ Beyefendiye bu konu ile ilgili göndermiş olduğu basın açıklaması için ŞEBİNHABER adına teşekkür ederim.

ŞEBİNHABER olarak Sayın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN ile yapmış olduğumuz röportajdan biz paragraflar yayınlamadık, aksine röportajın tamamını yayınladık bunu belirtmek isterim.

Temsil etmiş olduğunuz kurum adına ithamlarda bulunduğumuzu söylüyorsunuz, burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var, bu bir röportajdır, sizin söylediğiniz ithamları biz değil röportajı yaptığımız kişi dile getirmiştir, biz bu röportajı hiç kırpmadan, değiştirmeden kamuoyunu bilgilendirme amacı ile doğru bir şekilde yayına verdik. 

ŞEBİNHABER olarak hiçbir zaman oku atıp yayı gizleme politikası yürütmedik, her zaman doğru, dürüst, yanlış olmayan bir habercilikle yola çıktık o şekilde devam ediyoruz, bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın ve yayınlamış olduğumuz röportajdan da doğru haber yaptığımız açık bir şekilde belli olmaktadır.

 Bahsetmiş olduğunuz gizleme konusu ney bilmiyorum, eğer gizlediğimizi düşündüğünüz bir konu var ise gönderin yayınlayalım, tekrar söylüyorum biz röportajın tamamını hiçbir kırpma veya gizleme yapmadan yayınladık.

Röportajda yazılan tüm konuların, doğruluğunu Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN’DAN öğrenebilir ve teyit edebilirsiniz.

Erbaa Belediye Başkanıyla Yapmış olduğumuz röportaj ile ilgili, MHP Şebinkarahisar İlçe Başkanlığından gönderilen basın açıklamasında, Haberde geçen ithamların ŞEBİNHABER tarafından yazıldığı öne sürülmektedir, yayınlamış olan haberdeki bütün ithamlar röportaj yapılan kişiye aittir ve röportaja ait elimizde kayıtlar mevcuttur,  oluşacak bir hukuki süreçte, yargı organları ile paylaşılabilir.

Saygılarımla

ŞEBİNHABER / SERKAN ÇİFTCİ

Bu haber toplam 2993 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.