• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Giresun 15 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NİN PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NİN PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR.
ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NİN PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NİN PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR,

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, genel kurul sonrası belirlemiş oldukları faaliyet programında vaad ettikleri projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Dernek Yönetimi yoğun geçen Şebinkarahisar programları ve festival etkinliklerinden sonra İstanbul’a döner dönmez yoğun bir tempo ile çalışmalarına başladı ve devam ediyor.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfı ve Şebinkarahisar Sanayici ve İşadamları ile birlikte oluşturulan İSTANBUL ŞEBİNKARAHİSAR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI  PLATFORMU olarak yapımını üstlendikleri Fevzi Kıraç Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi, Bölümü Laboratuarının tüm dolap ve tezgahlarının imalatı tamamlanmış olup, kısa süre içinde Şebinkarahisar’a nakli sağlanmış olacak. Bu laboratuarın montaj işlemlerinden sonra yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi faaliyete geçirilmesi için ilgili komisyon gayret sarfetmeye devam ediyor.

Burs Komisyonu ve sorumluları yapmış oldukları hazırlıklar kapsamında burs duyurularını yapmış olup , burs içerikli iftar yemeğinde ortaya koymuş oldukları burs sayılarını en az iki katına çıkarma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.Bu noktada tüm hayırsever işadamlarından bu güzel eğitim projesine destek beklemedirler.

Yine 1964 yılında kurulan derneğim 2014 yılında 50 . kuruluş yıldönümü kutlanacağından, bu yıla özel HATIRA ORMANI kurulması için yapılan çalışmalardan ilki hayata geçiriliyor.Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan izin kapsamında İstanbul Ankara Otobanı Hendek mevkiinde kurulacak ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 50 YIL HATIRA ORMANI projesinin tabelası tahsis edilen alana Dernek Başkanı Av.Hakan Özbay, Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek , Genel Sekreter Ekrem Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Karaman ve Yönetim Kurulu üyesi Serkan Çiftçi tarafından karayollaru yetkililerinin de desteği ile dikilerek montajı yapılmıştır.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından derneğe tahsis edilen bu alana  yönetmelik hükümlerine uygun olarak hazırlanacak peyzaj projesi kapsamında yakında hazırlanacak program uyarınca ağaç dikim töreni yapılacak ve Şebinkarahisar’ın ve derneğin tanıtımı yapılacaktır.Bu programda dernek kurucuları , geçmişte görev yapmış tüm dernek başkanları ve İstanbul’da kurulu tüm Şebinkarahisar STK’ ları adına birer fidan dikimi gerçekleştirilecektir.

Başta Yönetim Kurulu üyelerinden aynı zamanda Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanı trafik güvenliği teknikeri Selahattin Karaman’ın ve komiyon üyelerinin büyük gayretleri ile hazırlanan bu projenin ikinci etabı Şebinkarahisar merkezi ile Hocaoğlu Köyü arasındaki İstanbul yolu üzerinde tahsis edilecek bir alana gerçekleştirilecektir.Ağaç dikimine dikkat çekmek ve derneğin 50. Kuruluş yıldönümüne özel bu sosyal sorumluluk projelerinin devamı için dernek yönetimi oluşturduğu  AR-GE ve proje birimi ve komisyonlarla çalışmalarına devam etmektedir.

İstanbul’da kurulu tüm sivil toplum kuruluşları adına 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında aşılı ceviz fidanlarını Şebinkarahisar’da toprakla buluşturan dernek yönetimi Şebinkarahisar’da yaşanan heyelan ve erezyon problemine dikkat çekerek duyarlılık oluşturmaya gayret etmektedir.Çevreye ve yeşile olan hassasiyetini farklı projelerle ortaya koymaya devam edecektir.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 50 Yıllık kurumsal kimliğine yaraşır eğitim , kültür ve sosyal projelerinin hayata geçirilmesi için tüm üyelerinin  ve üye  olmayan Şebinkarahisarlıların desteklerini bekliyor.

img_7491.jpg

img_7494.jpg

img_7497.jpg

img_7514.jpg

img_7509.jpg

img_7559.jpg

img_7563.20130909015416.jpg

img_7564.jpg

img_7620.jpg

img_7623.jpg

img_7624.jpg

 

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.