• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Şebinkarahisar'lı İdarecilerden Beypazarı Kaymakamlığına Ziyaret..

Şebinkarahisar'lı İdarecilerden Beypazarı Kaymakamlığına Ziyaret..
Şebinkarahisar Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı ile birlikte

Şebinkarahisar Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı ile birlikte ilçeden (04 Kasım 2009 Çarşamba günü) giden bir heyet Beypazarı Kaymakamı Hikmet AYDIN '' ı makamında ziyaret ederek, İlçe hakkında bilgi aldılar. Beypazarıı Kaymakamı Hikmet Aydın , Güdül Kaymakamı Cenk Hakan KARADUMAN ve Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ile birlikte İlçede Hıdırlık Tepesi, Alaattin Sokak ve Beypazarı Kültür Evi Müzesini gezerek incelemelerde bulundular.


TÜRKİYE BEYPAZARI'NI MODEL ALIYOR

Bugüne kadar 500'ün üzerinde Belediye'nin; Beypazarı'nda yapılan Belediye çalışmaları ile özellikle turizm alanında elde edilen başarıları yerinde görmek ve bilgi almak için ziyaret ettiği Beypazarı Belediyesi; son olarak Şebinkarahisar Kaymakamı ve Belediye Başkanını ağırladı.
Şebinkarahisar Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şahin Yılancı ile gelen heyet; Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ziyaret ederek, devam eden projeler hakkında da bilgi aldılar. Özellikle restorasyon çalışmalarına büyük ilgi gösteren yetkililer; Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın ve Belediye Başkanımız M.Cengiz Özalp ile birlikte ilçede Hıdırlık Tepesi, Alaattin Sokak ve Beypazarı Kültür Evi Müze'sini gezerek incelemeler yaptılar.
TÜRKİYE BEYPAZARI'NI MODEL ALIYOR

Tarihi konakları restore ettikten sonra kültür turizmine kazandıran Beypazarı, Türkiye'ye model oluyor.

2001 yılında yaptığı restorasyon çalışmalarından sonra kültür turizminde söz sahibi olan Ankara'nın Beypazarı ilçesi Türkiye'ye model oluyor. Giresun İlinin Şebinkarahisar ilçesi Kaymakamı Bilal Bozdemir ile Belediye Başkanı Şahin Yılancı Beypazarı'na gelerek turizm ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.Şebinkarahisar Kaymakamı Bozdemir ile Belediye Başkanı Yılancı'ya Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın ile Belediye Başkanı Cengiz Özalp ilçedeki turizm çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Hıdırlık tepesinden Beypazarı'nı izleyen misafirler daha sonra tarihi Alaettin sokağına giderek incelemelerde bulundu.

İlçeleri ile Beypazarı'nın dokusunun birbirine çok benzediğini söyleyen Şebinkarahisar Kaymakamı Bilal Bozdemir kültür turizminde Beypazarı'nın başarılı bir model olduğunu belirtti. Bozdemir “Beypazarı başarılı çalışmaları ile tüm Türkiye'nin örnek aldığı bir ilçe.Medyadan  takip ettiğimiz bu ilçeyi gelip tanımak istedik. Yapılan  çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduk. Buradaki başarılı çalışmaları örnek alıp Şebinkarahisar'a  uygulamak istiyoruz. Umut ediyoruz ki bizde Beypazarı gibi başarılı oluruz” temennisinde bulundu.

Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın ise“Yüzlerce kilometre uzaklıktan insanların  buraya gelerek ilçeyi model almalarından gurur duyduklarını belirterek turizmin daha da gelişmesi için çalışmaların artarak devam edeceğini” söyledi.

Şebinkarahisar Kaymakamı ve Belediye Başkanı şehir gezisinin ardından tarihi Taş Mektepte  yöresel lezzetleri tatma fırsatı buldu.Yemekten sonra Belediye Başkanı Cengiz Özalp, konuklara turizm çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.        
k.beypazarigundem

Bu haber toplam 4968 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.