• BIST 10949.95
  • Altın 4412.874
  • Dolar 40.7703
  • Euro 47.8253
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ŞEBİNKARAHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULUNU KAZANAN İKİ GENCİN KONUŞMASI

ŞEBİNKARAHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULUNU KAZANAN İKİ GENCİN KONUŞMASI
Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu

ŞEBİNKARAHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU KAYITLARINI KÖŞE YAZARIMIZ VEDAT YAVUZ KARİKATÜRÜYLE ANLATTI

 

Bu haber toplam 2280 defa okunmuştur
  • Yorumlar 11
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • Mehmet Türkoğlu29 Eylül 2009 Salı 18:11"Kaçınılmaz son" ama bunu değiştirmek elinizde...

      Bu memleket çok daha kötü muamelelere reva çünkü halkın eğitime bilime kalkınmaya temiz topluma destek veren kısmı çok azınlıkta kalıyor. Fırsatçıların, inanç suistimalcilerinin, yolsuzluğa cukkacılığa meraklı insanların dediği oluyor ve ilçe halkı da bu güçlü olanların haksızlıklarına karşı sessiz kalıyor. 10 yıl süre sonra ilçe nüfusunun ortalama 5 bine düşüşüne şahit olacaksınız. Buna karşın Suşehri yıldızı parlayan bir yer olarak karşınıza çıkacak. Kaçınılmaz olan gerçek bundan 10 yıl sonra Karahisar'da yaşam daha zor olacak çünkü kaliteli insanlar bu yaşanması artık neredeyse imkansız olan şehirden kaçacak şerliler de burada birbirini yiyecek bu süreçte onlar da yeni rant kaynakları bulmak için burayı terketmeye başlayacaklar. Allah nemelazımcı vurdumduymaz ama kalbinin temiz olduğunu iddia eden "iyi" çoğunluktan burada yaşamakta kararlı olanlara yardım etsin. Kötü bir gelecek projeksiyonu ama bunu değiştirmek elinizde yeter ki "düşünün, üretin, çalışın, isteyin, gayret gösterin, iyiliğin, çağdaşlığın" yanında yer alın.

      Yanıtla (0) (0)
    • sıtkı sıyrık19 Eylül 2009 Cumartesi 14:09ulaşım

      Burda şunu açığa kavuşturalım.Alucra'dan,Şebinkarahisar'dan,Suşehri'den ilçemizdeki MYO 'ya kayıt için Giresun'a gitmek elbette çile.Ancak Ankara veya Ankara'dan ötede veya Trabzon,Rize taraflarındaysanız.Onlar için Karahisar'a gelmek zor olacaktı.Ankara'dan bildiğim kadarıyla Bayburt Seyahat geçiyor,günde bir kere.Giresun'a ise hemen heryerden gidiliyor.Veya Giresun'a gelene de Karahisar'a gelmek dert olurdu.Çözüm;bilişim çağında bu işi bilgisayar ortamında halledebilmektir.Nasıl araba vergisi,telefon faturası bulunduğun herhangi bir yerden yatırılabiliyorsa bu kayıtlar çileye dönüşmezdi.

      Yanıtla (0) (0)
    • aydın05 Eylül 2009 Cumartesi 17:00kaderimiz böyleymiş...

      ilçe başkanı reklamı vermekle olmuyo bu işler...anlayana tabi ki..

      Yanıtla (0) (0)
    • BAYRAM ETİRLİ05 Eylül 2009 Cumartesi 11:41GİRESUN MU ?

      HANİ BİR ŞEBİNKARAHİSARLI'YA SORUNCA NERELİSİN DİYE ODA ŞEBİNKARAHSAR DERYA BUNA GİRESUNLULAR KIZAR NEDEN GİRESUN DEMİYORSUNUZ DİYE İŞTE BUNUN İÇİN DEMİYORUZ. YA TEKRAR TAKRARLIYORUM NERDE BU OKULUN GİRESUNUA BAĞLANMASINI İSTEYENLER İMZA TOPLAYANLAR NERDE KARDEŞİM NEDEN BUNUN ÖNÜNE GEÇMİYORLAR NEDEN ???

      Yanıtla (0) (0)
    • karahisarlı05 Eylül 2009 Cumartesi 11:06iktidar

      buda ak partililerin şebinkarahisara yapmış olduğu başka vede önemli kötülük olsa gerek derhal iktidar partili siyasetçileri göreve davet ediyorum lütfen uyanın artık

      Yanıtla (0) (0)
    • Daha fazlasını göster
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.