• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulundan Etkinlikler

Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulundan Etkinlikler
Şebinkarahisar MYO da Mart 2009 ayı içerisinde, Yüksekokul öğrencilerine, idari personele ve bazı kamu kurumlarının personelinin gelişimine yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Satranç Turnuvası

11 -18  Mart 2009 tarihleri arasında Yüksekokul Endüstriyel Elektronik, Makine, Mekatronik, Bankacılık ve Sigortacılık, İşletme ve Pazarlama programı öğrencileri arasında Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvada başarı gösteren ilk üç öğrenciye  ödüllerini, Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Beytullah DÖNMEZ verdi.

Orman İşletme Müdürlüğü Personeline Seminer

19 Mart 2009 Perşembe günü  Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Murat BAŞARAN,  Gamzehan ÖZTÜRK ve Nedim Serhat BİLECEN tarafından, Şebinkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’nde görev alan personele, Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda  “Kamusal ve Sosyal Alanlarda Protokol Kuralları”, “Etkili ve Güzel Konuşma” ve “İletişim” konularında  seminer verildi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerinden Uygulama Gezisi

20-23 Mart 2009 tarihleri arasında  Şebinkarahisar Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, Öğr.Gör. Alper AKGÜN’ün koordinatörlüğünde Kayseri, Nevşehir ve Kapadokya gezisi gerçekleştirdiler. Öğrenciler, programın amacına yönelik olarak bölgede yer alan Kapadokya bölgesini, otellerini ve Avanos At Çiftliği’ni gezdiler.

Giysi Yardımı

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından organize edilen “İhtiyaç Fazlası Ev ve Giyim Eşyası Edinme Kampanyası” kapsamında   Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı öğrencilerinin desteğiyle  Alucra Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Kifayet Erdem ve Yüksekokul Sekreteri Yelda Kumanlı koordinatörlüğünde hazırlanan aktivite salonunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İdari Personele Yazışma Kuralları Kursu

Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu idari personeline, resmi yazışmalarda oluşabilecek hataların önüne geçilebilmesi amacıyla, 09 – 13 Mart 2009 tarihleri arasında, Okutman Ayşe GÜL tarafından “Yazışma Kuralları” kursu verildi.

III. Engelsiz Üniversiteler  Çalıştayı

İstanbul Üniversitesi Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Doktora Salonunda  , III. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı  gerçekleşti. Giresun Üniversitesi  adına Çalıştaya katılan  Öğr.Gör. Necati ALTEMUR, “Engelli Öğrencilerin Sınav Uygulamaları” konusunda sunum yaptı. Başarılı geçen sunumda, engelli öğrencilere  daha iyi eğitim ortamı hazırlanmasında nelerin yapılabileceğine yönelik fikir alış-verişinde bulunuldu.

Doğu Karadeniz Bölgesinde İnsan Kaynaklarını Geliştirme Projesi

Japonya Uluslar arası İşbirliği Ajansı (JICA) ve DPT işbirliği ile Doğu Karadeniz Bölgesinde İnsan Kaynaklarını Geliştirme projesi kapsamında 2005 yılı eğitimcisi olarak katılan Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Oktay YILDIZ, 23-27 Mart 2009 tarihleri arasında bölge illerinde yapılan proje değerlendirme toplantılarına katıldı. 23 Mart 2009 tarihinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, “Japonya’da KOBİ  ve Bölge Kalkınmasındaki Rolü – Hokkaido Örneği” konulu sunumu gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 8702 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.