• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Giresun 15 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ŞEBİNKARAHİSAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

ŞEBİNKARAHİSAR AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
Şebinkarahisar Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet BÖLÜK Basın açıklaması

 

VİLAYETLİK KONUSU, HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN, KİŞİ YA DA KURUMUN İSTİSMAR EDEMEYECEĞİ, TÜM ŞEBİNKARAHİSARLILARIN YEDİSİNDEN YETMİŞİNE BİRLİKTE SAVUNDUĞU HAKLI DAVASIDIR.

CHP ilçe yönetimi AK Parti hükümetinin, ilçemizde başlatmış ve başlatacak olduğu projeler, hizmet ve yatırımların arifesinde, bu projeleri gölgede bırakmak adına başlatmış olduğu bu istismarın, ne amaçla ortaya atıldığının tüm ilçe halkı olarak hepimiz farkındayız.

Vilayetlik konusu, hiçbir siyasi partinin, kişi ya da kurumun istismar edemeyeceği, tüm Şebinkarahisarlıların yedisinden yetmişine birlikte savunduğu haklı davasıdır.

1960 lı yılların başından itibaren bu mücadelemiz yoğun ve örgütlü olarak başlatılmış, bu güne kadar ve vilayet oluncaya kadarda aynı heyecan ve istekle devam edecektir.

1980li ve 90 lı yıllarda vilayetlik konusu sürekli gündeme gelmiş ve bu konuda adeta bir vaat enflasyonu yaşanmıştır. Birçok defa kalemizden toplar attırılarak, meydanlarda vatandaşımıza horon oynatılmıştır. Ak Parti iktidara geldiği 2002 tarihinden bu güne kadar, ilçemizde dahil olmak üzere hiçbir ilçenin il yapılmasına yönelik bir çalışma içerisine girmemiş, bu ve buna benzer popülist vaatlerle halkından oy istememiştir. Yine bu 10 yıllık süreçte Şebinkarahisar dâhil olmak üzere seçmeninden sadece yaptığı ve yapacağı hizmetlere oy istemiş, bugün geldiğimiz noktada, partimiz hamd olsun ki ilçemizde %70, ülke genelinde %50 oy oranı ile halkının güvenini kazanmıştır.

AK PARTİ genel merkezinin ve ilçe teşkilatımızın vilayetlik konusundaki net tavrını, Sayın Grup Başkan Vekilimiz Nurettin CANİKLİ başta olmak üzere,yöre ve hemşeri milletvekillerimizin söylemiş oldukları ‘’ Ülke gündemine ilçelerin il olmasına yönelik bir çalışma geldiği takdirde Şebinkarahisar mutlaka bu çalışma içerisinde yer alacaktır’’ sözleri ortaya koymaktadır.

Chp ilçe Başkanı, Ak Parti ilçe yöneticilerinin, Belediye Başkanımızın, meclis Üyelerimizin Şebinkarahisar’ın il olmasına karşı olup olmadıklarını sormuş, Chp İlçe Başkanı o soruyu birde,  Suşehri İl olma talep ve Dayanışma gecesinin organizasyonunu ve ev sahipliğini üstlenen Sarıyer Belediye Başkanı hemşerimiz Sn. Şükrü GENÇ’e sorsun.

Chp ilçe Başkanı Oktay Alp’in, AKP nin Bakanı olarak nitelendirdiği Sn. Erdoğan BAYRAKTAR, Türkiye Cumhuriyetinin bir Bakanıdır. Chp ilçe teşkilatı ülke genelinde gütmüş olduğu bağnaz politikasını yerelede taşımış, bu ülkenin çağ atlatan Başbakanını ve Bakanlarını, Akp nin Başbakanı ve Bakanları olarak nitelendirerek, siyasi hazımsızlıklarını bir kez daha ortaya koymuştur. Ayrıca ilçemizi ziyaret ederek, ilçemize  çok büyük çapta bir yatırım sözü veren bir Bakanı kınamalarının hadlerine olmadığını özellikle belirtmek istiyoruz..

Sayın Bakanımız geçmişte yapıldığı üzere, festivalimize katılıp  ‘’Şebinkarahisar’ı vilayet yapıyoruz Hayırlı olsun’’  deyip, bolca da alkış toplayabilirdi veya Chp milletvekili adaylarının yaptığı gibi, gelip şehir meydanında otobüsün üzerinden hatta tele miting yöntemleriyle sizi vilayet yapacağız diyerek ilçemizden de ayrılabilirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Erdoğan BAYRAKTAR, Chp ilçe başkanının dediği gibi festivalimize bir konuşmacı olarak değil, Belediye Başkanımız Şahin YILANCI’nın daveti üzerine ve Belediye Başkanımızın yaklaşık bir yıldır TOKİ nezdinde yürüttüğü Şebinkarahisar kent meydanı düzenlemesi projesini yerinde görüp, destek olmak amacı ile ilçemize gelmiştir. Maliyeti yaklaşık 30 milyon TL olan Şebinkarahisar’ın ufkunu açacak, vizyonunu değiştirecek, Şebinkarahisar’ı şehir yapacak meydan projemize onay vermiş ve projeleri yanına alarak ilçemizden ayrılmıştır.

Ak Parti ilçe teşkilatı ve Şebinkarahisar Belediyesi merkezi hükümetten istediği tüm desteği almaktadır. Chp ilçe teşkilatının muhalefet edeceği malzemeler elinden teker teker gitmekte, bu panik ve agresiflikle, tüm Şebinkarahisarlıların en hassas noktası olan vilayetlik mevzuunu siyasi rant sağlama uğruna gündeme taşımaktadır.

Bu Chp nin ülke genelinde yürüttüğü siyasetine paralel olarak, ilçemizde de yürütülmeye çalışılan popülist, dayanaksız, gündem dışı söylemlerdir.

Eğer Chp ilçe Başkanı ve ilçe yöneticileri bu birlikteliklerinden,  memleket sevdalarında gerçekten samimi olsalardı, Şebinkarahisar’ın sorunlarına çare olacağı düşünülerek ilçeye davet edilmiş bir Bakana , bir ‘’ hoş geldiniz’’ diyebilirlerdi? Kaldı ki şahsım, teşkilatım ve Belediye Başkanımız, ilçemize gelen Chp grup başkanvekilini ilçemize gelen bir misafir olarak değerlendirmiş ve ziyaretine giderek hoş geldin deme nezaketini göstermiştir.

Biz Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak hükümetimizin böyle bir çalışma içerisine girinceye dek, ilçemizin altyapısıyla, üstyapısıyla, Kültür ve İş merkezleriyle, kent meydanıyla bütün sorunlarını çözecek, ilçemizi modern bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bizler eminiz ki halkımızın ilçemizde partimize olan bu desteği devam ettikçe, her başarılı çalışmamızda olduğu gibi Şebinkarahisar’ın vilayetliği de Ak Parti hükümetine nasip olacaktır. Bizler bu süreci oy avcılığına malzeme yapmadan, Grup Başkanımızla, Bölge ve Yöre milletvekillerimizle takip ediyoruz. Bundan sonrada takip edeceğimize kamuoyu önünde Söz Veriyoruz. 

                                                                                                                      Ahmet BÖLÜK

AK PARTİ ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANI

Bu haber toplam 3959 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.