• BIST 10151.58
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 17 °C
  • İzmir 25 °C
  • Giresun 16 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

MUHİTTİN GÜLAL BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI

MUHİTTİN GÜLAL BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI
Muhittin Gülal Doludere derneğinde büyük bir katılımla birlikte, kendi evinde startını vererek (AKP) Beyoğlu Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.Büyük katılımla gerçekleştirilen toplantının sunuculuğunu değerli iş adamı Ali Rıza Mutlu yaptı&#

BU BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ELDE EDECEĞİZ..

Alucra Kalkındırma ve Eğitim Başkanı Halil İbrahim Gülal; Sevgili hemşerilerim, Doludereliler olarak İstanbul’da her şeyi kazandık, para kazandık, eğitimli gençleri yetiştirdik, ama siyasette çok büyük başarılar kazanamadık. Niye kazanamadık alaka göstermedik, şimdiki gençlerimizi görüyorum bu alanda da ilgi gösteriyorlar, bu boşluğumuzu inşallah dolduracaklardır. Alucralının, Giresunlunun, İstanbul’daki en büyük hasreti bilhassa Beyoğlu’ndaki vuslatı, aşkı, Beyoğlu belediye başkanlığıdır. Uzun zamandır bu yolda çalışmalar yapmaktayız. Geçmişte de yaptık. Ama başarılı olamadık. Niye başarılı olamadık? Çünkü bir belediye başkanımız olamadı. Onun tadına varamadık.

Elimize bir büyük fırsat geçmiştir. Bu fırsat ileriki tarihlerde elimize geçmeye bilir…
Biz Alucralılar ve Giresunlular olarak Beyoğlu’nda Beyoğlu Başkan aday adaylığını, “ADAYLIGA” döndürmemiz gerekiyor hemşerilerim. Bizim adayımız aday olursa Beyoğlu’nda elimizi kolumuza sallayarak seçim kazanırız. Bunu herkes biliyor.

Değerli Başbakanımıza sivil toplum kuruluşları olarak arz edeceğiz, hissettireceğiz. Başbakanımızın da sivil toplum kuruluşlarını kırmayacağını, değerlendireceğini çok iyi biliyorum. İnşallah bu belediye başkanlığını elde edeceğiz. Biz Alucra Vakfı olarak, köy dernekleri olarak, sivil toplum örgütleri olarak, Giresun dernekleri olarak adayımızın arkasındayız, destekliyoruz, benimde yeğenimdir. Her şeyine de kefilim… Teşekkür ediyorum. Dedi.

BAŞKANLARI BİZ SEÇTİRDİK, AMA BİZ ASLA SEÇİLEMEDİK.
.

Ali Rıza Mutlu;
Değerli Hemşerilerim, her yol her konuşma bir noktaya geliyor biz Alucralılar, özette Doludereliler ticarette ulaşılabilecek en üst noktalara ulaştık. Fabrikalarımız oldu, İşletmelerimiz oldu, işçilerimiz oldu ve son dönemde şunu gördük ki eğitimsiz fabrika, eğitimsiz işletme olmuyor, ne yaptık yeni nesil olan evlatlarımızı eğittik, okuttuk fabrikalarımızın başına geçirdik. Bugün birçok fabrikanın başında eğitilmiş okumuş, kültürlü dünya vizyonuna sahip işletme sahipleri var. Fabrika sahiplerinin çocukları var.
Temelde Alucralılar özelde bizden siyasetin bu zamana kadar taşeronluğunu yaptık. Başkanları biz seçtirdik, ama biz asla seçilemedik. Bu da siyaset ayağımızın eksikliğini ortaya koyuyor. Bugün burada yapılan bir adım geleceğin siyaset adımlarının ilki olur. Ve buradan belki de Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı veya Cumhur Başkanı seçilir. Bunlar hayal değil. Geçmişte hayal ettiklerimizi bu köylüler yirmi beş sene gibi kısa bir sürede ulaştı.

Bugün hayal ettiklerimize belki beş sene sonra, belki on sene sonra ulaşmış olacağız. Birçoğumuz belki de bu toplantıda olamayacak ama birçoğumuzun hayali orda olacak. Belki Cumhurbaşkanı veya Başbakan bizden olacak işte adım atan ilk cesaretli olan ilk yürüyüşü başlatan Beyoğlu’muzun Sayın Muhittin Gülal’ı huzurlarınıza davet ediyorum.

DERTLERE DERMAN OLMAYA GELİYORUM!!

Beyoğlu Başkan Aday Adayı, Muhittin Gülal:
Sayın Vakıf Başkanım, Sayın dernek başkanım, değerli dernek başkanlarım, Sayın Doludereliler, değerli amcalarım, yeğenlerim, akrabalarım. Davetime icabetiniz nedeniyle buradaki bu görüntüyü bana sunmanız nedeniyle sözlerime hepinize teşekkür ederek başlamak istiyorum.
“Hoş geldiniz”. Bu kürsüden ben çok hitap ettim. Ama bugün çok farklı bir hissiyatla, çok farklı bir gururla, mutlulukla karşınızdayım. Bunu ifade ederek gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, Hepinize tekrar saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

TARLADA İZİ OLANIN, HARMANDA GÖZÜ OLUR

Sevgili Doludereliler.. Bu kardeşiniz bu yeğeniniz yaklaşık beş yıldır İstanbul un güzide bir belediyesinde meclis üyesi olarak, grup başkan vekili olarak, grup sözcüsü olarak, denetim komisyonu başkanı olarak, encümen üyesi olarak sizlere hizmet etmeye gayret ediyorum. Bu süreç içerisinde sadece siz köylülerime değil beyoğlunun tüm kesimlerine kastamonusundan, Sivasına, Siirtinden, Erzincanına kadar tüm dostlara, kapımızı çalan herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Bu sürecin siyasette dolu geçirdiğimi ifade etmek istiyorum. Bu süreçte ayrıcalıklı bir grup var, “bu ayrıcalıklı grup Doludereliler” Yakın dostlarım bilir benim telefonum hiç susmaz. Ve ben gelen her talebe Sayın İsmail Gülal ın söylediği gibi, elimiz, yüreğimiz, mesaimiz el verdiği sürece yerine getirmeye, dertlere derman olmaya gayret ettik. Karşınızı başım dik ve rahat çıktığımı ifade etmek istiyorum. Geçen burada Büyük Şehir Belediye Başkanımı dinlerken çok güzel bir lafına şahit oldum. Dedi ki “Tarlada izi olanın, harmanda gözü olur” Bende diyorum ki Muhittin Gülal’ın bu tarlada izi var, dolayısıyla harmanda da gözü var.

BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI STARTINI EVİMDEN VERMEK İSTEDİM

Şimdi bu toplantıya yaparken birçok dostum dediki:. Startı nereden verelim, hatta bazı dostlarım, Alucralıların bir kısmını da dâhil edelim. Dedim ki hayır… Biz evvela biz bize olacağız… Biz evvela amcalarım, yeğenlerim akrabalarımın desteğini üzerine koyacağım ondan sonra yola çıkacağım. Doludere Beyoğlu’nun en güçlü Sivil toplum örgütüdür. Dostlar gücünüzün farkında olun, samimiyetimle söylüyorum ki tek başına Doludere derneği Şişhanede başkan belirleyecek güçtedir, bunu samimiyetimle söylüyorum. Dolayısıyla ilk önce meramızı amcalarımıza, yeğenlerimize, Doluderelilere anlatacağız. Sonra Alucralılara anlatacağız. Daha sonra Giresunlulara, daha sonra Beyoğlu’na anlatacağız. Ve burdan Kuzey sokakta başlayan yürüyüşümüz, Allah nasip ederse inşallah Şişhanede bitecek. O yüzden size geldim sevgili dostlarım…. Ben arkamı döndüğümde ilk sizleri görmeliyim.

BEYOĞLU’NUN EN ORGANİZE TOPLUMUYUZ, BEYOĞLU’NUN EN GÜÇLÜ TOPLUMUYUZ.

Değerli dostlarım tabi aday adaylı süreci zor meşagatl
i bir süreçtir. Önümüzde Muhittin Gülal’ın doğumundan bu ana kadar yaptığı hizmetler var. Bu manada bu yeğeninizin eksiği yoktur fazlası vardır bilesiniz. Sevgili Doludereliler siyasetin sermayesi insandır. Ben siyaseti toplumla yaptım. Ben siyaseti sizlerle yaptım. Bundan sonrada inşallah hep beraber bu yürüyüşü başlatacağız. Şimdi bu süreçte birçok arkadaşım şu ifadeye kullandı. “ Sayın Gülal biz istiyoruz, sen koşuyorsun, yapıyorsun, yerine getirmeye çalışıyorsun, sen bir şey istemeyecek misin? “ dedim ki; sabredin gün olur bende bir şey isterim. İşte Doludereliler “gün benim isteme günüm”
Beyoğlu’nun en organize toplumuyuz, Beyoğlu’nun en güçlü toplumuyuz. Ve ben bu toplumum bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Doludere ayrıcalığını hep yaşadım, bundan sonrada farklı makamlarda da yaşamak nasip olsun inşallah.

SEN DOLUDEREYİ GİT SAYIN BAŞBAKANA SOR!

Bir anımı sizle paylaşmak istiyorum. On gün önce burada askerlerimizi yolcu etmek için burada bir toplantı yaptık ve o toplantımıza Sayın Belediye başkanımız teşrif etti. Burada o anki kalabalığı görünce dedi ki; Bunlar Alucra’dan mı geldiler.
Burada yaşayan Alucra’lılar, biz burada on bin kişiyiz dedim. Dün Beyoğlu’ndan seksen bir asker gönderdik dedi.. Sadece Doludereli olarak otuz beş askerimizi yolcu ediyoruz. Dedim. Kürsüye çıkarken bu köyün adı ne dedi… Bak orda yazıyor dedim… Sevgili dostlarım; Ev sahibi olmamın nezaketi içersinde; Diyemedim….
Sen Doludereyi git Sayın Başbakana sor…
Sen Doludereyi git Sayın Nusret Bayraktara sor….
Sen Doludereyi git Sayın Kadir Topbaşa sor… Diyemedim.
Ama bu süreçte soracağım inşallah…
Sevgili dostlarım çok uzatmak istemiyorum. Aday adaylığı zor bir süreç, Bu yola çıkma niyetimizde, Hak nasip ederse bu süreci buradan başlayacağız. “Beraber yürüyeceğiz birbirimize yar olacağız, yaren olacağız” ve bu yolculuğu bir Nisan sabahı Belediye Başkanlığının devir teslimiyeti yaparak alacağız inşallah. Burada şunu belirtmek isterim ki Akp güçlü bir parti Ak parti ile mücadele aday adaylığı sürecindeyiz. Burada bu görev biz bu seçimin sadece belirtmek istiyorum ki bu seçimi alırsak dolayısıyla bu sayede asıl destek zaman aday adaylığı zamanıdır. “Asıl bir olmamız gereken zaman bu zamandır”. Sevgili Doludereliler dolayısıyla şunu ifade etmek istiyorum bu kardeşinize bu onurlu mücadelesinde “yar olmaya yaren olmaya varmısınız”.

Gün Doludere için yollara düşme günüdür. Gün Doludere için Türk gücünü birliğini beraberliğini Beyoğlu’nda gösterme günüdür. Gün Doludere için iftihar günüdür. Ve şunun altını çizmek durumundayım. Bu süreçte arkamı döndüğüm zaman sizleri görmek istiyorum. Yolumuz açık olsun Allah yar ve yardımcımız olsun.

Alucrahaber.com ailesi olarak Doludere’lilere ve Muhittin Gülal’a başarılar dileriz..
 

Muhittin Gülal Kimdir?
1971 yılı Alucra-Giresun doğumludur. 1989 yılında Giresun İmam Hatip Lisesi’nden, 1995 yılında ise Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Askerlik hizmetini Yedek Subay olarak tamamlamayı müteakip, 1997–1999 yılları arasında Sümerbank A.Ş Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yrd. Olarak 1999–2001 yılları arasında Etibank A.Ş Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak, 2001-2005 yılları arasında ise Anadolubank A.Ş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak görev yapmıştır. Para ve Sermaye Piyasaları konusunda uzmanlık belgesi bulunmaktadır. Çeşitli Finansal Dergilerde yayınlanmış makale ve yazıları mevcuttur. 2004-2009 yılları arasında Beyoğlu Belediye Meclis Üyeliği, Grup Sözcülüğü ve Denetim Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürütmüş 2007 yılı Belediye Encümen Üyesi olarak görev yapmıştır. Halen ticaretle iştigal etmektedir. 1998-2004 yılı arasında Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuş, 2002 yılılında Kurumun görevin yürütmüştür.
Bilkent Üniversitesi Mezunlar Derneği Üyesidir.

İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.


Haber:Tülay Dolu

Bu haber toplam 6877 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ÇAMOLUK ŞİRAN YOLU ÜZERİNDE HEYELAN11 Haziran 2015 Perşembe 16:45
  • KARAGÖL'DE YILDIRIM DÜŞTÜ : 37 KOYUN TELEF OLDU10 Haziran 2015 Çarşamba 12:06
  • KOYULHİSAR BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK ÇALIŞMA05 Haziran 2015 Cuma 12:30
  • ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM FUARI04 Haziran 2015 Perşembe 13:44
  • AKINCILAR'DA ARAZİ SULAMA KAVGASI: 2 ÖLÜ03 Haziran 2015 Çarşamba 02:02
  • ALUCRADA ÖLDÜRÜLEN AYININ BOYU PES DEDİRTTİ01 Haziran 2015 Pazartesi 12:22
  • ALUCRA'YA MODERN PAZAR31 Mayıs 2015 Pazar 02:52
  • KOYULHİSAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI19 Mayıs 2015 Salı 14:09
  • Suşehri'de Hayvan Pazarı 1 Eylül'e Kadar Kapatıldı23 Ağustos 2014 Cumartesi 21:56
  • Ermeniler Tarafından Şehit Edilen 71 Asker Anıldı10 Şubat 2014 Pazartesi 17:46
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.