• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI
29 Mart seçimlerinden bu güne kadar, partililerimiz ve kamuoyu MHP'nin neler yaptığını ve neler yapacağını nasıl bir yol izleyeceğini merak etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

 

 

29 Mart seçimlerinden bu güne kadar, partililerimiz ve kamuoyu MHP'nin neler yaptığını ve neler yapacağını nasıl bir yol izleyeceğini merak etti.

Yönetimimiz siyaset için siyaset yapmama kararı aldı, sırf muhalefet olsun diye yazmak çizmek bize uygun bir yöntem değildi. Bu nedenle sizlerle ilk buluşmamız bu gün nasip oldu.

Öncelikle halkımızın seçimde verdiği karara saygı gösterdik. İktidar partisi ve iktidar partili belediyemizce yapılanlara ve izlenen politikalara bir süre suskun kaldık. Verilen sözler ve vaatlerle ilgili neler yapılacak bekleyelim görelim dedik. Eskiden yeni işbaşına geçenlere 100 günlük bir süre verilir ve gözlemlenirdi. Biz burası bizim memleketimiz aceleye gerek yok yapılan olumlu işlere destek olalım dedik  ve 200 gün bekledik. İktidar Partili Şebinkarahisar Belediyesinin icraatlarını takip ettik,İktidar Partisinin temsilcilerinin seçimden önce verdikleri sözleri, vaatleri, AKP ilçe başkanlığının basında çıkan açıklamalarını izlemeye aldık. Ama artık konuşma zamanımızın geldiğini düşünüyorum.

Öyle meydanda verilen sözlerin havada uçup gideceğini kimse sanmasın, her şeyin takipçisi olacağız ve günü geldiğinde de hesabını halkımızla birlikte soracağız.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var, Şebinkarahisar halkı MHP'li belediye başkanının bizce çok başarılı olan çalışmalarını beğenmediği için değil, İktidar partili belediye başkanı olursa daha çok hizmet alırız diye AKP'li belediye başkanı seçti. Şimdi soruyorum bu umutlar ne kadar gerçekleşti ve gerçekleşecek. Bu 200 günde hiçbir icraat yapılmamış, İlçe ileriye değil geriye gitmektedir. Hani 30 Martta makineler sanayide işe başlıyordu, her tarafa hizmet yağıyordu;bir kaç sokak hariç nakış nakış işlenen, alt yapısı tamamlanmış, asfaltsız ,parkesiz sokağı kalmamış ilçemizin cadde ve sokakları günden güne on yıl önceki haline dönmektedir. Bırakın yenisini yapmayı bozulan yerlerin onarımı dahi yapılamamıştır.

Sakın şöyle bir düşünce içine girmesinler; hastane ihalesini, bölünmüş yol ihalesini , Enerji nakil hatlarının yeraltına alınmasını,bazı kurumların yaptıklarını kendi yaptıkları bir işmiş gibi gösterip halkımızı kandırmaya kalkmasınlar; bunlar seçimden önce programa alınmış, bir kısmının ihalesi yapılmış devletimizin Türkiye'nin birçok yerinde yaptığı olağan hizmetleridir. Kaldı ki biz devletimizin hizmetlerinden en asgari ölçüde faydalanıyoruz. Seçimden sonra Belediyeye ait binanın satışının dışında yeni bir iş yapılmamış aksine yapımına başlanan otogar tamamlanamamış, bitmiş haldeki mezbahana bile çalıştırılamamıştır.

Para yok, borç var gibi bahaneler de üretilmesin. Hani? Belediye iktidar partisinden olunca, yerel yönetimlerle iktidarı buluşturacaktık ve para akacaktı. İlçemize, hani daha çok hizmet alacaktık, maalesef ambulanslar yolcu minibüsleri gibi hasta taşıyor, ambulans yetmez ise ithal doktor getirerek çözüm üretiliyor.

İşsizlik , fakirlik had safhada ve çözüm üretmek içinde ne bir çaba, ne kabiliyet nede gayret var.

Eş dost kayırmacılığı, her işte partizanlık, gösteriş ve reklâmdan başka bir şey yok. Belediyemizin  parası yok deniyor dolgun maaşla Başkan yardımcılığı kadrosu dolduruluyor. Nereye bir eleman alınsa kurum müdürünün eline kendi yandaşlarının isim listesi tutuşturuluyor, asil, vekil, ücretli hiç fark etmez, kendi adamlarına her konuda kolaylık göster, kendinden olmayana baskı kurmaya çalış.

Olmuyor beyler ,(Adalet bu değil, Kalkınma hiç değil, bu sadece Partizanlık)  Şu particiliği sadece kendinize değil birazda ilçemiz menfaatleri için  yapsanız diyorum!

İlçemizin can damarı Yüksek okulumuza bile gerekli destek verilmemiş, Yeterli binası bile olmayan,öğretim elemanı bulunmayan  Bulancak ve Görele ilçelerinde dört (4) yıllık bölümlere öğrenci alınırken ,hemşerimiz Feyzi KIRAÇ beyin yaptığı hazır okula AKP ilçe başkanının yerel basında hayırlı olsun, hayırlı olsun demeçlerine rağmen öğrenci alımı sağlanamamıştır. Kayıtlar burada yapılamadığı için bir çok öğrenci tercih etmesine rağmen kayıt yaptırmadan Giresun'dan geri dönmüştür. Okul günden güne geri gitmektedir.

 

            Halkımız ve Partililerimiz şunu bilmelidir ki; evet bekledik, olumlu işleri desteklemek için  ,bekledik! Memleketimizin hayrına olur  diye, ama artık susmayacağız, yapılanları ve yapılmayanları ,partizanlık ve kayırmacılığı her platformda dile getirip muhalefet görevimizi en iyi şekilde yapacağız.

            Daha sonraki buluşmalarımızda ülke gündemine ilişkin görüşlerimizi sizlerle paylaşacağız.

            Tüm Şebinkarahisar haklını ve esnafımızı ülkemizin içinde bulunduğu bu  hassas dönemde başlattığımız ( bayrak as ) kampanyasına katılmaya , iş yerlerini ve evlerini Türk bayrakları ile süslemeye davet ediyorum.

            Cumhuriyetimizin 86. Yılını kutlar, kamuoyuna saygı ile duyurulur.

                                                      

 

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI

VEYSEL CENGİZ

 

Bu haber toplam 1894 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.