• BIST 10643.58
  • Altın 2505.088
  • Dolar 32.2573
  • Euro 35.1078
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 17 °C
  • İzmir 25 °C
  • Giresun 14 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

MHP ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

MHP ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
Şebinkarahisar MHP İlçe Başkanı Veysel CENGİZ kendisi ve teşkilatı ile ilgili çıkan haberlere yanıt vermek üzere basın açıklaması yaptı.

III. Şebinkarahisar Sanat Kültür ve Ceviz Festivali öncesi ve sonrasında devam eden dedikodu furyasının içinde şahsım ve dava arkadaşlarım hiç yer almamışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına ve şahıslarımıza atılmaya çalışılan kirletme politikasına itibar etmedik ve hayretler içinde izledik.  

Her platformda, her konuşmamızda yüreğimizde memleket sevgisi olduğunu bu konuda partizan davranmayacağından bahsederken ve diyalogdan yana olduğumuzu defalarca ifade ettik. Böyle düşünen insanlara hain damgası vurmaya çalışmak hainliğin ta kendisi değil de nedir. Böyle iftiralara halkımızın itibar etmemesi ise moralimizi düzeltmiştir.

Gene de bu satırları kaleme alırken çok üzgün ve kırgın olduğumu belirtmek isterim.

Ortalıkta asılsız, dayanaksız, kişisel yorumlar üzerine ve halüsinasyona dayalı dedikodular dolaşmaktadır. Bizler dedikodularla siyaset yapmadığımız, etik kurallar içinde siyaset yaptığımızdan böyle dedikodulara itibar etmedik. Bu nedenle açıklama yapmayı dahi düşünmedik.

Herkesin bildiği gibi partimizin yerel idarede kaldığı on(10) yıllık sürede yaptıklarını tüm ülke bilmekte ve takdir etmektedir. Bu gün birileri çıkmış bu hizmetleri yapanların 600 metre tül yol çalışmasını engellemekle suçluyor. İnsaf edin lütfen! Vicdanınıza bir sorun bu doğru olabilir mi?

İlçemiz hakkında gelişmeleri ve haberleri yapan internet medyalarımızda çeşitli yazılar yazılması üzerine bu açıklamayı yapmamız hasıl olmuştur.

Bu konu hakkında üç(3) medya organımız dört(4) adet söyleşi veya yazı hazırlamıştır.

Bu haberlere sırayla değinmek istiyorum.

  1. Isabturk adlı internet sitesindeki haberle başlamak isterim. Arkadaşlarımızın sitelerinde attığı başlığa atfen <<BÖYLE HABERCİLİK OLMAZ BEYLER >> diyorum. Sevgili yazar arkadaşımız emin olmadan tek taraflı haber yapılmaz. Ki siz kaynağınıza yalan söylememe noktasında da kefil olduğunuzu ifade etmişsiniz.

Kurumları veya kişileri hain yaftasıyla toplumun önüne atmazdan önce onlara bu konunun doğruluğunu tasdik ettirmeliydiniz.

Bu yazıda adı geçen hanım efendi de eğer yazılanlar doğru ise!!! Bahsettiği birinci ağızdan ifadeler kullanarak bu bilgileri bizatihi duyduğunu söylüyor.

Bahsi geçen sitede yazılanlar tek taraflı, temelsiz iddia ve iftiralardır. Bu konu hakkında hukuki mücadele şeklinde de savunmamızı yapacağız.

Yazar arkadaşımızı tek taraflı ve araştırmaya dayalı olmayan yazısından dolayı, beyanat verenleri de toplumu yanlış ve hatalı yönlendirdikleri için özür dilemeye davet ediyorum.

  1. Şebinhaber adlı internet sitesinde çıkan haber de Sayın Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN beyefendi ile yaptıkları röportajdan paragraflar yayınlamıştır.

Temsil ettiğimiz kurumun adını kullanarak ithamlarda bulunmuştur. Partiler kurumsal kimliktirler ve ancak onları şahıslar temsil edeceğini bilecek kadarda bilgilidir. Unutulmamalı ki MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ve onun teşkilatları 43 yıllık bir çınardır.

İfadelerinizde dikkatli olmanızı rica ederim. Oku atıp yayı gizleme gayretiniz nedendir bilinmez. Koskoca teşkilatta ismini vererek itham edecek insan bulamadınız mı?

Biliniz ki teşkilatımızdan her kimse bir kurumu arayacaksa onun ita amirini arayacak özgüvene sahiptir.

Bahsettiğiniz kişi şahsım ise eğer, defalarca sordunuz başkanım Erbaa Belediye Başkanını aradınız mı diye?Bende size cevabını verdim. Diğer taraftan şahsım Erbaa Belediyesi Fen İşleri Müdürünü tanımaz. Tanısa da arayacaksa Belediye Başkanını arar ki bende sayın başkanda böyle bir görüşmenin olmadığını defalarca ifade ettik.

Bizler toplum için mücadele eden insanların özeli yoktur. İsteyen olur ise Haziran ayı tel ekstrelerimi açıklaya bilirim. Tabi sözü geçen bazı ses kayıtları varmış onlarda gün ışığına çıkar mı?

  1. Şebinmadya adlı internet sitesinde de bu konu ile ilgi iki (2) adet yazı yazılmıştır.

İlkeli, bilgi ve belgeye dayalı, direk kaynağından alınan habercilik yöntemini kullanan sayın Şebinmedya Genel Yayın Yönetmeni Sadi TOYGAR ’ı ise taktir ediyorum. Habercilik böyle olur diyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Yayınladığı yazıları toplumu aydınlatmış ve son noktayı koymuştur.

Biz MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİLER dedikodu ve yalanla siyaset yapmayacağımızı tekrar etmek isteriz.

İki haftalık süreçte yapılan asılsız dedikoduları esefle kınıyoruz. Bunların gündem değiştirme çabaları olduğu kanaatindeyiz.

Şebinkarahisarlı herkesin böyle basit dedikodular ile değil ‘’FAKÜLTE PROBLEMİMİZLE VE HAKKIMIZ OLAN İLLİK MESELESİ’’ ile ilgilenmesini ve değerli zamanlarını bu konuda tüketmesini dileyerek <<Tüm Şebinkarahisarlılara sevgiler ve saygılar sunuyorum>>

M.H. P ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANI

VEYSEL CENGİZ

Bu haber toplam 3161 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.