• BIST 10739.57
  • Altın 2500.459
  • Dolar 32.1992
  • Euro 34.9816
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Giresun 12 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

İSMAİL TÜRKMENDEN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRECEK MÜTHİŞ İDDİA

İSMAİL TÜRKMENDEN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRECEK MÜTHİŞ İDDİA
Şebinkarahisarlı kitap ve köşe yazarlardan İsmail TÜRKMEN kendisine ait bir internet sayfasında yazdığı yazıyla gündemi değiştirecek müthiş bir iddia ortaya attı.

Şebinkarahisarlı yazarlardan İsmail TÜRKMEN kendisine ait bir internet sayfasında yazdığı yazıyla gündeme değiştirecek müthiş bir iddia ortaya attı.

Kendisine ait inter sayfasında yazdığı yazı ise şöyle;

OLMAZ BÖYLE MİLLİYETÇİLİK

III. Şebinkarahisar Sanat Kültür ve Ceviz festival alanına giden yol kısa zamanda yapılmış ve çok güzel olmuş. Yapanların emeğine sağlık, büyük şehirlere yaraşır bir cadde olmuş. Ben adını pek tasvip etmesem de cadde orta refüjleri, çiçeklendirmesi ve kaliteli asfalt ile gerçekten takdire değer.

Demek ki istenince güzel şeyler yapılabiliyormuş diye düşünürken meclis üyesi Ayla Yavuz Demirel ile karşılaştım. “güzel işler yapmışsınız. Cadde çok güzel olmuş emeğinize sağlık dedim.”

Ayla hanım teşekkür ederim İsmail Bey bunu da yazarsınız, hep eleştiri yapıyorsunuz engellemelere rağmen bu caddeyi Şebinkarahisar’a kazandırdık.” Dedi.

Ben de hayırdır ayla hanım ne engellemesi? Dedim

-“demek duymadınız .” dedi ben de yok duymadım dedim buyurun anlatın hem de birer çay içelim diyerek çamlık alandaki çay haneye gidip bir masaya iliştik.

Buyur ayla hanım bu çalışmayı kim engelledi anlatınız dedim .başladı anlatmaya

“Burası yapılırken ihtiyaç olan asfaltı serme makinası Erbaa belediyesinden istedik. Belediye başkanı da ne demek asfaltlamaya sıra gelince gönderin aracı asgfalt serme makinasını gereklisi ise gönderelim dedi.

Caddesinin alt yapısı bitince araçları Erbay’a gönderdik. Biz toplantısında iken Erbaa’ya giden elemanlar telefonla belediye başkanı Şahin Yılancı’yı arayarak Erbaa belediye başkanının asfalt serme makinasını vermediğini ne yapmaları gerektiğini söylediler.

Bunun üzerine belediye başkanı Şahin Yılancı Erbaa belediye başkanını arayarak daha önceki konuşmalarını hatırlatarak asfalt serme makinasını neden vermediğini sordu. Erbaa belediye başkanı “işin içine siyasi baskı girdiğini bu nedenle asfaltı veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Şahin Yılancı yaptıklarının yanlış olduğunu mağdur edilmemelerini ve bu engellemeyi kimin yaptığını sordu. Erbaa belediye başkanı da beni değil Şebinkarahisar MHP ilçe başkanını ve eski belediye başkanı Lütfullah Akdoğanı ikna edin dedi. “diye devam etti.

Kulaklarıma inanamadım milliyetçi arkadaşlarım memlekete yapılacak biz hizmeti engellemezler dedim. Buna be inanmam. Böyle milliyetçilik olmaz diye itiraz ettim. “bu” konuşmaları ben kulağımla duydum o zaman Erbaa belediye başkanı asfaltı vermemek için MHP ilçe başkanını ve Lütfullah beyi ileri sürerek bizi yanılttı. Ya da bu söyledikleri doğru bizim hizmetimizi engellemek için söylediğim kişiler Erbaa belediye başkanına siyasi baskı yaptılar. Olmaz böyle milliyetçilik ben hala inanamıyorum dava arkadaşlarımın böyle bir şey yapacaklarına ama yala hanıma da yalan söylediğine inanırım.

Sanırım bu konuda muhatapları cevap vereceklerdir ve benim dediğim gibi olmaz böyle milliyetçilik diyeceklerdir.

Yazıda adı geçen kişilerin açıklamalarına köşem her zaman açıktır.

Not:Asfal serma makınası yazacağım yere sadece asfalt yamışım. bu yanlışlıkdan dolayı okuyucularımdan özür dilerim

Yazıda konu alan asfalt yapılan güzergaha ait resimler aşağıda yer almaktadır.

306803_380524125335702_1156934032_n.jpg

309412_380525202002261_1644366575_n.jpg

Bu haber toplam 3560 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.