• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

HİZMETLERİMİN DEVAMI İÇİN TEKRAR ADAYIM

HİZMETLERİMİN DEVAMI İÇİN TEKRAR ADAYIM
FATİH MAHALLESİ MUHTARLIĞI TARAFINDAN YAPILAN VE YAPILACAK OLAN İCRAAT VE PROJE RAPORU

FATİH MAHALLESİ MUHTARLIĞI TARAFINDAN YAPILAN VE YAPILACAK OLAN İCRAAT VE PROJE RAPORU

 

MUHTAR OKTAY ALP

 

 ÖNCEKİ DÖNEMDEKİ AZALARIMIZ

 

HÜSEYİN KÜRTÜNLÜ - CEMAL GÜRLER -  AHMET GÜRASLAN

YALCIN UÇANKUŞ  -  HAKAN TAKMAZ  -  HAYATİ TURKAR

M.ZEKİ ÖZKARSLI  - HALİL ŞİRANLI

 

 

1-Seçimlerden sonra Büro yönetimini ve Bilgisayar eşliğinde Muhtarlık yönetimini gerçekleştirdik resmi kurumlar ve diğer birimlerle iletişimi üst safhaya getirdik. Yazışmalarımızı arşiv altına aldık.

2-Mevcut Belediyeyle olan ilişkilerimizi sıkı tutmak kaydıyla Mahallemizin büyük sorunu olan alt yapıda Kanalizasyon ve Artık Su Kanalları ve üst yapıda parke çalışmaları mahalle ara sokak yollarında mahalle sakinleriyle birlikte yol genişletme bahçe duvarı yapımı gibi önemli olan sorunları %80 oranında aştık. Çöp Konteynırları ve Bank dağılımını semtler arasında yaptık. Eksik kalan bölümler için yapım taahhüdünü aldık

3-Fatih Mahallesi bünyesinde Mezbaha ve Şıhlar Küme Evleri Semtlerinde çocuklara yönelik çocuk parkları Belediyemizce hizmete sunulmuştur.

4-Gene Şıhlar Küme Evleri Semtinde daha önce doğumu ve çocukluğu geçmiş ve halen evleri bulunan (Esnaf)Abdulah Şenyuva Amcamızın oğlu olan Şu anda İstanbulda ikamet eden Sezayi Şenyuva ağabeymiz tarafından yaptırılan Profesyonel anlamlı bir çocuk parkı ve bu çocuk parkında bizlere yardımcı ve katkısı olan Metin Gürsoy arkadaşımıza aynı zamanda nakliye konusunda destek veren Belediyemize teşekkür ediyorum.

5-Sıhlar Küme Evlerinde Doğmuş ve çocukluğu geçmiş olan Nuriye  ablamızın Hayrat maksadıyla yaptırmış olduğu çeşmemiz için de kendilerine minnet borçluyum bu girişimcileri bulmakta ve desteğini Şebinkarahisar ilçesinde değerlendirmelerini sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

6-Şıhlar semtinde bir adet yol kenarında güvenliği sağlanmış ve henüz bitiremediğimiz bir spor kompleksimiz mevcut olup bu spor kompleksinden alanı müsait olan Mezbaha Semtinde yapmayı taahhüt ediyoruz ve bu konuda çocuk parkı için söz almış durumdayız.

7-Medrese Semti için Bir çeşme çalışması ve çocuk parkı projemiz mevcut olup aynı zamanda bu alanlarda imar yollarının açılması içinde belediyeyle görüşmelerimiz devam etmektedir.

8-Taş hanlar ve İskele başı Sok Medrese semti alanlarında mevcut heyelan tehlikesi ne karşı Bayındırlık ve iskan Bakanlığıyla yapılan yazışmalar devam etmekte olup bu alandaki yer altı suyunun çıkartılması için ilgili birimlerle görüşülmektedir.

9-Sosyal Yardımlaşma Kurumunun geçinmeye muhtaç kişilere yapmış olduğu yardımlar konusunda ilgili birimle sıkı ilişkiler içersinde olduk ve bu birimden çok zor durumda kalan şahıslar için gerekli desteğini aldık. Bu konuda bu birimde görev yapan arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.

10-En son yapılan Nufus sayımları sonucu Kimlik Paylaşım Sistemi programına dayalı olan ve Muhtarlar Federasyonunca belirlenen Muhtarlık programının Kullanıcı Kodu ve Şifresini almak kaydıyla Fatih mahallesi sakinlerinin tüm resmi belgelerini Muhtarlık Büromuzda vermekteyiz biz bu hizmeti Giresun ilinde tek yapan Muhtarlık Kurumuyuz.Bu konu hakkında bizleri onurlandıran birimlerimize teşekkür ederiz.

Yukarda bahsetmiş olduğumuz icraatlarımız ve yapmak istediklerimiz den ötürü Fatih Mahallesi Sakinlerinden bir dönem daha yetki istemekteyiz

Bizlere destek veren Belediye Kaymakamlık ve tüm halkımıza teşekkür eder saygılar sunuyor ve Seçime girecek olan mevcut listemizi aşağıda mecburi olarak ayrılan azalarımızın yerine kendi istek ve taleplerimize göre değerlendirmeye alarak hazırlamış olduğumuz muhtar aday kadromuzu aşağıda olduğu gibi açıklıyoruz.

 

 

 

MUHAR

 

Oktay ALP

 

AZALAR

 

Ünal KAHRAMAN

Cemal GÜRLER

Ali DERİN

M.Ali KABLAN

Osman BÖLÜK

Hakan TAKMAZ

Halil ŞİRANLI

Muharrem PALABIYIK

 

 

 

Bizlerde ŞEBİNHABER olarak Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Oktay ALP ve ekibine başarılar dileriz.

ŞEBİNHABER Muhtar Adaylarının haberlerini yayınlamaya devam edecek.....

ŞEBİNHABER

Haberin Merkezi

 

Bu haber toplam 2775 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.