• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Giresun’a TSO, KOSGEB Müdürlüğü kurulmasını istedi

Giresun’a TSO, KOSGEB Müdürlüğü kurulmasını istedi
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Şebinkarahisar!daki üyelerini ne kadar düşünüyor?

TSO, KOSGEB Müdürlüğü kurulmasını istedi


Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu, KOSGEB sinerji odağının ilin ihtiyacını karşılayamadığını belirterek KOSGEB Müdürlüğünün açılmasının zaruret halini aldığını söyledi.

Anaforoğlu, 4 Kasım tarihinden itibaren birçok hizmet ve ticaret sektörünün KOSGEB kredilerinden yararlandırılmaya başlamasının ardından Giresun'da da KOSGEB kredilerine yoğun talep olduğunu vurgulayarak, ”Bugün Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2.500, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası'nın 650, Giresun Esnaf ve Sanatkârı Odaları Birliği'nin 25.000 üyesine hizmet vermeye çalışan Giresun KOSGEB T2 Sinerji Odağı, imkansızlıklardan dolayı yeterli çalışmayı yapamamaktadır.
Ordu ilinde bulunan KOSGEB Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Giresun T2 Sinerji Odağı bünyesinde KOSGEB personeli bulunmazken, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı bir personel görev yapmaktadır.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurul seçimleri döneminde Şebinkarahisar'a açılacağı söz verilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bürosu ve 1 personeli hakkında halen bir çalışma olmaması Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun inandırıcılığı akıllara soru işareti bıraktı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu, Giresun'a TSO, KOSGEB Müdürlüğü kurulmasını isterken Şebinkarahisar'daki üyelerini ne kadar düşündüğü ise düşündürücü?




BU ARADA ÖĞRENCİLERE MONT YARDIMIDA SÜRÜYOR...
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen okullara dönük kışlık mont yardımları sürüyor. Giresun Merkez Okçu, Sayca ve Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat İlköğretim Okulunda mont dağıtımı yapıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim İlyasoğlu'nun katıldığı okul ziyaretlerinde yaklaşan kış şartları öncesinde öğrencilerin bir kısım mont ihtiyaçları giderilmiş oldu.
Öncelikle Merkez Sayca İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Başkan Vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat İlköğretim Okulu ve son olarak Okçu İlköğretim Okulu'na giderek hem öğretmenlerin sorunlarını yerinde dinlediler,hem de öğrencilere mont hediye ettiler.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şenel Anaforoğlu;” Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime katkı sağlamak amacındayız.Başarılı ve okuma hevesi olan minik bedenleri ödüllendirmek amacıyla çıktığımız bu yolda imkanlarımız ölçüsünde mücadele veriyoruz.Giresun'un en ücra köşelerindeki okullara ulaşarak buradaki öğrencileri bir nevi ödüllendiriyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde eğitim eksikliği üst seviyede,bu eksiklikler ekonomik imkanlarla doğru orantılıdır.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu eksikliklerin giderilmesine katkı sağlamak amacındayız.”dedi.

Bu haber toplam 1871 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.