• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Giresun 16 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

G.Ü'DEN YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARA UYARILAR

G.Ü'DEN YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARA UYARILAR
G.Ü'den Yapılan Yazılı Açıklamada; Kesin Kayıt Yaptırmak İçin Üniversiteye Gelecek Adayların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Belirtildi...

Giresun Üniversitesi, 31 Ağustos 2009 - 07 Eylül 2009 tarihleri arasında Üniversiteye yeni kayıt yaptırmak için gelecek adayların herhangi bir sorunla karşılaşmamaları ve mağdur olmamaları için yazılı bir açıklama yaparak kayıt yaptıracak adayların dikkat edilmesi gereken husuları bildirdi.

KESİN KAYIT YAPTIRMAK ÜZERE GELECEK ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

http://ogr.giresun.edu.tr adresine girerek Öğrenci Bilgi Formu'nu doldurmayı ve çıktısını alarak getirmeyi unutmayınız.

1. Kesin kayıt zamanı, adayın bizzat kendisi gelip kayıt yaptırabilir, ancak noterden vekaletname getirildiği takdirde bir başkası adayın yerine de kayıt yaptırabilir.

2. Eksik kayıt belgesiyle yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve kayıt yapılmayacaktır.

3. Belirtilen kesin kayıt tarihlerinde kayıtlanamayanlar, ilan edilen mazeret kayıt tarihinde Kayıt Merkezine gelerek kayıt belgelerinin eksiksiz olması durumunda kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Bunların dışında kayıt yapılmayacak ve kayıtlanmayan adayların yerleri boş kontenjan olarak ÖSYM'ye bildirilecektir.

4. Diploma ve mezuniyet belgelerinin asılları ile işlem yapılacağından dolayı, fotokopileri ve noter onaylı tasdikleri ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Lise Diploması aslı veya yeni tarihli Mezuniyet Belgesi aslı (Başarı belgesi    mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz), liseyi yurt dışında bitirenler için ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı denklik belgesi

2. Aday 0,8 katsayısından veya ek puandan yararlanarak veya sınavsız geçişle yerleştirilmiş, ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir  resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır).

3. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği

4. İkametgah Belgesi

5. 1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

6. Son altı ay içinde, önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 12 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf

7. Öğrenci katkı payının/öğrenim ücretinin yatırıldığına dair makbuz veya Kredi ve Yurtlar Kurumu'na “Katkı  Kredisi” başvurusu yapıldığına dair belge (Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan katkı kredisi almak için müracaat ettiğini belgeleyen ve 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılında yükseköğretim kurumlarına ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerden, kayıt sırasında birinci taksit katkı payı alınmaz. Kurumca yapılan değerlendirme sonucunda katkı kredisi almaya hak kazanamayan öğrenciler, katkı paylarının tamamını ikinci taksitle birlikte öderler).

NOTLAR :

1. Öğrenci katkı payınızı, size gönderilen dosyada belirtilen öğrenci numaranızı bildirmek suretiyle, herhangi bir Denizbank şubesine yatırabilirsiniz. Herhangi bir nedenle ödeme yapamamanız halinde, ödeme yapabilmeniz için Kayıt Merkezinde bir mobil şube hazır bulundurulacaktır.

2. Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilere, kayıt dosyaları posta yolu ile gönderilmiştir. Kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, kendilerine gönderilen dosyada bulunan formları eksiksiz şekilde doldurmuş olarak “Kayıt Merkezi”ne gelmeleri önemle rica olunur.

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu için 2009 - 2010 Eğitim/Öğretim Yılı Kesin Kayıt Tarihi  03 Eylül 2009 olarak belirlenmiştir.

Mazeretleri Nedeniyle Verilen Tarihte Kayıtlarını Yaptıramayan Adayların Kayıtları 07 Eylül 2009 Yapılacaktır.

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.