• BIST 10739.57
  • Altın 2514.759
  • Dolar 32.1895
  • Euro 34.9461
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Giresun 13 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

ERBAA BELEDİYE BAŞKANI ASFALT FNİSHERİ KONUSUNDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTI

ERBAA BELEDİYE BAŞKANI ASFALT FNİSHERİ KONUSUNDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTI
Son günlerde ilçe kamuoyu gündemine oturan; Yeni yapılan hastane yolunun asfaltlama çalışması için Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCI tarafından, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN’ DAN talep edilen asfalt fnisherinin ilçeye getirileceği gün

Son günlerde ilçe kamuoyu gündemine oturan; Yeni yapılan hastane yolunun asfaltlama çalışması için Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCI tarafından, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN’ DAN  talep edilen asfalt fnisherinin ilçeye getirileceği gün siyasi baskılar olduğu gerekçesiyle gönderilmediği konusunda ,  yüz yüze konuştuğumuz Erbaa Belediye Başkanından samimi , bir o kadarda  çarpıcı açıklamalar geldi.

Başkan YENİHAN,  ŞEBİNHABER müdürü Serkan ÇİFTCİ ye yaptığı açıklamada, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCI ve Belediye Başkan Yardımcısı Elaaddin ÖNAL beyle beni makamımda ziyaret ederek, bir festival alanı ve bu alana giden yolda sıcak asfalt çalışması yapacaklarını bu nedenle belediyemizin fnisherini kullanmak istediklerini belirttiler. Bende bu taleplerinden memnuniyet duyarak kapımızın Şebinkarahisar belediyesine her daim açık olduğunu söyleyerek finsherin bakımının yapılmasının ardından 1 gün sonra Şebinkarahisar’da nakledebileceğimizi söyledim, ardından Belediye başkanı Şahin Beyle yemek yedik ve Şebinkarahisar’a yolcu ettim.

Fnisherin Şebinkarahisar’a nakledileceği gün Şebinkarahisar MHP ilçe Teşkilatının tecrübesizliğine bağladığım bir davranışla, Erbaa Fen işleri müdürümüzü arayarak ‘’Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin YILANCI ile MHP ilçe teşkilatı arasında bir çatışma olduğunu bu nedenle fnisherin gönderilmemesi gerektiği söylenmiş.

Fen işleri müdürümüz konuyu bana getirdi, bende bir Belediye Başkanı ile bir muhalefet partisinin  ilçe Başkanı arasında çatışma olmaması gerektiğini, Şebinkarahisar Belediye Başkanının ilçe Başkanı ile bu konuyu  istişare etmesini  rızalıklarının alınmasının ve aralarındaki bu problemin düzeltilmesinin doğru olacağını belirttim.

Fen İşleri Müdürümde Şebinkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Alaaddin Beyi arayarak bu konunun bu yöntemle çözülebileceğini aktarmış.

Daha Sonra Şebinkarahisar Belediye Başkanı beni telefonla arayarak bunun bir memleket işi olduğunu, bu tür siyasi hesapların doğru olmadığını ve bu finisherin Şebinkarahisar’a gelmesi için MHP ilçe teşkilatının referansına ihtiyacının olmadığını bu konuyu da siyasi olarak kullanacağını belirtti ve teşekkür ederek telefonu kapattı.

Ben tecrübelerime dayanarak, Şebinkarahisar’da oluşan bu siyasi çatışmanın doğru olmadığını, memleket hizmet meselelerinin her iki tarafça siyasi malzeme olarak kullanılmasının Şebinkarahisar’a zarar vereceği ve bu tür hizmetleri aksatacağını belirtmek istiyorum dedi.

Bu konuda eski Belediye Başkanı Lütfullah AKDOĞAN’IN herhangi bir telkinin olmadığı, MHP ilçe Teşkilatının ise bu tutumunun tecrübesizliğine bağlanmasını ve bu konuda kısa sürede bir uzlaşı sağlanmasını temenni ettiğini belirterek sözlerini tamamladı.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN Şebinkarahisar Belediyesine hiçbir kimsenin sözüne bakmadan, belediyenin tüm araçlarını her zaman kullandırabileceklerini söyledi.

0-5-344.jpg

ŞEBİNHABER olarak röpörtaj talebimizi geri çevirmeyen, bizi orada çok güzel bir şekilde ağırlayan Erbaa Belediye Başkanı Ahmet YENİHAN’A teşekkür ediyoruz.

Bu haber toplam 3785 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.