• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

DEV ORGANİZASYON GECESİ BÜYÜK COŞKUYLA YAPILDI

DEV ORGANİZASYON GECESİ BÜYÜK COŞKUYLA YAPILDI
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, 11 Aralık 2010 Cumartesi günü, Topkapı Divan Kültür Merkezinde, Birlik ver Beraberlik gecesini büyük bir coşkuyla yaptı...

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, 11 Aralık 2010 Cumartesi günü, Topkapı Divan Kültür Merkezinde, Birlik ver Beraberlik gecesini büyük bir coşkuyla yaptı. 6-7 yıl gibi uzun bir aradan sonra yapılan Birlik ve Beraberlik gecesinin amacı, arayı çok uzatmadan hemşerilerimizi bir araya getirmek, tanıştırmak, kaynaştırmak, dayanışma içersinde tüm güzellikleri yaşamak ve yaşatmaktı. Bunun yanı sıra yine öteden beri çalışmalarını yaptığımız ve bir sonuca vardığımız, Derneğimize bir yer alınması hususunda bir alt yapı oluşturulmasını sağlamak, bu vesile ile kira vs. masraflardan bir an önce kurtulmak, önümüzdeki yıllar itibariyle Öğrencilerimize verilen bursların sürekliliğini sağlamak gibi önemli projelerimiz vardı. İnşallah bu projelerimizi birer birer gerçekleştirmiş olacağız.

Birlik ve Beraberlik gecemize, Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız, İş Adamlarımız, Siyasi Partilerimizin değerli temsilcileri, Bürokratlarımız, Sivil toplum Örgütlerimiz, Köy Derneklerimiz, Sanatçılarımız, Basın mensupları, hemşerilerimiz ve misafirlerimiz katılmışlardır. Eşleriyle ve çocuklarıyla katılan hemşerilerimiz ve misafirlerimiz gecemize renk katarak birbirinden değerli sanatçılarımızın Türküleriyle coşmuşlar ve Davul Zurna ile horonlar oynamışlardır. Gecenin ilerleyen Saatlerinde Mustafa Küçüğün sahne almasıyla coşan insanlarımız, Ünlü Sanatçı Latif Doğanın gecemizi onurlandırmasıyla mutlu olmuşlardır. Bu desteği bizden esirgemeyen İş adamlarımıza ve özellikle bu gece için 100 bilet satın alarak önemli katkıda bulunan değerli İş Adamımız Şenel Yılmaz beye şükranlarımızı sunuyoruz.

Birlik ve Beraberlik gecemizin başlangıcından sonuna kadar görev alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Başta misafirlerimizin salonumuza teşrif etmelerinde, tek tek isimlerinin ve cep telefonlarının yazılmasını sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Sütcü ve ekibine yine Biletlerin takibini yapan Dernek Muhasibi, Ertuğrul Küçük ve kendisine yardımcı olan Semra Hanedar'a Misafirleri karşılayan, 2. Başkan Bora Kılıç, Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Hakan Özbay, Ramazan Satıcı, Mehmet Şimşek, Ünsal Akgün, Yılmaz Koç, Dursun Avcı, Yunus Etirli Salon içersinde görev yapan Dernek Danışmanımız Mustafa Koca Yönetim Kurulu Üyemiz Selim Çiftci, Gürsel Ekinci, Eyüp Genç, Nurettin Abay. Erol Akkuş, Erol Kayıkcı, Ahmet Gedik, programın sunumunu yapan, Yönetim Kurulu Üyemiz Sebahattin Çiftci kendisine kısa bir süre de olsa yardımcı olan Sanatçımız Sururi Önal'a, Sine vizyon gösterimini hazırlayan ve sunan Web sitesinin kurucusu genç kardeşimiz Serkan Çiftciye, Zurna üstadı Erdal Asile hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tabi takdir edersiniz ki böylesine yemekli büyük organizasyonları yapmak her babayiğidin harcı değildir. Yönetim kurulu olarak biz böyle bir gecenin yapılabileceğini bunu başarabileceğimizi düşündük. Siz Saygı değer hemşerilerimize layık bir gece yaşatmayı arzu ettik. Daha çok insanımızın katılmasını ve istifade etmesini sağlamaya çalıştık. Ancak zaman zaman ufak tefek hatalarımız olmuştur. Bu hatalarımızdan dolayı bilmeyerek kırdığımız üzdüğümüz insanlarımız var ise onlardan özür diliyor bu eksikliklerimizi hoş görmelerini temenni ediyoruz. Biz Yönetim olarak bütün insanlarımıza adaletli eşit mesafede yaklaşarak görev vermeye çalıştık. Zaman yetersizliği nedeniyle bazı Sanatçı arkadaşlarımız kendi hatalarını ve eksikliklerini gizleyerek sitem etmişlerdir. Ancak Biz Şebinkarahisar'ın her şeyin üstünde olduğunu biliriz ve bu anlayışla çalışırız, bu nedenle ufak tefek kusurları görmezden gelir birbirimizin eksiklerini tamamlamayı arzu ederiz.

Genel olarak değerlendirdiğimizde gecemiz amacına ulaşmış, gecenin sonunda salondan ayrılan insanlarımız memnuniyetlerini dile getirmişler ve Yönetim kuruluna teşekkür etmişlerdir. Bu düşünceler bizleri mutlu etmiştir. Bizlerde, gecemizde bizleri yalnız bırakmayan değerli katılımcılara sonsuz teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle, inşallah daha nice başarılı programlar çalışmalar yapacağımızı ümit ederek saygılar sunuyoruz.

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ HABER MERKEZİ






















































































Resim:Sadi Toygar - www.saditoygar.com 

Bu haber toplam 2671 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.