• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

CHP Başkan Adayı İsmail ŞENYUVA Projelerini Açıkladı

CHP Başkan Adayı İsmail ŞENYUVA Projelerini Açıkladı
Şebinkarahisar CHP Belediye Başkan Adayı İsmail ŞENYUVA ŞEBİNHABER’ ziyaret ederek

Şebinkarahisar CHP Belediye Başkan Adayı İsmail ŞENYUVA ŞEBİNHABER’ ziyaret ederek Belediye Başkan adayı olarak projelerini anlattı; Şebinkarahisar belediye başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi listesinden aday oldum dedi ve nezdim izde oluşturduğumuz kadromuzla ;

 

“Önce insan” odaklı, yerel yönetim anlayışıyla insan haklarına birinci öncelik vererek, fırsat eşitliği çerçevesinde, hukukun üstünlüğü ilkesinden ödün vermeden hemşerilerim sosyal, kültürel, ekonomik yaşamlarını iyileştirmek temel görevimiz olacaktır dedi ve Şebinkarahisar ile ilgili projelerini maddeler halinde dile getirdi.

 

 Şebinkarahisar ile ilgili düşüncelerimiz;

 

 1 – ŞEBİNKARAHİSAR’ ın tüm sorunlarını biliyor ve çözmeye talibiz. Bizim hiçbir art niyetimiz yoktur ve olamazda. Verdiğimiz sözümüzün sonuna kadar arkasında dururuz bu da bizim onur ve namus anlayışımızdır.

  2 – emekli bir eğitimci olarak; ŞEBİNKARAHİSAR MESLEK YÜKSEK OKULU’ nun tüm sorunları bizim sorunumuzdur diyor ve belediye olanaklarını kullanmak zorunluluğunu biliyoruz. Ayrıca tüm eğitim kurumlarının belediyeden beklentilerini değerlendirerek çözüm üretmek zorundayız.

  Yurt sorunun çözümü ve öğrencilere burs verilmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

 

  3 – Bayburt – Gümüşhane – Kelkit – Şiran – Alucra – ŞEBİNKARAHİSAR – Koyulhisar yolunun güzergâh ve iyileştirilmesi, Çamoluk – ŞEBİNKARAHİSAR yolunun oluşturulması, ŞEBİNKARAHİSAR – Akıncılar arasındaki Şahinler gurup yolunun karayollarının bünyesine aldırılması, EĞRİBEL tünelinin oluşturulması için her çareye başvurulması gerektiğine inanıyoruz.

  4 – ŞEBİNKARAHİSAR Lisesi öğretmeni iken, bu şehre ( 3.000 ) üç binden çok ağaç dikilmesine öncülük yaptığımı hepiniz bilirsiniz.            

İlçemiz ana caddesi kuraklaştırılmıştır. Hiç değilse yüksek okuldan şehir çıkışına kadar yolun ortasına refüj oluşturup, ağaç ve çiçek diktirip yolun aydınlatılmasını sağlamak için her çareye baş vuracağız.

İnsanlarımızın aileleri ile piknik yapacakları alanlar oluşturmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Mutlu toplum, her anlamda üretkendir düşüncesindeyiz        

5 – Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu güne, ŞEBİNKARAHİSAR’ a hiçbir yönetim böyle bir ihanette bulunmamıştır. AKP Milletvekilleri hiçbir etüt ve araştırma yapmadan tütünü ilçemizde yasaklamış ve kombinelerini kaldırmış hiç kimsenin kılı kıpırdamamıştır.

          Çevre bölgelerde tütün üretimi devam ettiği veya alternatif tarım sağlandığı ve hatta Tütün üretimi kaldırılan yerlere prim uygulandığı bilinmektedir.

          Bizler AKP iktidarına % 70 oyla destek vermedik mi? Suçumuzu anlamak istiyoruz, bu haksızlığın telafisini bekliyoruz.

          Bizler tütün üretimini tekrar alamazsak, alternatif ürün için tüm araştırmaları yapmak zorunluluğunu olduğumuz bilincindeyiz.   

       Üretiminde gurur duyduğumuz Ceviz, Dut, Karadut, Kuşburnu, Arıcılık için kooperatifleşmenin öncülüğünü yapmak zorundayız. 

          Meyvelerimizin değerlendirilmesini sağlamak amacıyla soğuk hava deposu kurmak, meyve suyu fabrikası açmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.

  6 – Giderek fakirleştirilen içimizde, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin sünnet, nikah, düğün gibi etkinliklerini birlikte, ücretsiz yapmayı arzulamaktayız.

           Yaşlanan insanlarımızdan kimsesizler için HUZUR EVİ yapılmasına öncü olmak istiyoruz.            

Kadınlarımızın Göz nuru, el emeğini değerlendirmek üzere stantlar oluşturmak borcumuzdur diyoruz.  

  7 – Çöp sorunumuz için çözüm bulmak zorundayız, mümkünse arıtma tesisi kurmak zorundayız.

  8 – Sebze halinin tamamının satış tezgâhları yapılarak uygar biçime dönüştürülmesini sağlamak zorundayız.

 9 – Gurubunda liderliğe yükselmeyi kanıtlamış ŞEBİNKARAHİSAR BELEDİYE SPOR kulübüne tam finansörlük sağlanması gerektiğine inanıyoruz.

 10 – Bölge hastanesi ve bölge cezaevi kurulması için her olanak kullanılıp, her çareye başvurulması inancındayız.       

11- Türkiye de eşi bulunmayan kalenin; yerli ve yabancı Turistler tarafından gezile bilir hale getirilmelidir düşüncesi ile hiç değilse yaz aylarında bir çay bahçesi oluşturulması gerektiği düşüncesindeyiz.   Meryem ana kilisesine kadar ulaşımın sağlanması da belediye görevi diyoruz.        

12 – Sanayi sitesinin tüm sorunlarını öğrendik ve çözeceğimize inanıyoruz.

 13 – Bağların sulama suyunun çözülmesi için DSİ Trabzon bölge müdürlüğü ile şimdiden bağlantı kurduk ve kökten çözmeye mecburuz.

 14 – Daha önce düzenlenmiş 7 günlük festivalin 4 – 5 gün süreli düzenlenmesi gerektiği düşüncesiyle, ilk festivali düzenleyenlere minnet duygularımızı sunuyoruz.         

  Festival çerçevesinde çeşitli etkinlik, sempozyum ve panellerin düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum.      

 15 – ŞEBİNKARAHİSAR PLATFORMU oluşturarak tüm değerlerimizin bir araya getirilmesi gerektiğine inanıyoruz dedi ve ekledi;

 

ŞEBİNKARAHİSAR SEVDALISI sizden biri olarak, sizin için belirlediğimiz aksaklık ve hedefler için var olacağın dile getirdi ve Tüm Şebinkarahisar’a, Şebinkarahisar Halkına Saygı ve Sevgilerini dile getirerek Tüm seçmenlerinden destek beklediklerini ifade etti.

 

   

İSMAİLŞENYUVA   

Şebinkarahisar CHP Belediye Başkan Adayı        

 

 

 

Bizlerde ŞEBİNHABER’i ziyaretlerinden dolayı teşekkürler ediyor ve ŞEBİNHABER olarak kendisine başarılar diliyoruz.

 

 

ŞEBİNHABER

Bu haber toplam 2764 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.