• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Giresun 15 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BURCU DEMİRALP YAZDI GÜZEL YAZIN İLK GÜNLERİNDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE...

BURCU DEMİRALP YAZDI GÜZEL YAZIN İLK GÜNLERİNDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE...
ŞEBİNHABER YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ BURCU DEMİRALP YAZDI GÜZEL YAZIN İLK GÜNLERİNDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE...

Merhaba değerli ŞEBİNHABER okurları ben 06.03.1989 Tarihinde İstanbul’da doğdum, İstanbul’da doğmama rağmen baba topraklarına olan bağlılığım, sevgim Şebinkarahisarlıyım demem için yeterli olduğunu düşünüyorum. Şebinkarahisar’a en yakın, şirin Yaycı Köyü’ndenim.

Lütfi Banat İlköğretim Okulu’nda ilköğretimini, Kâğıthane Anadolu Lisesi’nde de Liseyi okuduktan sonra, Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nü kazandım. Çevre Mühendisliği’nin yanı sıra Çift Anadal olarak Kimya Mühendisliği’ni bitirerek, meslek hayatına atıldım ve şuan özel sektörde mühendis olarak çalışmaktayım.

Babam Hasan Demiralp kendi köyümüze ait derneğe kurucu başkanlık yapmış, bu dönem ufak tefek işlerde beni de cemiyete dâhil etmiştir. Böyle bir ortamda büyümek memleketime olan sevgimi çığ gibi büyütmüştür. Babam Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu’na girdikten sonra bende vesile ile 2011 yılında Gençlik Kollarında yönetici olarak öğrencilik yıllarımda aktif olarak rol aldım. Gençlik Kollarındaki görevimin ardından 2013 yılında Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği’nin 50.yılında Av. Hakan Özbay’ın yönetiminde başkan yardımcılığı görevini aldım, şuanda da Mehmet Şimşek yönetimindeki derneğimizde aktif olarak görev almaktayım.

9 yıllık bir maziye sahip haber sitemizin yepyeni yüzü ile sizlere buradan “merhaba” demekten mutluluk duyuyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; memleket sevdalısı, genç, dinamik ekibimizle, sizlerden aldığımız güç ve cesaret ile sitemizin üzerinden tozları atarak yöremizin tarafsız sesi olmak için bu yola çıkmış bulunmaktayız.

Şebinkarahisar; tarihi geniş, doğası zengin, insanı mert olan bir coğrafyadır. Bizde şehrimize faydalı olacak şekilde en güncel haberlerin yanı sıra, yöremize ait fotoğrafların, gezi rehberinin, röportajların ve daha birçok kategoride sürprizlerimiz olacaktır.

Haber sitemizin yeniden var oluşundan kısaca bilgi vermek gerekirse,  hemşerilerimiz arasında iletişim ve işbirliğini artırmak, ilçemizdeki gelişen olayları ve sosyal duyuruları paylaşarak hep birlikte tabiri caizse bir mumu ateşlemektir, bilgilendirmektir. Ateşini yakmış olduğumuz bu mum ile birlikte aydınlıklara ulaşmaktır. İlk etrafını aydınlatacak bu mumun ardından geniş kitleleri aydınlatacağına inanıyoruz. Farklı bir yüz ile yenilediğimiz sitemiz, sadece haber sunmakla kalmayıp yöremiz insanlarının birbirleri ile iletişim halinde olmaları sağlayacaktır.

Bu karmaşa ve yorgunluklar arasında içimizi sıkan şeylerden bir süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyenler için Şebinkarahisar’ın güzelliklerini sizlere taşımayı ihmal etmedik. Amaçladığımız hedef kitleye ulaşabilmek ve bu kitleyi memnun edebilmek, yerel basında farkımızı ortaya oymak adına her yeni gün biraz daha azim ve inançla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her konuda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Güzel yazın ilk günlerinden kucak dolusu sevgilerimle…

Bu haber toplam 3066 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.