• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN YILANCI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN YILANCI’NIN BASIN AÇIKLAMASI
DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM 22 Mayıs 2010 tarihinde şebinhaber internet sitesindeki CHP İlçe Başkanı Sayın Oktay ALP'in basın açıklamasını hayretle okudum...

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM

22 Mayıs 2010 tarihinde şebinhaber internet sitesindeki CHP İlçe Başkanı Sayın Oktay ALP'in basın açıklamasını hayretle okudum. 18 Mayıs 2010 tarihinde Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Yerleşkesinde; Derneklerimiz, vakfımız, sivil toplum örgütlerimiz ve halkımızla yapılan toplantıda Şahsım ve Ak Parti İlçe başkanımızla ilgili YÖK'ün kararından haberimiz olduğunu ve gizlediğimizi söylüyor. Bu tamamen yalan ve iftiradır. Ellerindeki evrakı iyi inceleselerdi bana faks çekiliş tarihinin 20 Mayıs 2010 olduğunu göreceklerdi. Onların niyeti farklı, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek istiyorlar.
Feyzi KIRAÇ Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun Bakanlar Kurulu kararıyla açılmasını sağlayan aynı irade (Ak Parti Hükümeti) dir. Bizlerin ve milletvekillerimizin takibine rağmen YÖK' ün ( “AŞAĞIDA ADI GEÇEN ÜNİVERSİTELER BÜNYESİNDE BELİRTİLEN PROGRAMLARA KARŞILARINDA GÖSTERİLEN SAYIDA ÖĞRENCİ ALINMASI, BÖLÜMDE ALANINDA YETERLİ SAYIDA ÖĞRETİM ÜYESİ BULUNMAMASI NEDENİYLE UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR.”) Gerekçesiyle, açık olan Bankacılık ve Finans bölümüne öğrenci alınmamıştır kararını üzüntüyle öğrendim. Konuyu milletvekillerimizle istişare ettik, açık olan bir bölüme öğrenci alınması ve Giresun Üniversitesi Senatosu tarafında teklif edilen diğer bölümlerin açılması yönünde çalışmalarımız sürüyor. Ümit ediyor ve inanıyorum ki bütün Şebinkarahisarlı hemşerilerimin arzuladığı olacaktır.
Şunu açık yüreklilikle ifade edeyim ki; yaptıklarımızı ve yapabileceklerimizi Şebinkarahisar halkı çok iyi biliyor. Yüksek Okul konusunda; Yurt Kur'a bağlı öğrenci yurtlarının açılması, Milli Piyango Yurdunun yapılması ve çevre düzenlemeleri takiplerimizle gerçekleştirilmiş yatırımlardır. Okulumuz Şebinkarahisar için çok önemli, bunu biliyoruz ve lafla değil icraatlarımızla somutlaştırıyoruz.
İktidar olmanın ne demek olduğunu ben ve ekibim çok iyi biliyor. Biz bugün hükümetimizin gündeminde ne varsa, hangi çalışmalar hangi yatırımlar varsa ilçemize bu yatırımlardan ne kadarını alırız onun peşindeyiz. Sadece 2010 yılında ilçemizde yapımına başlanan projelerin ihale bedeli yaklaşık 40.000.00 (kırkbin) TL dir. Bir yıl önce meydanlarda ne söz vermiş isek birer birer hayata geçiyor. 75 yataklı Devlet Hastanesi, şehrin giriş ve çıkışındaki bölünmüş yolumuz, 24 Derslikli Türk Telekom Okulumuz, Şehir içi Elektrik Şebekesi, Dere Islahımız, SGK Şubemiz, Köydes projemiz ve diğer yatırımlarımız. Ayrıca yerelde yaptıklarımızı halkımızla paylaşıyoruz daha birinci yılımızı yeni doldurduk şükürler olsun, iktidar sayesinde belediyemize 4 (Dört) adet araç kazandırdık. Her fırsatta söylüyorum yapılanlar çok büyük yatırımlardır ama asla yeterli bulmuyoruz. Daha güzel bir Şebinkarahisar için çalışıyoruz.
Amacımız Şebinkarahisar' a hizmettir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da İlçemiz Halkının hakkı olan her türlü işin takipçisi olacağımızı önemle belirtiyor, tüm kamuoyuna bu vesile ile saygılarımı sunuyorum.

Şahin YILANCI
Belediye Başkanı

Bu haber toplam 2001 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.