• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Giresun 18 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BAŞKAN YILANCI YATIRIM VE HİZMETLERİ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE GEZDİRDİ

BAŞKAN YILANCI YATIRIM VE HİZMETLERİ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE GEZDİRDİ
Belediye Başkanı Şahin YILANCI, Belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve yapımı devam eden yatırımları, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerine gezdirdi.

 

Belediye Başkanı Şahin YILANCI, 2009 yılından bugüne kadar tamamlanan birçok hizmetin yanı sıra yıl içerisinde yapımına başlanılan ve devam eden belediye çalışmalarını parti ilçe teşkilatı , belediye  meclis üyeleri  ve il genel meclis üyeleri ile birlikte gezdi.

Belediye Başkanı YILANCI Şebinkarahisar Belediyesi olarak 2009 yılında başladığımız çalışmalarımıza 2012 yılında da hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. İnşallah 2013 yılı çok daha verimli hizmet dolu bir yıl olacak " dedi.

Bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında, çalışma alanlarını tek tek gezerek bilgi veren Başkan YILANCI şunları söyledi:

"Şebinkarahisar  Belediyesini 4 yıl içerisinde, kapılarını halka açan, ortak akılı ön plana çıkaran , Bütçe hedeflerini % 90 tutturan tutturan , verimliliği artmış, borcu olmayan, tek kuruşun dahi hesabının sorulduğu, önünü gören, günübirlik değil, kalıcı ve kaliteli hizmetler yapan,uyum ve verim  içerisinde çalışan  bir belediye  haline getirdik.

Belediyenin mali yapısı ile ilgili  sadece bir örnek vermek istiyorum, Belediyemiz  bizden önceki dönemde kum ocağı,su tahsilatı,vergi tahsilatı gibi gelirlerden 3 yılda yaklaşık 3 milyon TL gelir elde etmişken,  bu rakam bizim dönemimizde yine 3 yılda yaklaşık 8 milyon TL olmuştur.Buda bizim gece gündüz çalışmamızın,paramızı har vurup harman savurmamamızın ,belediyenin kuruşuna dahi sahip çıktığımızın en büyük  göstergesi olmuştur.

Bu yıl festivalden önce yeni hastane caddesinde yaptığımız sıcak asfalt çalışmasına ilaveten Yavuz Selim mahallesinde yaptığımız çalışmalarda yaklaşık 5  km sıcak asfalt kaplama yaptık, yine yıl içerisinde 25 bin m2 parke çalışmamız oldu, yeni imar yolları açıyoruz, yeni kanalizasyon ve ishale hatları yapıyoruz. Belediyeciliğin sadece bu hizmetlerden ibaret olmadığını gösterdik .Yaşlısı,genci,öğrencisi,öğretmeni  tüm ilçe  halkı iç içe olduk bundan sonrada daha da fazla iç içe olacağız.

Yıkılan turistik binasının yerine yapılacak Kültür ve iş merkezinin yapım ihalesi teknik sebepler nedeni ile iptal edildi, aralık ayı içersinde tekrar ihale yapılacak ve içerisinde sinema ve konferans salonları, kafeterya, restorantları, ofis katları olan bu güzel hizmeti 300 gün içerisinde bitirmiş olacağız.

2013 yılı Şebinkarahisar  Belediyesinin hizmet yılı olacak, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ın destek verdiği Şebinkarahisar meydan projemizle ilgili proje ve imar hazırlıklarımız sürüyor, otogarın yanındaki alanda Güngören belediyesinin katkıları ile çok güzel bir park yapıyoruz, konuk caddesini yeniden dizayn edeceğiz, ilçe genelinde parke ve sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek’’dedi.

 

dsc_0115.jpg

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI TAM NOT VERDİ

 

Gezi sonrası Belediye Başkanı Şahin YILANCI Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte yemek yedi.

Yemek sonrası yapılan çalışmalar hakkında düşünce ve gözlemlerini aktaran Ak Parti  Şebinkarahisar  İlçe Başkanı Ahmet BÖLÜK Şebinkarahisar  Belediyesi'nin çalışmalarına tam not verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet BÖLÜK , "AK belediyecilikte yapılanlar anlatmakla bitmez. Biz hem ilçe teşkilatı hem de Belediye olarak icraatlarla, hizmetlerle uğraşıyoruz. Bugün hastanemiz yeni binasına taşınıyor, yol inşaatlarımız devam ediyor, indirici merkez inşaatımız devam ediyor, köprü inşaatlarımız dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor, restorasyon çalışmalarımız devam ediyor, bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek.2013 yılı bizim için çok önemli, inşallah bakanımızın ifadesi 2013 yılında Eğribel Tünelimiz başlayacak, yol inşaatlarımız devam edecek, Asarcık sulama göletimiz başlayacak. Yapılan hizmetleri bugün teşkilatımız da yerinde görme fırsatı oldu, bu hizmetleri teşkilat mensuplarımızın vatandaşımıza çok iyi anlatması gerekiyor.  Belediye Başkanımızın hizmetleri 3 -5 saat içerisinde gezmekle bitmeyecek kadar çok. Birçok alanda önemli hizmetlere imza atılmış. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Şahin YILANCI’ YA teşekkür ediyoruz. Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak bu çalışmaları biz de yerinde görerek, yapılan çalışmaları vatandaşımıza aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

dsc_0123.20121204175818.jpgdsc_0123.20121204175818.jpgdsc_0132.jpg

dsc_0134.20121204180108.jpgdsc_0137.jpgdsc_0192.jpgdsc_0143.jpg

AK PARTİ ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI

Bu haber toplam 3230 defa okunmuştur
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.