• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Giresun 18 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

BAŞKAN HAKAN ÖZBAY VE EKİBİNDEN ŞÜKRÜ GENÇ'E NEZAKET ZİYARETİ

BAŞKAN HAKAN ÖZBAY VE EKİBİNDEN ŞÜKRÜ GENÇ'E NEZAKET ZİYARETİ
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Şükrü Genç ,buluşmanın başında yeni seçilen yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar dileyerek,ziyaretten duyduğu hoşnutluğu dile getirdi.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, Genel kurul sonrası yapılan iş bölümlerini ve hedeflerini dile getirdi. Gençlikkollarına, kadın kollarına ve genel kurulda vermiş oldukları desteklerden ötürü Sayın Genç’ e teşekkürlerini sundular.

Başkan Genç,sivil toplum örgütlerinin siyaset üstü kurumlar olduğunu ve bütün toplumun temsilcisi olduğunu belirtti.Sivil toplum örgütlerinin topluma yeni bir vizyon getirmesi gerektiğini ve bunun öncülüğünü bölgede Şebinkarahisar’ın üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarının,  siyasi perdeye asla bürünmemesini,büründüğü zaman ise bir kısım insana karşı set çekmiş olacağını bununda yapıya zarar verebileceğini söyledi. İnsanların ufuklarını açacak şekilde, özellikle dernek başkanlarının katılımıyla seminerler düzenlenmesi gerektiğini vurguladılar.

Fakülte sürecinin iyi planlanması gerektiği, bu süreç gerçekleştikten sonra nelerin yaşanacağını öngörmek gerektiğini belirttiler. İlçemizde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin,ilçeyle olan ilişkilerini daha da geliştirmek adına çalışmalar yapılması gerektiğini söylediler.

Bürokrasiden ne istediğimizi bilmemiz gerektiğini , sürecin tıkandığında yol gösterecek kimselerin topyekün hareket ettikleri takdirde sonuca ulaşmanın daha kolay olacağını belirttiler.

Şebinkarahisar için her zaman elinden geleni yaptığını belirten Sayın Genç;”Şebinkarahisar’da şehir planlaması yapılması gerekiyor.Şehrin nereye doğru yapımının ilerlemesi gerektiğini ve eski dokuyu kaybetmeden , kale ve şehrin bütünleştirilerek bir proje geliştirilmesi gerekir.İnsanlar artık tarihe,kültüre geliyorlar.Bu doğrultuda ben her türlü desteği vermeye hazırım.”dedi.

Toplantıda Dernek Başkanımız Av. Hakan Özbay;” Derneğimiz yazılı bir program çerçevesinde, proje üreten aktif bir çatı haline gelecektir.Bu süreçte, bölge kalkınması için tüm kesimleri toplayarak çalış taylardüzenleyeceğiz. Şebinkarahisarlı uzman kişilere ulaşarak bu sürece katkıları sağlanacaktır. Bu süreçte İş Adamları Derneği ve Vakfımız ile güçlü bir şekilde harekete geçerek bunları diğer köy derneklerine de lanse edeceğiz.”dedi.

İlk projemiz ile ilgili ayrıntılarında sunulduğu toplantıda Başkan Şükrü Genç’ten bu süreç ile ilgili destek istendi. Özellikle eğitim alanında desteğini esirgemeyeceğini belirten Sayın Genç, projeyle ilgili olarak gerekli protokolün hazırlanması ardından gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.

Sn. Başkanımız, Derneğimizin 14 Nisan’da gerçekleştireceği yeniDernek yerinin açılışına davet edildiler. Samimi bir ortamda geçen ziyaretimiz böylece amacına uygun olarak tamamlanmıştır.

img_9287.jpg

img_9290.jpg

img_9291.jpg

img_9295.jpg

img_9302.jpg

img_9309.jpg

img_9311.jpg

img_9314.jpg

Bu haber toplam 2338 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.