• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AYAKKABI FABRİKASINDA ÇALIŞACAK PERSONEL İŞLEMLERİ SONUNDA TAMAMLANDI.

AYAKKABI FABRİKASINDA ÇALIŞACAK PERSONEL İŞLEMLERİ SONUNDA TAMAMLANDI.
İlçemize açılacak Ayakkabı Fabrikası ile ilgili olarak ...

AYAKKABI FABRİKASINDA ÇALIŞACAK PERSONEL İŞLEMLERİ SONUNDA TAMAMLANDI


İlçemize açılacak Ayakkabı Fabrikası ile ilgili olarak Şirket sahibi Sayın Ali DERMİRKAN ile birlikte “ŞEBİNHABER” olarak bir araya geldik ve sorduk bugün itibariyle Neredesiniz? Ve Başladığınız 1,5 yıllık süreç içerisinde hangi noktadasınız? diye sorduk;
Sayın DEMİRKAN; 1,5 yıla aşkın tüm engelleri inanılmaz çaba ve gayretler sonucu bugünleri sonunda gördük. Şirket yetkilisi ve şirket Yönetim Kurulu başkanı Sayın Ali DEMİRKAN'IN büyük hasret ve sevinçle bu sürecin bu noktasına gelmesi ve ilerlemesi konusundaki ilk sözleri ardından sözlerine şöyle devam etti.
Ali DEMİRKAN; Öncelikle binlerce teşekkürlerimi ve minnettarlığımı dile getirmek üzere başta İlçe Kaymakamımız Sayın, Bilal BOZDEMİR ardından Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve bununla birliktelikle beraber Afet İşleri Genel Müdürlüğü çalışanlarına yine bizlere bu yolda yardımlarını esirgemeyen tüm kamu çalışanlarımıza ve bizleri hiç yalnız bırakmayan bize sonuna kadar inanan insanlarımıza tekrar tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Şebinkarahisarlılarımız içini ferah tutsun ki ilçemiz o kadar inançlı, başarılı, tutuğunu koparan, kararlı, otoriter, doğru bildiğinden şaşmayan, araştırmacı, çalışkan, kendisini sürekli yenileyen, insanlara karşı ilgili ve çok zeki bir devlet adamı olan bir kaymakamız olduğunu söyledi.(Sayın DEMİRKAN'ın bu konuşmaları gerçekleştirirken Kaymakamımız Sn. Bilal BOZDEMİR beyden bahsederken gözlerinin içinin parlaması gözlerden kaçmadı)
Bu süreç içerisinde Belediye Başkanımız Şahin YILANCI'nın yeni göreve başlamasına rağmen inanılmaz derecede başarı grafiğini yukarıya çıkarma hedefinde olduğunu ve bizlere çok yardım ettiğini yine Sayın, Kaymakamımız Bilal BOZDEMİR ile Belediye Başkanımız Şahin YILANCI'nın O kadar güzel bir şekilde hareket eden, çalışan, anlaşan ve iyi bir diyalog içinde bulunan birlikteliklerinin olduğunun gözlerden kaçamadığını ifade ederek her iki devlet adamının da bana her konuda çok ama çok yardımcı olarak buraya kadar geldiğini ifade etti.

Bugüne baktığımızda ise şuanda Fabrikamızda çalıştırılmak üzere 60 kişilik bir personelimizle mülakatlarımızı bitirdik ve bugünde yine Fabrikamıza Ayakkabıcılar ve Sayacılar odası Başkanlığı Tarafından gönderilen eğitimci hocamız Ethem HAKYEMEZ ile birlikte bir araya gelerek tanışma gerçekleştirildi.

Bu toplantıda tanışmak ve buluşmak üzere bir araya gelindi. Burada tam bir soru düşünce ve beklentiler paylaşıldı. Çok hoş bir havada geçen toplantı yaklaşık üç saat sürdü ve güzel diyaloglar içerisinde geçti ve 1 Şubat'ta işe başlanılması doğrultusunda toplantı sona erdi. Toplantıda en çok dikkat çeken konu ise insanların özellikle kursiyerlerin bu işe gerçekten inanmaları oldu.



Şubat ayının ilk haftası içerisinde İstanbul'dan gelecek deri ve saya üretimi ile ilgili makine ve teçhizatların gelmesi ile birlikte Şebinkarahisar Bülbül Mahallesi İnönü Caddesi Ocaklı oğulları Apartmanında kiralanan binada eğitimlerin başlanacağı söylendi.


Eğitimlerimiz hızla devam ederken bizlerde bu arada Fabrikamız için tahsis edilen Tekel hangarlarının Fabrika konumuna geçirmek adına yapılacak tesis onarım ve inşasını gerçekleştireceğiz ve akabinde kurs bitimine yakın fabrikanın hazır olacağını ifade etti.


Hedeflerinin çok büyük ve uzun vade de daha da çok büyümek olduğunu ifade eden Sayın, DEMİRKAN bizler şuanda sadece ilk olarak fabrikamızın ikinci ayağı olan eğitimin başlatmış bulunuyoruz daha sonra aşama aşama fabrikamızın açılması ile birlikte üretime geçerek, yine etap etap fabrika bünyesini daha da büyümeyi hedeflemekteyiz ve bu gelişmelerle birlikte heyecan dolu ve güzel gelişmeler olduğunu ancak şu noktada açıklayamayacağını eğer gerçekleşmeye yönelik olarak netlik kazanırsa bu konuyu da kamuoyu ile paylaşacağını dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti; “İnanıyorum ki bu 60 personel ve yönetim ekibimizle başladığımız bu heyecan dolu günleri başarıyla aşmak olduğunu ve bu heyecanı Şebinkarahisarlılara göstermek ve Şebinkarahisar'a yatırım yapmak isteyen birçok iş adamına da örnek bir girişim olduğunu göstererek onlarında bu heyecanın yaşamaları adına Memleketlerine dönüş yoluna gireceklerini inanıyorum dedi ve bu kolay olmayan yolda tek üzüldüğü noktanın da hala bugüne kadar kendimizi insanlara ifade edemediklerini bizim bu yolda kararlılığımızı ve inandırıcılığımızı anlatmakta zorlandığımızı ancak zamanla bu tabunun da yıkılacağını, yok olacağını ve halkımızın inancını ve güvenini bizlerin başarısıyla tekrar yeniden kazanacağı inancında olduğunu sözlerine ekledi. Bizde bu başarının bir an evvel gerçekleşmesi ve örnek olmasını gönülden istiyoruz.


Ayrıca il başvurularının Erkek adaylar içinde başlandığını da ifade edildi ve başvuruların yine “ŞEBİNHABER” de yer aldığını başvurularını internet yolu ile gerçekleştirilebileceği ifade edildi.
Bu konudaki iş başvurusu bulunan kişilerin iş başvuru formlarının takibini yapmalarını gerektiği belirtiliyor.

Diğer Fotoğraflar için tıklayınız..


BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLERİN AŞAĞIDAKİ LİNKDEKİ FORMUN ÜSTÜNE GELEREK TIKLAMANIZ YETERLİDİR. BAŞVURU FORMUNU DOLDURMANIZ VE E-MAİL ADRESİNE GÖNDERMENİZ YETERLİDİR.

BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.



Bu haber toplam 3978 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.