• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 23 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AKP NİN ŞEBİNKARAHİSAR A BORÇU MİSLİ MİSLİ ARTMIŞTIR

AKP NİN ŞEBİNKARAHİSAR A BORÇU MİSLİ MİSLİ ARTMIŞTIR
Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı görevine AKP li Şahin Yılancı seçildi. Sayın Yılancı yı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. 10 yıldır Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHP li Lütfullah Akdoğan a da Şebinkarahisar için yap

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı görevine AKP’li Şahin Yılancı seçildi. Sayın Yılancı’yı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz.  10 yıldır Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHP’li Lütfullah Akdoğan’a da Şebinkarahisar için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Akdoğan’ı yazılarımda eleştirdiğim de övdüğüm de oldu. Biz Şebinkarahisarlılar olarak Şebinkarahisar’a yapılacak her türlü yatırıma hazırız ve isteğimiz de Şebinkarahisar’ı Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri arasına sokmak. Şebinkarahisar’da bir görev değişimi olmuştur. Bunu anlayışla ve saygıyla karşılayıp, Sayın Yılancı’ya tüm Şebinkarahisarlılar olarak destek vermemiz gerekiyor. Bir iktidar partisinin Başkanı olan Sayın Yılancı’nın Şebinkarahisar’a faydalı işler yapmak isteyeceğinden hiç şüphemiz yok. O elinden geleni yapacaktır. Ancak, AKP’nin Şebinkarahisar’a bakış acısı artık değişmeli ve Şebinkarahisar’a altı yıldır yapmadığı yatırımları yapmalı diye düşünüyorum. Sayın Yılancı Şebinkarahisar’ın çocuğudur, Şebinkarahisar’da yetişmiştir, oranın suyunu içip oranın cevizini yemiştir. Bu suyu içen bu cevizi ve pestili yiyen Şebinkarahisarlıdan şüphe etmek haddimiz değildir. Tek sıkıntımız var. O da AKP’nin Şebinkarahisar’a bakışı. Umarım Şebinkarahisar’a olan olumsuz bakış AKP saflarında artık değişecek ve Şebinkarahisar’a yatırım yağacaktır. Aşağıda anlatacağım istatistikler gösteriyor ki AKP’nin Şebinkarahisar’a borcu misli misli artmıştır.

2001 yılında kurulan AKP, ilk sınavını 2002 yılı genel seçimlerine girerek kazanmıştır. 2002 yılı genel seçimlerinde Türkiye Genelinde yüzde 34.28 oy olarak birinci parti olmuştur. Şebinkarahisarlı da bu dönemde AKP’yi desteklemiştir. AKP 2002 Genel Seçimlerinde Şebinkarahisar’dan Türkiye ortalamasının üzerinde olan yüzde 46.56 gibi bir oy alarak birinci parti olmuştur. Yine 2007 seçimlerinde AKP’nin Türkiye ortalaması yüzde 46’iken AKP’nin Şebinkarahisar ortalaması yüzde 50’nin üzerindedir. Mart 2009 tarihinde yapılan seçimde AKP Türkiye genelinde oy oranını yüzde 39’lara düşürürken Şebinkarahisarlılar AKP’ye yine destek vererek yüzde 51. 76 oranında oy vermişlerdir. Bu demek oluyor ki AKP’nin Şebinkarahisar’a olan borcu misli misli artırmıştır. Sayın AKP yetkilileri biz Şebinkarahisarlılar olarak AKP’li başkan adayı Şahin Yılancı’yı Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı için uygun gördük ve ilçemize seçtik. Şebinkarahisarlılar görevlerini yerine getirmiştir, isteğimiz Şebinkarahisar’a artık daha fazla yatırım yapmanızdır. Bu noktada birkaç gün önce Şebinkarahisar’ı ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Nurettin Canikli’nin verdiği sözleri hemen hatırlatmak istiyorum.

“Tünel Sözü”

Binali Yıldırım: “Bizler geçmiş hükümetlerin yaptıkları gibi yalan söyleyerek, sizleri hep kandırarak siyaset yaptılar, sizlerin duyguları ile oynadılar bizler sizlere il yapacağız diye değil hizmet getireceğiz diye sizlere taahhüt ediyoruz, plaka almakla hizmet gelmiyor, verilmiyor sizler verilen hizmete bakacaksınız ben size hizmet söz veriyorum, buradan sizlerin duymak istediği hizmetleri sizlere anlatmaya ve söz vermeye geldim sizlere güzel şeyler anlatmaya geldim sizlere; İlçe giriş ve çıkışlar yollarınız ile ilgili çalışmaların başlatıldığını söylemeye geldim sizleri yani kara denizi Akdeniz bağlayacak bir projeyi gerçekleştireceğimizi söylemeye geldim ve buradan söz veriyorum size Dereli-Eğribel Şebinkarahisar yolu istikametine 1800mlik bir tüneli de sizlerin huzurunda söz veriyorum”

Sayın Canikli Şebinkarahisarlı sözünü tuttu ve senin adayını başkan seçti. Artık beklentimiz sizin verdiğiniz sözlerinizi tutmanız. 75 yataklı Şebinkarahisar Bölge hastanesinin bir an önce tamamlanması, Türk Telekom tarafından yapılacak olan okul, Şebinkarahisar-Suşehri yolu ve Şebinkarahisar’a Fakülte sözlerinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz.

2002 Genel Seçim Sonuçları

AKP: 46.56

MHP: 22.77

CHP: 8.88

2009 Yerel Seçim Sonuçları

AKP: 51.76

MHP: 37.88

CHP:  8.89

Bu haber toplam 2192 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.