• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI:

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI:
2012 yılında Eğribel tünelinin yapımına başlanacağı ifade edildi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI:

30 Ağustos 2010 pazartesi günü İlçe başkanlığımız tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Ak parti grup başkan Vekilimiz Nurettin CANİKLİ , Belediye Başkanımız Şahin YILANCI ve İl Başkanımız Mehmet GELDİ nin katılımlarıyla ,ilçemizin sorunları ve yaklaşan referandum ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantımıza mazeretleri dolayısıyla katılamayan hemşerilerimizin bilgilendirilmesi amacı ile toplantımızın içeriği kamuoyuyla paylaşılmıştır.


Toplantımızda ilk olarak söz alan Belediye Başkanımız Şahin YILANCI konuşmasında İlçemizde devam eden yatırımlar ile kısa , orta ve uzun vadede ilçemize yapılacak yatırımlar hakkında kısa bilgi vermiştir.Belediye hizmetlerinde ise tüm imkansızlıklara rağmen seçimde verilen sözlerin ardı ardına yerine getirildiğini, bundan sonrada hizmetlerinin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.Belediye Başkanımız konuşmasının son bölümünde referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu.Başkanımız konuşmasında 12 eylül de oylanacak anayasa değişiklik paketinin bir seçim olmadığını ,burada ne bir başbakan,ne de bir muhalefet liderinin seçilmeyeceğini , Başbakanımızın da söylediği gibi bunun bir Ak parti projesi değil , son yıllarda bölgesinde ve tüm dünyada güçlü , itibarlı bir ülke olmayı,dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almayı hedef seçmiş Türkiye'nin bir projesi olduğunu söyledi.Belediye Başkanımız konuşmasının devamında , halkımızın bir çoğunun bu Anayasa değişikliğinin içeriğinde neler olduğunu bilmediğini., Referandum kampanyaları boyunca zihinleri bulandırmak için, gerçekleri çarpıtmak için iftira ve karalama odaklı kampanyalar yürütüldüğüne ve kamuoyunun , anayasa paketinin içeriğinden ziyade partilerin çekişmesine tanıklık ettiğini söyledi.Belediye başkanımız sözlerini Şebinkarahisarlı Hemşerilerinin 12 Eylül günü darbe anayasasına son vererek sivil anayasaya , milletin anayasasına büyük çoğunlukta EVET diyeceklerinden duyduğu güveni dile getirmiştir.



Belediye başkanımızın ardından söz alan Ak parti grup Başkanvekilimiz Nurettin CANİKLi de ilçemizde devam eden yatırımlar hakkında bilgi vererek başladığı konuşmalarında, eğribel tünelinin ilk defa resmi olarak devlet kayıtlarına girdiğini yaklaşık 2900 Mt uzunluğundaki tünelin zemin etüt projelerinin tamamlandığını, 2011 yılında proje ihalesinin ,2012 yılında ise tünelin yapımına başlanacağını ifade etmişlerdir. Diğer taraftan şuan devam eden şehir geçişi bölünmüş yol projesinin bitimi olan Alucra yol ayrımından Asarcık köyüne kadar olan 18 Km lik bölümün ve Suşehri yolunun bir kısmının önümüzdeki günlerde ihale edileceği Vekilimiz tarafından açıklanmıştır.

Referandumdum konusuna da deyinen Gurup Başkanvekilimiz 12 Eylülün Ülkemiz ve demokrasi adına bir dönüm noktası olduğunu , bu anayasanın içinde ; kadınlarımıza, çocuklarımıza, özürlülerimize , gazilerimize , şehit, dul ve yetimlerimize daha fazla haklar ,vatandaşımıza,memurumuza daha fazla özgürlükler daha fazla eşitlikler getirdiğini dile getirmiştir.Muhalefetin karşı çıktığı Anayasa Mahkemesi ve HSYK nın yapılarını değiştiren maddelerle ilgili olarak da söylenenin tam aksine bu kurumların mevcut değişiklikle ,yürütmenin müdahale edemeyeceği tam bağımsız bir yapıya kavuşturulmasın öngörüldüğünü dile getirmiştir.



Grup Başkanvekilimiz konuşmalarında 12 eylül darbecilerinin 13 Eylülden sonra yargılama süreçlerinin yeniden başlayacağını ve herkesin hak ettiği cezayı er yada geç alacağını ifade etmiştir. Vekilimiz konuşmasında tüm Şebinkarahisarlılardan referandumda evet diyeceklerinden duyduğu güveni bir kez daha yinelemiştir.

Belediye Başkanımız ve Milletvekilimizin Konuşmalarının ardından katılımcılar söz almış vekilimize düşünce ve taleplerini iletmelerinin ardından toplantımız sona ermiştir.



Vekilimiz ayrıca Şebinkarahisar devlet hastanesine tam donanımlı bir ambulans gönderme sözü vermiştir. AK Parti grup Başkan Vekilimiz SN. Nurettin CANİKLİ YE ,Belediyemize hibe olarak çöp kamyonu gönderen Çevre orman Bakanımıza ve Başbakanımıza , Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Tüm ilçe Halkımıza şahsım ve İlçe Teşkilatım adına teşekkür ederim.


AHMET BÖLÜK
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI

 

Bu haber toplam 2386 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.