• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • İzmir 27 °C
  • Giresun 24 °C
  • ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİN’DEN TERÖR OLAYLARINA KARŞI ÇOK SERT AÇIKLAMA
  • ORDU-GİRESUN HAVALİMANI TURİZMİ CANLANDIRDI
  • ALİ KARANCI YAZDI ‘’YAPBOZ DEĞİL, PLANLI PROJELİ’’
  • RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE UZANACAK SICACIK EL ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN
  • AK PARTİ GİRESUN’DA SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

AK PARTİ

AK PARTİ
AK PARTİ’DEN BASIN AÇIKLAMASITarımsal verimsizlik, yüksek girdilerden çok genç nüfusun daha rahat bir ortamda şehir hayatında çalışmak istemesinden dolayısıyla köyde kalan yaşlı nüfusu tarım ve hayvancılıkla yeterince ilgilenmemesinden kaynaklan

Söz verdiğimiz hastanenin ihalesi en son olarak 17 Ağustos 2009 da yapılacak  ve bu ihalenin Feshedilmesi de söz konusu olmayacak ve hastanemizin yatak kapasitelerinde hiçbir sorun olmayacağı gibi personel konusunda da bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşanmayacak.Bu zaman kadar ihaleler yapıldı ancak muammel bedelin üstünde teklifler verildiği için ihale sonuçlanamadı, 17 Ağustostaki ihalede bu sorun ortadan kalkacaktır. Bunu da hem halkımıza hem de CHP teşkilatına buradan müjdelenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.Halkımızın şunu da iyi bilmelidir ki biz başkalarının  yaptığı gibi boş ve toz pembe hayallerle süslü sözler vermiyoruz ve vermeyeceğiz de.İşleri kaynatma,boş söz ve vaatler veren partilerin marifetidir,AK PARTİ’NİN değildir.

 

Sayın hemşerilerimizin yerel seçimler sırasında Ulaştırma Bakanımız Binali YILDIRIM Bey ilçemizi ziyaret etmiş ve Eğribel Tüneli ve Ulusal bağlantı yolu hususunda söz vermiştir. Hepiniz hatırlarsınız işte bu söz doğrultusunda Şebinkarahisar-Suşehri, Giresun-Şebinkarahisar ve Eğribel Tünelinin üç ayrı etüt çalışmaları başlatılmış ve devam etmektedir. Bunun hemen akabinde projesi de yapılarak ulusal karayolunu bağlanmasını sağlamış olacaktır.

 

Yine aynı zamanda Yüksekokul kavşağından –Tamzara yol ayrımına kadar yapılacak olan bölünmüş yolumuzun ihalesi tamamlanarak müteahhide verilmiş ve en geç 100 gün içerisinde bu bölünmüş yolun bitmesi kesinleşmiştir.

 

Sağda solda ŞEBİNKARAHİSAR Meslek Yüksek Okuluna ve uygulamalı bilimler yüksek okuluna AK PARTİ’NİN hiçbir katkısı olmadığı ifade ediliyor.Bazı insanlar geçmişini tez unutuluyor bu  kötü bir alışkanlıktır.Biliyoruz ki uygulamalı bilimler yüksek okulunun açılmasında en büyük katkılardan biride sayın AK PARTİ Grup başkan vekili Nurettin CANİKLİ,  KİT Komisyonu başkanı AK PARTİ Millet Vekili Ünal KAÇIR beydir.Yine Yüksek okulun yolunun alt yapısını tamamen kaymaklığımızın başkanlığında   AK PARTİ İL  encümen üyelerinin desteği ile özel idaremiz yaptırılmıştır.Yine uygulamalı bilimler yüksek okulunun yeni yapılan binasının temeli kaymakamlığımızın başkanlığında özel idaremiz hafriyatını almıştır.2009-2010 eğitim öğretim yılında ilçemiz uygulamalı bilimler yüksek okuluna ilk etapta öğrenci alımı YÖK tarafından kabul edilmemiş, bu nedenle partimizle Giresun Üniversitesi Rektörlüğü devreye girerek ek kontenjanla öğrenci alımı konusunda çalışmalar devam etmektedir.

 

Biz AK Parti olarak verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız, bu sözlerimizin tutulduğunu da tüm halkımıza kanıtlayacağız. Yıllardır verdikleri sözlerde durmayan siyasiler, bizleri kendileri gibi zannettikleri için yapacağımız çalışmalara inanmakta zorlanıyorlar. Ama tüm halkımız buna şahit olacaktır.

 

Bizler AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hiçbir zaman siyasi farklılık gözetmeden, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı İlçe halkımızın yararına gözeterek yapmaya devam edeceğimize söz verdik. Bu sözümüzü tutmaya da aht ettik. Bu amaçla Ankara’nın yolunu su yolu yaptık, bizler yataklarımızda yan gelip yatmayı değil, halkımız için kilometreler kat etmeyi tercih ettik. Bu güne kadar yapılması gerekenleri yapmayanlara inat, bizler İlçemizin ilerlemesi komusun da elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız.

 

AK Parti olarak yola ilk çıktığımızda amacımız memlekete hizmetti. Bu nedenle amaca hizmet etmekte olan herkese kucağımızı açtık ve onlarla bütünleştik. Şimdi bizim hakkımızda asılsız iddialar da bulunan insanlara seslenmek istiyoruz. Eğer sizlerin de amacı memlekete hizmet ise sizlere kucağımız açık, gelin birlikte memleketimizi kalkındıralım. Yok eğer amacınız sadece boş söz üretmek ise kusura bakmayın, bizim tek amacımız Şebinkarahisar’a hizmettir.Bazı çevrelerin uzlaşmaz tavrı yerine biz hep aklı selimden yana olacak birlik ve beraberlik için elimizden ne geliyorsa yapacağız saygılarımızla.

Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2006-2015 Şebin Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.