ANKET
Hangi Otobüs Firmasından Memnunsunuz
YAZARLAR
Hami YILDIRIM
Bekir Seçil
Mustafa Erdoğmuş
PİYASALAR
DOLAR
1,7505
EURO
2,2980
IMKB
60.148
HAVA DURUMU
Ankara -8 / 4 °C
İstanbul 7 / 13 °C
İzmir 5 / 16 °C
Aydın 2 / 15 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Serkan Çiftci
İcraat Lazım

Konuşmalar yerine öneri sunmak lazım.


Değerli ŞEBİNKARAHİSARLI 'LAR Geçtiğimiz günlerde bizim ŞEBİNKARAHİSAR ile ilgili köşe yazılarını okuyorum zamanla elimden geldiğince takip ediyorum, bir yazı dikkatimi çekti herhalde yazıyı yazan kişi yazacak bir şey bulamadı bulamadığı içinde eleştiriyi çalışmayan taraf değilde çalışan tarafa yapmış.Konu şu neymiş efendim “ İSTANBULDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK, DEĞİŞECEĞİ DE YOK. “ demiş yani anladığım kadarı ile bizim Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin hiçbir şekilde çalışmadığını vede çalışamayacağını dile getirmek istemiş, sadece horon oynuyorlarmış ve fotoğraf çektiriyorlarmış vs. vs. Birde derneği takip eden birisi olarak ben konuşayım bakalım arasında ne kadar fark olacak.


Derneğimizin kısa sürede yaptığı çalışmalar şunlardır.

 

1.)    Her ay bölge divan toplantıları aralıksız devam etmiştir.Bu toplantıların yapılmasının nedeni ise köylerimizdeki ve ilçemizdeki tartışılması ve onlara çözüm aranmasıdır.

2.)    19 Mart dünya kadınları günü etkinliğini düzenledi.Katılım çok yüksekti.Şebinkarahisarlı bayanları bir araya toplayarak  tanışmalarını sağladılar.

3.)    Belediye seçimlerinde tüm Şebinkarahisarlılarla dayanışma içerisine girerek Şebinkarahisarlı bir belediye başkanı ve meclis üyeleri seçmek için gece gündüz toplantılar yapıldı ve Sarıyer belediye başkanı Şebinkarahisarlı seçildi ve birçok meclis üyesi.

4.)    İstanbul'daki birçok belediye başkanını ve meclis üyelerini yönetim kurulu olarak ziyarette bulunarak ilçemizi tanıtmış ve temsil etmişlerdir.

5.)    19 Mayısta Şebinkarahisar' da bir etkinlik düzenledi, bunun yanında bir ilki başararak Beyoğlu belediye başkanı Ahmet misbah demircanı Şebinkarahisar'a getirdiler.Şiir yarışması düzenlendi.

6.)    Derneğimizin genel her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel pikniği düzenlediler sorunsuz bir şekilde.

7.)    Köy derneklerinin ve komşu ilçelerimizin düzenlemiş olduğu pikniklere katılmışlardır.

8.)    Şebinkarahisarlı okuyan 120 Öğrenciye Burs verilmektedir.

Benim takip ettiklerim bu kadar yani bunlara değişen bir şey yok diyerek derneğimizin yaptığı çalışmaları hiçe saymak hem Şebinkarahisarlılar yardımlaşma derneğine hem de Şebinkarahisarlı hemşerilerimize hakaret etmiş olursunuz.Eğer ki bir bu kadar yapılanı boş icraat olarak görüyorsanız öneri sunmanızda ilçemize yarar vardır bildiğim kadarı ile derneğimiz önerilere her zaman açık şahsım olara birçok öneride bulundum. Bu kadar kısa sürede aralıksız toplantılar yapan ve de kısa sürede birçok icraata imza atan derneğimize ben kendi adıma teşekkür ederim.  

Bu yazı toplam 1327 defa okunmuştur
ŞEBİNKARAHİSAR
Emrah Akbaş
Yorum yapanlar Hem Kim olduklarını soruyosunuz Hem kendi adınızı yazmaktan acizsiniz bu nasıl iş ?
22 Ağustos 2009 Cumartesi 09:39
Merhaba
Mehmet Özdemir
Ülkemizde malesef insanları eliştirmek insanları karalamak çok kolay. Basın yayın organlarının bir kısmı yıllardır bu görevi üstleniyorlar. Malesef bu görevi üstelenen basın organlarının sayısı günden güne de artıyor. Biz köşelerimizde Şebinkarahisarın beklentilerini ve sorunlarını halkla paylaşmaya çalışıyoruz. Bu paylaşım sonuna kadar da devam edecektir.
Herkes Şebinkarahisarlı
şebinkarahisarlı
Şebinkarahisarla alakalı eleştirilere herkesin açık olması gerekir diye düşünüyorum.Neden bu yazıdan herkes bu kadar rahatsız oldu anlamak mümkün değil... Yoksa yarası olan mı var acaba diye insanın aklına geliyor.Yapilan çalışmaları herkes takdir eder... ama kardeşim hepte pofpoflamaylada bu işler olmazki...Bak yıllardır il olma mücadelesi devam ediyor ne oldu bir gelişme mi var,atı alan üsküdarı geçiyor.....
yazar efendi
bir dost
Sayın Köşe yazarı keşke o yazıyı yazan şahsın ismini ve yazdığı köşeyide belirtseydin ya.. Köşe kapmacamı oynuyonuz
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
ÇOK YORUMLANANLAR